Home
Veteranen Gerdingen
VET.ST.GERDINGEN - SCHUTTERS ZONHOVEN PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Walter Den Hond   
dinsdag 08 januari 2019 11:09
Uitslag 1-2
De bezoekers lieten ons in het begin vooral achter de bal hollen. Gaandeweg konden we ons toch in de wedstrijd knokken en kon de wedstrijd kantelen. We spelen enkele mooie kansen bij mekaar. Daaruit kunnen we ook 1 keer scoren en gaan we rusten met een kleine voorsprong.
Het begin van de tweede helft was hetzelfde als die van de eerste. Alleen konden we onszelf nu niet meer in de wedstrijd brengen. We hebben het onszelf moeilijk gemaakt door niet meer te voetballen, de vele wissels waren hier misschien oorzaak van?? De bezoekers dreven de druk op maar onze doelman  vormde aanvankelijk een degelijke muur. Uiteindelijk moest hij zich toch nog 2x gewonnen geven waardoor we met 1-2 de boot in gingen. Gezien het verloop van de partij was een gelijkspel verdiend geweest. Het was een pittige partij tussen twee degelijk voetballende ploegen.
Man van de match: Guido, onze scheidsrechter, die ondanks alles deze pittige partij in goede banen leidde.
Lul van de match: ?
 
Foto's eerste wedstrijd kunstgras PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Administrator   
woensdag 02 januari 2019 15:17

foto's eerste match op kunstgras 2018 kijk hier

 
KWB BOCHOLT - VET.ST.GERDINGEN PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Walter Den Hond   
zondag 30 december 2018 13:19
Uitslag 1-5
In een rommelige eerste helft zonder goed voetbal kregen we toch nog een aantal uitstekende kansen om te scoren. Maar telkens liep het spaak in de afwerking. Slecht afgewerkt, goed keeperswerk, een combinatie van de twee! Het enige doelpunt in de eerste helft was van de thuisploeg. Rusten met een 1-0 achterstand dus.
De tweede helft begint opnieuw met een grote kans voor ons die op de paal belandt, het wordt een wedstrijd van net niet denken we dan. Maar vanaf de gelijkmaker was de trein vertrokken. De aanvallen volgden elkaar in sneltempo op en ook het scoren lukte vlotter en vlotter. Uiteindelijk een niet eens overdreven 1-5 eindstand.
Man van de match: Collectief sterke prestatie, ondanks de achterstand en het uitblijven van een doelpunt 100% blijven werken. Resultaat zegt alles. Top.
Lul van de match: toestand van het terrein.
 
KWB OVERPELT - VET.ST.GERDINGEN PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Walter Den Hond   
zondag 30 december 2018 13:15
Uitslag 0-3
Op een zeer moeilijk bespeelbaar veld, wat een verschil met vorige week, moesten we aan de bak.
Vlotte combinaties zaten er dus niet in. Lange ballen dan maar en dat werkte ook. Na een klein kwartiertje 0-1 voor en niet veel later ook al 0-2. Voor rust krijgen we nog een resem kansen maar scoren lukt niet meer.
In de tweede helft nemen we wat gas terug en konden we nog een keer scoren vanop hoekschop.
Man van de match: Guido, op het laatste moment moeten invallen als doelman en dan op een schitterende manier zijn netten schoon houden. Knap. Kers op de taart net gemist.
Lul van de match: Scheidsrechter eiste op een arrogante manier de hoofdrol op.....not done.
Laatste aanpassing op zondag 30 december 2018 13:15
 
VET.ST.GERDINGEN - KWB BOSEIND PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Walter Den Hond   
dinsdag 18 december 2018 07:19
Uitslag 4-0
De eerste wedstrijd op ons splinternieuwe kunstgrasveld. En we schoten als een speer uit de startblokken. De eerste kans was meteen raak. Ook de dubbele voorsprong liet niet lang op zich wachten. We combineren naar hartelust verder en net voor rust kunnen we ook een derde goaltje scoren.
De tweede helft overbodig dus en dat was er ook wel wat aan te merken. We probeerden nog wel de combinatie te zoeken maar het werd allemaal veel slordiger, op uitzondering van ons vierde doelpunt.
Terug een overwinning na twee nederlagen, doet altijd deugd!
Man van de match: Kobe, voelde zich thuis op dit veld. Bart M, rots in de branding.
Lul van de match: Joker
 
« BeginVorige12345678910VolgendeEinde »

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL