Home
Veteranen Gerdingen
VET.ST.GERDINGEN - KWB LINDELHOEVEN PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Walter Den Hond   
dinsdag 07 januari 2020 14:06

Uitslag 2 - 0.

Wedstrijd gestaakt bij 2 -0, omwille van het weer.

 
VET.ST.GERDINGEN - THE OLDIES PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Walter Den Hond   
maandag 09 december 2019 14:31

Uitslag 1 - 0.

Nog eens een thuiswedstrijd op een gewoon veld tegen een nieuwe en zeer sterke tegenstander. Van in het begin werd duidelijk dat dit een wedstrijd zou worden tussen twee goed voetballende ploegen. Toch maakte wij dikwijls de fout om te vlug met de lange bal te spelen. Iets wat nu niet mogelijk was. De posities werden misschien ook iets weinig juist ingevuld zodat we niet in ons normale spel kwamen. Onder de rust even de koppen bij elkaar en hier en daar wat aangepast. De tweede helft liep voor ons iets beter, vooral voetballend, we bleven beter in onze posities en dat resulteerde in een paar kansen. Na een mooie doorsteekpas op de jongste uit de groep kwamen we op voorsprong. 1 - 0. Het werd snel duidelijk dat de ploeg die scoorde waarschijnlijk ook de wedstrijd zou winnen. Dat is uiteindelijk ook gebleken. We konden de wedstrijd nog gedisciplineerd uitspelen. We mogen ook even vermelden dat het een zeer aangename wedstrijd was, met de nadruk op strijd, maar dan op een faire manier, langs beide kanten. Chapeau.

Blijkbaar zijn we nu al 10 weken ongeslagen, en is er iets ontgaan bij "het bestuur". Dus heren er volgt nog iets.

Man van de match: Guido, floot een vlekkeloze partij

joker

Laatste aanpassing op maandag 09 december 2019 14:33
 
F.C. DE JAGERS - VET.ST.GERDINGEN PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Walter Den Hond   
maandag 09 december 2019 14:10

Uitslag 2 - 2.

Niet met een bang, maar een bevreesd hart trokken we naar Molenbeersel. Voor sommigen om de gekende redenen een vervelende verplaatsing. Toch hebben wij getoond waar we voor staan en hebben deze wedstrijd als een andere opgepakt en gespeeld. Het begin was het wat aftasten langs beide kanten. Na een tiental minuten kregen wij toch iets de bovenhand, ondanks het slechte veld konden we enkele kansjes afdwingen, maar konden ze niet verzilveren. Bij de eerste echte tegenaanval van hun, konden zij scoren. Gelukkig konden we vlug de bordjes in evenwicht brengen. We bleven het betere van het spel hebben, maar bij een volgende betwistbare fase kregen zij een onterechte strafschop. Weeral waren we op achtervolgen aangewezen. Even voor de rust nam Pé al zijn moed en frustraties bij elkaar en ronde een mooie actie af in een schitterende doelpunt. 2 - 2 aan de rust. Met dezelfde 11 begonnen we aan de tweede helft. Veel strijd, maar langs beide kanten weinig kansen. Toch bleven we de bovenhand houden. De twee ploegen kregen allebei nog een strafschop in de tweede helft, die ook beide gemist werden. Zo kabbelde de wedstrijd verder naar zijn eind. Uiteindelijk een billijk gelijkspel. Chapeau voor onze houding en inzet.

Man van de match: Ons collectief

Lul van de match: Jammer dat we niet iedereen zover kregen om deze wedstrijd te spelen.

 
VET.ST.GERDINGEN - KBC PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Walter Den Hond   
woensdag 27 november 2019 11:00

Uitslag 4 - 1.

Moeizame start, blijkbaar zijn wij een ietwat natte grasmat niet meer gewoon, of hadden sommige het verkeerde schoeisel aan? Recht blijven was voor sommigen in het begin een probleem. Na een korte aanpassingsfase begonnen we  beter en  beter in de match te komen en enkele kansen af te dwingen. Bij een zeldzame tegenaanval viel een onschuldige voorzet via onze doelman in doel, 0 - 1. Gelukkig geen erg, snel kwamen we terug op gelijke hoogte. Daarna hadden wij toch de rest van de partij het betere van het spel, zonder afbreuk te doen aan onze tegenstander. Stevige ploeg, maar vooral ook fair. Leuke ploeg om te bekampen. Wij konden met nog redelijk wat kansen de wedstrijd naar onze  hand zetten. We kwamen terug op voorsprong en konden die ook vasthouden en de match dood doen. 4 - 1. Chapeau, weer een leuke pot voetbal, misschien niet zo mooi als afgelopen weken. Maar op deze manier verdient winnen is ook mooi, een beetje strijd mag af en toe.

Man van de match: Brecht, na een 20-tal minuten al stik dood, maar dapper blijven vechten tot op het einde. Puike match

Lul van de match: joker

Laatste aanpassing op woensdag 27 november 2019 11:00
 
BROEKDUIVELS - VET.ST.GERDINGEN PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Walter Den Hond   
woensdag 20 november 2019 11:25

Uitslag 2 - 8.

De eerste tien minuten leek het erop dat dit een moeilijke partij zou worden. We hadden wat moeite met de controles, vonden onze medespelers wat moeilijk. Kortom, het verliep wat stroef. Maar na deze aftastronde begon de trein te lopen. We vonden elkaar blindelings, mooie combinaties, perfect voetbal bijna. De doelkansen en doelpunten konden dan ook niet uitblijven. We gingen zelfs rusten bij een 1 - 6 stand. De tweede helft gingen we op ons elan door. Misschien iets minder doelgericht maar zeker dominant. Misschien in de toekomst bij overwicht toch vanuit onze eigen positie blijven voetballen. De tegenstander was gedoemd achter de bal te lopen. Dit was zeker één van onze betere wedstrijden dit jaar. Met weeral een even mooie eindscore. Chapeau. Schitterende match.

Man van de match: Koen, 3 rozen en 2 assists. Tom, hardwerkend, topmatch. Eigenlijk collectief sterke prestatie.

Lul van de match: joker

 
« BeginVorige12345678910VolgendeEinde »

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL