Home
Veteranen Gerdingen
F.C. DE JAGERS - VET.ST.GERDINGEN PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Walter Den Hond   
maandag 09 december 2019 14:10

Uitslag 2 - 2.

Niet met een bang, maar een bevreesd hart trokken we naar Molenbeersel. Voor sommigen om de gekende redenen een vervelende verplaatsing. Toch hebben wij getoond waar we voor staan en hebben deze wedstrijd als een andere opgepakt en gespeeld. Het begin was het wat aftasten langs beide kanten. Na een tiental minuten kregen wij toch iets de bovenhand, ondanks het slechte veld konden we enkele kansjes afdwingen, maar konden ze niet verzilveren. Bij de eerste echte tegenaanval van hun, konden zij scoren. Gelukkig konden we vlug de bordjes in evenwicht brengen. We bleven het betere van het spel hebben, maar bij een volgende betwistbare fase kregen zij een onterechte strafschop. Weeral waren we op achtervolgen aangewezen. Even voor de rust nam Pé al zijn moed en frustraties bij elkaar en ronde een mooie actie af in een schitterende doelpunt. 2 - 2 aan de rust. Met dezelfde 11 begonnen we aan de tweede helft. Veel strijd, maar langs beide kanten weinig kansen. Toch bleven we de bovenhand houden. De twee ploegen kregen allebei nog een strafschop in de tweede helft, die ook beide gemist werden. Zo kabbelde de wedstrijd verder naar zijn eind. Uiteindelijk een billijk gelijkspel. Chapeau voor onze houding en inzet.

Man van de match: Ons collectief

Lul van de match: Jammer dat we niet iedereen zover kregen om deze wedstrijd te spelen.

 
VET.ST.GERDINGEN - KBC PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Walter Den Hond   
woensdag 27 november 2019 11:00

Uitslag 4 - 1.

Moeizame start, blijkbaar zijn wij een ietwat natte grasmat niet meer gewoon, of hadden sommige het verkeerde schoeisel aan? Recht blijven was voor sommigen in het begin een probleem. Na een korte aanpassingsfase begonnen we  beter en  beter in de match te komen en enkele kansen af te dwingen. Bij een zeldzame tegenaanval viel een onschuldige voorzet via onze doelman in doel, 0 - 1. Gelukkig geen erg, snel kwamen we terug op gelijke hoogte. Daarna hadden wij toch de rest van de partij het betere van het spel, zonder afbreuk te doen aan onze tegenstander. Stevige ploeg, maar vooral ook fair. Leuke ploeg om te bekampen. Wij konden met nog redelijk wat kansen de wedstrijd naar onze  hand zetten. We kwamen terug op voorsprong en konden die ook vasthouden en de match dood doen. 4 - 1. Chapeau, weer een leuke pot voetbal, misschien niet zo mooi als afgelopen weken. Maar op deze manier verdient winnen is ook mooi, een beetje strijd mag af en toe.

Man van de match: Brecht, na een 20-tal minuten al stik dood, maar dapper blijven vechten tot op het einde. Puike match

Lul van de match: joker

Laatste aanpassing op woensdag 27 november 2019 11:00
 
BROEKDUIVELS - VET.ST.GERDINGEN PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Walter Den Hond   
woensdag 20 november 2019 11:25

Uitslag 2 - 8.

De eerste tien minuten leek het erop dat dit een moeilijke partij zou worden. We hadden wat moeite met de controles, vonden onze medespelers wat moeilijk. Kortom, het verliep wat stroef. Maar na deze aftastronde begon de trein te lopen. We vonden elkaar blindelings, mooie combinaties, perfect voetbal bijna. De doelkansen en doelpunten konden dan ook niet uitblijven. We gingen zelfs rusten bij een 1 - 6 stand. De tweede helft gingen we op ons elan door. Misschien iets minder doelgericht maar zeker dominant. Misschien in de toekomst bij overwicht toch vanuit onze eigen positie blijven voetballen. De tegenstander was gedoemd achter de bal te lopen. Dit was zeker één van onze betere wedstrijden dit jaar. Met weeral een even mooie eindscore. Chapeau. Schitterende match.

Man van de match: Koen, 3 rozen en 2 assists. Tom, hardwerkend, topmatch. Eigenlijk collectief sterke prestatie.

Lul van de match: joker

 
VET.ST.GERDINGEN - ZEBRA'S OPGLABBEEK PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Walter Den Hond   
woensdag 20 november 2019 11:01

Uitslag: gestaakt bij 3 - 1.

Om geen polemiek te starten, maar best niet teveel aandacht aan besteden.

 

 
CSM ACHEL - VET.ST.GERDINGEN PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Walter Den Hond   
dinsdag 05 november 2019 08:08

Uitslag 2 - 8.

Na het afzeggen van onze tegenstander hadden we in allerijl toch nog een nieuwe tegenstander gevonden om te bekampen. CSM Achel bleek ook vrij te zijn. Na onze laatste onderlinge confrontatie, op een toen slecht veld wisten we dat we onze borst mochten nat maken. Maar ondertussen is er blijkbaar veel veranderd. Een perfecte grasmat en een perfect voetbalweer. We begonnen sterk, namen de tegenstander onmiddellijk bij de keel, zij kwamen de eerste 10 minuten nauwelijks over de middellijn. Kansen bleven dan ook niet uit, alleen vergaten we af te werken. Na een twintigtal minuten kwamen we toch op een verdiende voorsprong. Dan kwamen zij ook iets gevaarlijker voor de dag en konden zij net voor de rust gelijkmaken. Na wat strubbelingetjes toch even de koppen bij elkaar gestoken onder de rust. Vanaf dan stond er geen maat meer op de veteranen van St. Gerdingen. Wij overklasten onze tegenstander op alle gebied. In geen tijd ging het van 1 - 1, naar 1 -2, 1 - 3 tot een deugddoende 2 - 8 overwinning. Met vooral de twee laatste doelpunten om te onthouden, zeker de rustpauze in het achterhoofd houdende. Chapeau. Een mooi resultaat. Geeft vertrouwen naar volgende week.

Man van de match: perfecte grasmat, het collectief. En een zeer sportieve tegenstander mogen we misschien toch ook niet vergeten.

Lul van de match: joker

 
« BeginVorige12345678910VolgendeEinde »

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL