Home
Veteranen Gerdingen
F.C. KREYEL - VET.ST.GERDINGEN PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Walter Den Hond   
woensdag 22 januari 2020 11:07

Uitslag: 4 - 1.

Weeral een bijna volledige kern, richting Bocholt voor een traditionele moeilijke faire en fijne tegenstander. De 4 a 5 laatste confrontaties konden zij in iedere geval niet meer van ons winnen. Maar toch bleven we op onze hoede. De grasmat voorspelde eigenlijk al weinig goeds, ook hun materiaal (wedstrijdballen) mocht iets meer aandacht aan besteed worden. Ofwel te slap, keihard of zeker versleten...….zijn we excuses aan het zoeken....misschien wel. Maar een goede mat en goede ballen zijn nu één maal belangrijk voor een voetballende ploeg. De wedstrijd zelf begon aarzelend, was echt wel moeilijk om de bal netjes onder controle te houden. We hadden het gevoel iets de bovenhand te hebben zonder echt gevaarlijk te zijn, maar bij hun allereerste kans komen zij op voorsprong. Normaal voor ons niet altijd een probleem, meestal een signaal om tandje bij te steken. We bleven ook aandringen, maar weeral bij een volgende tegenaanval komen zij op 2 - 0. Even gingen de kopjes naar beneden met wat irritatie hier en daar. Onder de rust allemaal de koppen bij elkaar en het zou goed komen. Vechtlust was terug, druk op de bal, kansen ook, maar scoren bleef moeilijk. In die fase van de match, raakte zij geen bal. Een kwartier voor tijd konden we gelukkig tegenscoren, 2 - 1. Dit gingen we nog pakken. De mentaliteit was er. Kansen bleven ook komen, maar weeral een zeldzame tegenaanval, mede door onze offensieve drang gaat onze keeper even in de fout...3 - 1. Match gespeeld. De 4 - 1 is voor de statistieken. Denk dat zij uit 6 kansjes 4 keren scoren. Toch chapeau voor het karakter en inzet wat we getoond hebben. We hadden allemaal het gevoel dat de betere niet gekregen heeft wat zij eigenlijk verdiende, maar dit is voetbal. Toch mogen we concluderen ondanks dit verlies het toch een leuke, faire ploeg blijft. Aangenaam om tegen te spelen.

Man van de match: Koen, Bart, Bart en Erwin vol ervoor gaan.

Lul van de match: zonder afbreuk te doen aan de arbitrage, maar zijn beslissingen waren niet altijd correct, maar dat zeggen ze van onze scheidsrechter ook soms.....

 

 
VET.ST.GERDINGEN - F.C. BROEKDUIVELS PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Walter Den Hond   
woensdag 15 januari 2020 10:49

Uitslag: 5 - 2.

Nadat we vorige week weer met beide voetjes op de grond gezet werden, hadden we deze week iets goed te maken. Met een ruime kern, wat maakte dat we veel moesten schuiven, ook niet altijd een voordeel. Op een drassig veld, wat lang geleden was, moesten we deze opdracht vervullen. Net na het eerste fluitsignaal, was het net of dat iedereen perplex stond. De tegenpartij werd niet aangevallen en kon zo naar het doel lopen en afronden. Blijkbaar zijn we toen pas wakker geschoten. Gelukkig konden we de situatie snel rechtzetten en gelijkmaken. tot overmaat van ramp komen zij even later weer op voorsprong door een te vermijden vrije trap. Opnieuw toonden we weerbaarheid en stonden de bordjes snel weer gelijk. Vanaf toen werden we beter en sterker. Dit resulteerde nog in een 3 - 2 voorsprong aan de rust. In de tweede helft gingen we door op ons elan, kregen nog verschillende mooie kansen. We konden er echter nog maar twee van verzilveren. Wat resulteerde in een 5 - 2 voorsprong op het einde. Een terechte overwinning. Deze uitslag had hoger kunnen oplopen maar met dit resultaat kan iedereen tevreden zijn. Chapeau na de opdoffer van vorige week.

Man van de match: Carl, heeft de opdracht van Guido zonder verpinken overgenomen en zeer goed gedaan.

Lul van de match: joker

 
VET.ST.GERDINGEN - VET.LINDELHOEVEN PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Walter Den Hond   
dinsdag 07 januari 2020 14:25

Uitslag 0 - 5.

Na enkele weekjes pauze gaan we proberen onze verslagen up to date te houden.

De eerste match van het nieuwe jaar. Meteen een serieuze tegenstander. We wisten uit het verleden en van verschillende bronnen dat zij nog niets van hun capaciteiten verloren hadden sinds de laatste keer dat we mekaar troffen. We waren dus gewaarschuwd. In het begin, de eerste tien minuten, was het langs beide kansen wat aftasten. Maar snel werd duidelijk dat wij degene waren die deze week achter het balletje mochten lopen. Zij tikten naar hartenlust. Eigenlijk mooi om te zien, jammer dat het aan de andere kant was. Na een 20-tal minuten komen zij op 0 - 1 en even later zelfs 0 - 2. Veel kansen konden wij niet creëren, maar toch kregen we er twee dikke voor de rust. Indien je deze kan verzilveren heb je misschien nog een kleine kans iets te halen. Net na de rust waren we een illusie armer, zij doen de match dood, 0 - 3. De rest van de match was vooral rustig blijven voetballen en de schade beperken. Na 13 weken zonder nederlaag kwam er een einde aan deze reeks. Laat ons eerlijk zijn, geen schande tegen deze ploeg. We zullen  het er maar op houden dat iedereen zich heeft gespaard om wat er die avond te gebeuren stond. Namelijk onze Nieuwjaarsdrink, waar uiteindelijk meer dan 40 mensen aanwezig waren. Top.

Man van de match: Tom, Bart M en Erwin, de enige op niveau, als we dat zo mogen uitdrukken.

Lul van de match: Joker

 
VET.ST.GERDINGEN - GOOLDERHEIDE PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Walter Den Hond   
dinsdag 07 januari 2020 14:09

Uitslag 4 - 2.

 
FC PUNDERSHOEK - VET.ST.GERDINGEN PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Walter Den Hond   
dinsdag 07 januari 2020 14:07

Uitslag: 3 -3.

 
« BeginVorige12345678910VolgendeEinde »

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL