Home
Veteranen Gerdingen
VET.ST.GERDINGEN - KBC PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Walter Den Hond   
woensdag 27 november 2019 11:00

Uitslag 4 - 1.

Moeizame start, blijkbaar zijn wij een ietwat natte grasmat niet meer gewoon, of hadden sommige het verkeerde schoeisel aan? Recht blijven was voor sommigen in het begin een probleem. Na een korte aanpassingsfase begonnen we  beter en  beter in de match te komen en enkele kansen af te dwingen. Bij een zeldzame tegenaanval viel een onschuldige voorzet via onze doelman in doel, 0 - 1. Gelukkig geen erg, snel kwamen we terug op gelijke hoogte. Daarna hadden wij toch de rest van de partij het betere van het spel, zonder afbreuk te doen aan onze tegenstander. Stevige ploeg, maar vooral ook fair. Leuke ploeg om te bekampen. Wij konden met nog redelijk wat kansen de wedstrijd naar onze  hand zetten. We kwamen terug op voorsprong en konden die ook vasthouden en de match dood doen. 4 - 1. Chapeau, weer een leuke pot voetbal, misschien niet zo mooi als afgelopen weken. Maar op deze manier verdient winnen is ook mooi, een beetje strijd mag af en toe.

Man van de match: Brecht, na een 20-tal minuten al stik dood, maar dapper blijven vechten tot op het einde. Puike match

Lul van de match: joker

Laatste aanpassing op woensdag 27 november 2019 11:00
 
BROEKDUIVELS - VET.ST.GERDINGEN PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Walter Den Hond   
woensdag 20 november 2019 11:25

Uitslag 2 - 8.

De eerste tien minuten leek het erop dat dit een moeilijke partij zou worden. We hadden wat moeite met de controles, vonden onze medespelers wat moeilijk. Kortom, het verliep wat stroef. Maar na deze aftastronde begon de trein te lopen. We vonden elkaar blindelings, mooie combinaties, perfect voetbal bijna. De doelkansen en doelpunten konden dan ook niet uitblijven. We gingen zelfs rusten bij een 1 - 6 stand. De tweede helft gingen we op ons elan door. Misschien iets minder doelgericht maar zeker dominant. Misschien in de toekomst bij overwicht toch vanuit onze eigen positie blijven voetballen. De tegenstander was gedoemd achter de bal te lopen. Dit was zeker één van onze betere wedstrijden dit jaar. Met weeral een even mooie eindscore. Chapeau. Schitterende match.

Man van de match: Koen, 3 rozen en 2 assists. Tom, hardwerkend, topmatch. Eigenlijk collectief sterke prestatie.

Lul van de match: joker

 
VET.ST.GERDINGEN - ZEBRA'S OPGLABBEEK PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Walter Den Hond   
woensdag 20 november 2019 11:01

Uitslag: gestaakt bij 3 - 1.

Om geen polemiek te starten, maar best niet teveel aandacht aan besteden.

 

 
CSM ACHEL - VET.ST.GERDINGEN PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Walter Den Hond   
dinsdag 05 november 2019 08:08

Uitslag 2 - 8.

Na het afzeggen van onze tegenstander hadden we in allerijl toch nog een nieuwe tegenstander gevonden om te bekampen. CSM Achel bleek ook vrij te zijn. Na onze laatste onderlinge confrontatie, op een toen slecht veld wisten we dat we onze borst mochten nat maken. Maar ondertussen is er blijkbaar veel veranderd. Een perfecte grasmat en een perfect voetbalweer. We begonnen sterk, namen de tegenstander onmiddellijk bij de keel, zij kwamen de eerste 10 minuten nauwelijks over de middellijn. Kansen bleven dan ook niet uit, alleen vergaten we af te werken. Na een twintigtal minuten kwamen we toch op een verdiende voorsprong. Dan kwamen zij ook iets gevaarlijker voor de dag en konden zij net voor de rust gelijkmaken. Na wat strubbelingetjes toch even de koppen bij elkaar gestoken onder de rust. Vanaf dan stond er geen maat meer op de veteranen van St. Gerdingen. Wij overklasten onze tegenstander op alle gebied. In geen tijd ging het van 1 - 1, naar 1 -2, 1 - 3 tot een deugddoende 2 - 8 overwinning. Met vooral de twee laatste doelpunten om te onthouden, zeker de rustpauze in het achterhoofd houdende. Chapeau. Een mooi resultaat. Geeft vertrouwen naar volgende week.

Man van de match: perfecte grasmat, het collectief. En een zeer sportieve tegenstander mogen we misschien toch ook niet vergeten.

Lul van de match: joker

 
VET.NIEUWE KEMPEN - VET.ST.GERDINGEN PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Walter Den Hond   
maandag 28 oktober 2019 11:32

Uitslag 2 - 2.

Na wat puzzelwerk en enkele verschuivingen, toch nog een redelijk elftal tussen de lijnen kunnen krijgen ondanks de 10 afwezigen. Op een ongelooflijk slechte grasmat, verwonderlijk dat niemand zich hierop geblesseerd heeft, gingen we van start. In het begin ietwat zoeken omwille van een iets ander systeem, 4 - 5 -1. Maar na een tiental minuten, hadden we onze draai gevonden en probeerden we te voetballen. Wat onmogelijk bleek op deze mat. Toch komen we op voorsprong, niet geheel onverdiend. We kregen ook nog enkele goede kansen om de voorsprong uit te breiden, maar daar slaagden we niet in. Tegen de verhouding van het spel komen zij op gelijke hoogte. Na de rust proberen we met een gezonde vechtlust toch die overwinning te pakken. Na een mooie actie komen we op voorsprong. Nu was het een kwestie deze te verdedigen tot aan het eindsignaal. Dit leek te lukken. Maar even voor tijd kregen zij een vrije trap, waarbij onze keeper een klein foutje maakt en de eindstand op het bord komt. Jammer. Na de 2 - 2 bleven we drukken maar de scheidsrechter vond het 5 minuten voor het einde welletjes???? Achteraf iedereen tevreden, ondanks dat er zeker meer in gezeten had.

Man van de match: Het collectief

Lul van de match: Staat van het veld en Kobe L., niet van zijn gewoonte, maar had zich niet afgemeld. Volgende keer staat hier een zware geldboete op, deze dient betaald te worden van de winstpremies.

 
« BeginVorige12345678910VolgendeEinde »

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL