Home
Veteranen Gerdingen
VET.ST.GERDINGEN - ZEBRA'S OPGLABBEEK PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Walter Den Hond   
woensdag 20 november 2019 11:01

Uitslag: gestaakt bij 3 - 1.

Om geen polemiek te starten, maar best niet teveel aandacht aan besteden.

 

 
CSM ACHEL - VET.ST.GERDINGEN PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Walter Den Hond   
dinsdag 05 november 2019 08:08

Uitslag 2 - 8.

Na het afzeggen van onze tegenstander hadden we in allerijl toch nog een nieuwe tegenstander gevonden om te bekampen. CSM Achel bleek ook vrij te zijn. Na onze laatste onderlinge confrontatie, op een toen slecht veld wisten we dat we onze borst mochten nat maken. Maar ondertussen is er blijkbaar veel veranderd. Een perfecte grasmat en een perfect voetbalweer. We begonnen sterk, namen de tegenstander onmiddellijk bij de keel, zij kwamen de eerste 10 minuten nauwelijks over de middellijn. Kansen bleven dan ook niet uit, alleen vergaten we af te werken. Na een twintigtal minuten kwamen we toch op een verdiende voorsprong. Dan kwamen zij ook iets gevaarlijker voor de dag en konden zij net voor de rust gelijkmaken. Na wat strubbelingetjes toch even de koppen bij elkaar gestoken onder de rust. Vanaf dan stond er geen maat meer op de veteranen van St. Gerdingen. Wij overklasten onze tegenstander op alle gebied. In geen tijd ging het van 1 - 1, naar 1 -2, 1 - 3 tot een deugddoende 2 - 8 overwinning. Met vooral de twee laatste doelpunten om te onthouden, zeker de rustpauze in het achterhoofd houdende. Chapeau. Een mooi resultaat. Geeft vertrouwen naar volgende week.

Man van de match: perfecte grasmat, het collectief. En een zeer sportieve tegenstander mogen we misschien toch ook niet vergeten.

Lul van de match: joker

 
VET.NIEUWE KEMPEN - VET.ST.GERDINGEN PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Walter Den Hond   
maandag 28 oktober 2019 11:32

Uitslag 2 - 2.

Na wat puzzelwerk en enkele verschuivingen, toch nog een redelijk elftal tussen de lijnen kunnen krijgen ondanks de 10 afwezigen. Op een ongelooflijk slechte grasmat, verwonderlijk dat niemand zich hierop geblesseerd heeft, gingen we van start. In het begin ietwat zoeken omwille van een iets ander systeem, 4 - 5 -1. Maar na een tiental minuten, hadden we onze draai gevonden en probeerden we te voetballen. Wat onmogelijk bleek op deze mat. Toch komen we op voorsprong, niet geheel onverdiend. We kregen ook nog enkele goede kansen om de voorsprong uit te breiden, maar daar slaagden we niet in. Tegen de verhouding van het spel komen zij op gelijke hoogte. Na de rust proberen we met een gezonde vechtlust toch die overwinning te pakken. Na een mooie actie komen we op voorsprong. Nu was het een kwestie deze te verdedigen tot aan het eindsignaal. Dit leek te lukken. Maar even voor tijd kregen zij een vrije trap, waarbij onze keeper een klein foutje maakt en de eindstand op het bord komt. Jammer. Na de 2 - 2 bleven we drukken maar de scheidsrechter vond het 5 minuten voor het einde welletjes???? Achteraf iedereen tevreden, ondanks dat er zeker meer in gezeten had.

Man van de match: Het collectief

Lul van de match: Staat van het veld en Kobe L., niet van zijn gewoonte, maar had zich niet afgemeld. Volgende keer staat hier een zware geldboete op, deze dient betaald te worden van de winstpremies.

 
VET.ST.GERDINGEN - FC DE VEDETTEN PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Walter Den Hond   
donderdag 24 oktober 2019 12:36

Uitslag: 10 - 0.

We verheugden ons op nog een echte Breese derby. Enkele jaren geleden hadden we er zo wel een stuk of 8 elk seizoen, maar die tijd is voorbij. Zou dit misschien één van de laatste kunnen zijn? Blijkbaar denken zij ook aan stoppen. Zou jammer zijn. Over de match zelf kunnen we heel kort zijn. Zonder afbreuk te doen aan hun kwaliteiten, maar wij waren duidelijk de betere ploeg. Vanaf de eerste minuut zette wij ze onder druk, en maakte zij geen schijn van kans. Het werd dan ook een makkelijke overwinning. De uitslag had nog hoger kunnen oplopen als we in de eerste helft beter afgewerkt hadden. But who's complaining. Laten we deze misschien bewaren voor een volgende match.

Man van de match: Stijn, 4 rozen en een assist.

Lul van de match: joker.

 
KBC - VET.ST.GERDINGEN PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Walter Den Hond   
woensdag 16 oktober 2019 09:14

Uitslag 3 - 6.

Het was al enkele jaren geleden dat we deze tegenstander nog eens partij gegeven hadden, toen nog in Zonhoven, nu spelen zij in Bregel. Het was duidelijk dat zij in de tussentijd een sterke verjonging doorgevoerd hadden. De match zelf dan. Deze keer was het iets makkelijker om het wedstrijdblad volledig ingevuld te krijgen.  In het begin beide ploegen wat aftastend, het ging gelijk opgaand. Veel middenveld spel. Wij kregen wel de betere kansen, dit resulteerde in een 0 - 1 voorsprong. Onmiddellijk na onze voorsprong komen zij voor het eerst aan ons doel en staan de bordjes terug gelijk. Geen erg, we gaan verder op ons elan, en weer komen wij op voorsprong. Opnieuw laten wij ons vangen en maken zij onmiddellijk gelijk, 2 - 2. Vanaf dan zijn we even de pedalen kwijt, en nog voor de rust komen we op een 3 - 2 achterstand. Tijd om even de koppen bij elkaar te steken en het één en ander te corrigeren. Dat lukt ook, want vanaf dan staat er nog maar één ploeg op het veld. Iedereen knokt voor wat ze waard zijn. De extra meters worden gemaakt. Dat resulteerde al snel in de gelijkmaker, en nu erop en erover. Makkelijk naar een 3 - 6 overwinning uiteindelijk. Een leuke pot voetbal en een verdiende overwinning tegen een aangename tegenstander. Chapeau aan het hele team.

Man van de match: Stijn en Koen, respectievelijk 3 en 2 doelpunten en elk één assist. Beide ook nog eens hard werken.

Lul van de match: jammer van het ontbreken van tombola en iets te eten na de match???? Een nieuwe trend????

 
« BeginVorige12345678910VolgendeEinde »

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL