Home
Veteranen Gerdingen
VET.NIEUWE KEMPEN - VET.ST.GERDINGEN PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Walter Den Hond   
maandag 28 oktober 2019 11:32

Uitslag 2 - 2.

Na wat puzzelwerk en enkele verschuivingen, toch nog een redelijk elftal tussen de lijnen kunnen krijgen ondanks de 10 afwezigen. Op een ongelooflijk slechte grasmat, verwonderlijk dat niemand zich hierop geblesseerd heeft, gingen we van start. In het begin ietwat zoeken omwille van een iets ander systeem, 4 - 5 -1. Maar na een tiental minuten, hadden we onze draai gevonden en probeerden we te voetballen. Wat onmogelijk bleek op deze mat. Toch komen we op voorsprong, niet geheel onverdiend. We kregen ook nog enkele goede kansen om de voorsprong uit te breiden, maar daar slaagden we niet in. Tegen de verhouding van het spel komen zij op gelijke hoogte. Na de rust proberen we met een gezonde vechtlust toch die overwinning te pakken. Na een mooie actie komen we op voorsprong. Nu was het een kwestie deze te verdedigen tot aan het eindsignaal. Dit leek te lukken. Maar even voor tijd kregen zij een vrije trap, waarbij onze keeper een klein foutje maakt en de eindstand op het bord komt. Jammer. Na de 2 - 2 bleven we drukken maar de scheidsrechter vond het 5 minuten voor het einde welletjes???? Achteraf iedereen tevreden, ondanks dat er zeker meer in gezeten had.

Man van de match: Het collectief

Lul van de match: Staat van het veld en Kobe L., niet van zijn gewoonte, maar had zich niet afgemeld. Volgende keer staat hier een zware geldboete op, deze dient betaald te worden van de winstpremies.

 
VET.ST.GERDINGEN - FC DE VEDETTEN PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Walter Den Hond   
donderdag 24 oktober 2019 12:36

Uitslag: 10 - 0.

We verheugden ons op nog een echte Breese derby. Enkele jaren geleden hadden we er zo wel een stuk of 8 elk seizoen, maar die tijd is voorbij. Zou dit misschien één van de laatste kunnen zijn? Blijkbaar denken zij ook aan stoppen. Zou jammer zijn. Over de match zelf kunnen we heel kort zijn. Zonder afbreuk te doen aan hun kwaliteiten, maar wij waren duidelijk de betere ploeg. Vanaf de eerste minuut zette wij ze onder druk, en maakte zij geen schijn van kans. Het werd dan ook een makkelijke overwinning. De uitslag had nog hoger kunnen oplopen als we in de eerste helft beter afgewerkt hadden. But who's complaining. Laten we deze misschien bewaren voor een volgende match.

Man van de match: Stijn, 4 rozen en een assist.

Lul van de match: joker.

 
KBC - VET.ST.GERDINGEN PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Walter Den Hond   
woensdag 16 oktober 2019 09:14

Uitslag 3 - 6.

Het was al enkele jaren geleden dat we deze tegenstander nog eens partij gegeven hadden, toen nog in Zonhoven, nu spelen zij in Bregel. Het was duidelijk dat zij in de tussentijd een sterke verjonging doorgevoerd hadden. De match zelf dan. Deze keer was het iets makkelijker om het wedstrijdblad volledig ingevuld te krijgen.  In het begin beide ploegen wat aftastend, het ging gelijk opgaand. Veel middenveld spel. Wij kregen wel de betere kansen, dit resulteerde in een 0 - 1 voorsprong. Onmiddellijk na onze voorsprong komen zij voor het eerst aan ons doel en staan de bordjes terug gelijk. Geen erg, we gaan verder op ons elan, en weer komen wij op voorsprong. Opnieuw laten wij ons vangen en maken zij onmiddellijk gelijk, 2 - 2. Vanaf dan zijn we even de pedalen kwijt, en nog voor de rust komen we op een 3 - 2 achterstand. Tijd om even de koppen bij elkaar te steken en het één en ander te corrigeren. Dat lukt ook, want vanaf dan staat er nog maar één ploeg op het veld. Iedereen knokt voor wat ze waard zijn. De extra meters worden gemaakt. Dat resulteerde al snel in de gelijkmaker, en nu erop en erover. Makkelijk naar een 3 - 6 overwinning uiteindelijk. Een leuke pot voetbal en een verdiende overwinning tegen een aangename tegenstander. Chapeau aan het hele team.

Man van de match: Stijn en Koen, respectievelijk 3 en 2 doelpunten en elk één assist. Beide ook nog eens hard werken.

Lul van de match: jammer van het ontbreken van tombola en iets te eten na de match???? Een nieuwe trend????

 
VET.ST.GERDINGEN - KWB BOSEIND PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Walter Den Hond   
woensdag 09 oktober 2019 07:25

Uitslag 6 - 2.

Voor het eerst een thuiswedstrijd op de terreinen van Bree S.K. wegens "de groen mijl" op de terreinen van Beek. Het veld was  zeker niet minder, een leuke grasmat voor een leuke pot voetbal. Ook deze week was het weeral puzzelen om een elftal tussen de lijnen te krijgen. Gelukkig hadden we niet teveel aan kwaliteit ingeboet. We starten dan ook voortvarend aan de partij, de tegenstander kreeg geen voet aan de grond. Het balletje ging vlotjes rond, kansen bleven uiteraard niet uit. In no time stonden we al op een "geruststellende" 3 - 0. Door een klein foutje van onze kant lieten we ze terug in de partij komen 3 - 1. Even hadden we het moeilijker, maar na de rust gingen we op het elan van de eerste helft door. Uiteindelijk zou het een makkelijke 6 - 2 worden. Als we iets beter afgewerkt hadden, hadden de dubbele cijfers zeker op het bord gestaan. Maar we klagen niet, een was een aangename match met een dubbel en dik verdiende overwinning. Chapeau. Zaterdag opnieuw.

Man van de match: Koen, debuteren en 4 keer scoren.....

Lul van de match: de afwerking in het algemeen.

 

 
VET.ST.GERDINGEN - JEROMMEKES 2 PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Walter Den Hond   
maandag 30 september 2019 08:46

Uitslag 3 - 5.

Voor het eerst dit seizoen moesten we de wei in bij regenweer, op een mooie perfecte grasmat. Na weeral wat puzzelwerk konden we toch nog een redelijk elftal binnen de lijnen krijgen. We begonnen ook goed aan de partij, tegen een toch ook wel sterk elftal. Maar het blok stond goed. Na wat kleine kansjes konden we op voorsprong komen met een schitterend doelpunt en zelf gaven we niks weg. We gingen de rust halen met een voorsprong, dachten we. Net voor het rustsignaal was er een klein misverstand in de kleine backlijn en zo konden zij gelijk maken. Net na de rust zonder echt beter te zijn maken zij 1 - 2, en zelfs 1 - 3. Het signaal om een tandje bij te steken, en dat gebeurde ook. Op karakter komen we terug op 3 - 3. Weeral een mooie gelijkmaker. De positieve drive zat er weer in. Maar dan gaan we de tegenstander een beetje helpen. Twee doelpunten op een presenteerblaadje. Nu hebben we de moed en de kracht niet meer om dit nog recht te trekken. We verliezen de partij met  3 - 5. Zonder afbreuk te doen aan de tegenstander, maar hier had meer ingezeten. Is het vele puzzelwerk van de afgelopen weken hier schuld aan. Niet elke week met een vaste kern spelen is zeker nefast voor het resultaat. Volgende week opnieuw.

Gelukkig hebben de mosselen 's avonds veel goedgemaakt.

Man van de match: Pé en Kevin, beide hard werken en die laatste een mooi doelpunt en assist.

Lul van de match: zonder iemand met de vinger te wijzen, maar die weggeefdoelpunten maken het er niet  makkelijker op.

 
« BeginVorige12345678910VolgendeEinde »

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL