Home
Veteranen Gerdingen
VET.ST.GERDINGEN - KWB BOSEIND PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Walter Den Hond   
woensdag 09 oktober 2019 07:25

Uitslag 6 - 2.

Voor het eerst een thuiswedstrijd op de terreinen van Bree S.K. wegens "de groen mijl" op de terreinen van Beek. Het veld was  zeker niet minder, een leuke grasmat voor een leuke pot voetbal. Ook deze week was het weeral puzzelen om een elftal tussen de lijnen te krijgen. Gelukkig hadden we niet teveel aan kwaliteit ingeboet. We starten dan ook voortvarend aan de partij, de tegenstander kreeg geen voet aan de grond. Het balletje ging vlotjes rond, kansen bleven uiteraard niet uit. In no time stonden we al op een "geruststellende" 3 - 0. Door een klein foutje van onze kant lieten we ze terug in de partij komen 3 - 1. Even hadden we het moeilijker, maar na de rust gingen we op het elan van de eerste helft door. Uiteindelijk zou het een makkelijke 6 - 2 worden. Als we iets beter afgewerkt hadden, hadden de dubbele cijfers zeker op het bord gestaan. Maar we klagen niet, een was een aangename match met een dubbel en dik verdiende overwinning. Chapeau. Zaterdag opnieuw.

Man van de match: Koen, debuteren en 4 keer scoren.....

Lul van de match: de afwerking in het algemeen.

 

 
VET.ST.GERDINGEN - JEROMMEKES 2 PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Walter Den Hond   
maandag 30 september 2019 08:46

Uitslag 3 - 5.

Voor het eerst dit seizoen moesten we de wei in bij regenweer, op een mooie perfecte grasmat. Na weeral wat puzzelwerk konden we toch nog een redelijk elftal binnen de lijnen krijgen. We begonnen ook goed aan de partij, tegen een toch ook wel sterk elftal. Maar het blok stond goed. Na wat kleine kansjes konden we op voorsprong komen met een schitterend doelpunt en zelf gaven we niks weg. We gingen de rust halen met een voorsprong, dachten we. Net voor het rustsignaal was er een klein misverstand in de kleine backlijn en zo konden zij gelijk maken. Net na de rust zonder echt beter te zijn maken zij 1 - 2, en zelfs 1 - 3. Het signaal om een tandje bij te steken, en dat gebeurde ook. Op karakter komen we terug op 3 - 3. Weeral een mooie gelijkmaker. De positieve drive zat er weer in. Maar dan gaan we de tegenstander een beetje helpen. Twee doelpunten op een presenteerblaadje. Nu hebben we de moed en de kracht niet meer om dit nog recht te trekken. We verliezen de partij met  3 - 5. Zonder afbreuk te doen aan de tegenstander, maar hier had meer ingezeten. Is het vele puzzelwerk van de afgelopen weken hier schuld aan. Niet elke week met een vaste kern spelen is zeker nefast voor het resultaat. Volgende week opnieuw.

Gelukkig hebben de mosselen 's avonds veel goedgemaakt.

Man van de match: Pé en Kevin, beide hard werken en die laatste een mooi doelpunt en assist.

Lul van de match: zonder iemand met de vinger te wijzen, maar die weggeefdoelpunten maken het er niet  makkelijker op.

 
VET.ST.GERDINGEN - DAMSHEIDE PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Walter Den Hond   
maandag 30 september 2019 07:30

Uitslag 8 - 0.

Man van de match: Johan, heeft zich opgeofferd en Guido onze vaste scheidsrechter waardig vervangen.

Lul van de match: We waren weliswaar met 15, maar toch weer veel vaste afwezigen.

 

 
SCHUTTERS ZONHOVEN - VET.ST.GERDINGEN PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Walter Den Hond   
woensdag 18 september 2019 09:46

Uitslag 3 - 1.

Met een ietwat vertimmerd elftal vertrokken we naar Zonhoven. Onder weeral een lekker zonnetje mochten we ons toch weer verwachten aan een sterke tegenstander. We waren gewaarschuwd. De eerste minuten was het aftasten langs beide kanten, veel middenveld spel, zonder echt gevaar. Na een kwartiertje kregen we het iets betere van het spel, niet dominerend, maar beter in de combinaties ondanks het slechte veld. Dit mogen we toch nog wel eens benadrukken. Nog voor de pauze komen we op voorsprong, verdiend, misschien. In de tweede helft was het een heel ander verhaal. Na 30 seconden stond er al één tegenstander alleen voor onze keeper. Gelukkig zonder erg, maar dit was een voorbode voor de rest van onze tweede helft. Dankzij enkele individuele foutjes en gebrek aan organisatie over het hele terrein moesten we de wedstrijd ondergaan. Zij maken dan ook vlug de gelijkmaker, en daarna erop en erover. 3 - 1. 10 minuten voor het einde, met nog 2 wissels proberen we nog even gevaarlijk te zijn, maar het was te laat. Verdiende nederlaag. Zaterdag opnieuw.

Man van de match: joker

Lul van de match: Ondanks zijn toch behoorlijke partij, sorry Ahmed.

 
VET.ST.GERDINGEN - VET.ZUTENDAAL PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Walter Den Hond   
dinsdag 10 september 2019 13:36

Uitslag 0 - 4.

Traditioneel een moeilijke tegenstander voor ons. Maar na de goede prestatie van vorige week, en nog eens een wedstrijd op het mooie kunstgras waar we ons favoriete spelletje kunnen spelen, was iedereen vol vertrouwen. Het begin van de partij was ook gelijk opgaand, de eerste dikke kans was zelfs voor ons, alleen voor doel maar niet verzilverd. Dan gaan zij beter spelen, mede doordat bij ons de linies niet goed aansloten en zo veel te veel ruimte lieten. Zo krijgen we twee vermijdbare doelpunten voor de rust. Met frisse moed en enkele wissels beginnen we aan de tweede helft. Maar de eerste tien minuten bakken we er weinig van. Zij maken een derde en zelfs een fraaie vierde goal. Blijkbaar schieten we dan pas wakker. De motor gaat draaien en zetten ze onder druk. De paal, de doelman en vooral onszelf staan een eer reddend doelpunt in de weg. Dit mogen we wel zeggen, een doelpuntje hadden we wel verdiend, maar aan de overwinning van de mannen van Zutendaal was niets op aan te merken. Volgende week een nieuwe zware test.

Man van de match: Ahmed, sterk ingevallen. Bart en Tom, toch twee rotsen in de branding.

Lul van de match: wijzelf denk ik.

 
« BeginVorige12345678910VolgendeEinde »

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL