Home
Veteranen Gerdingen
VET.ST.GERDINGEN - HOEK VV PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Walter Den Hond   
woensdag 15 mei 2019 09:12

Uitslag 2 - 2.

Gelukkig heeft Philippe op de valreep nog een wedstrijd uit zijn hoed kunnen toveren, want het zag er al enkele weken naar uit dat het moeilijk zou worden om de Apachen (die afgezegd hadden) te vervangen. Het blijft een veelvoorkomend probleem de laatste maanden. Veel ploegen die stoppen.....jammer.

Wedstrijd zelf dan, op het kunstgras, altijd leuk voor een goed voetballende ploeg. We wisten dat het een goede ploeg was, remember vorige confrontatie, 3 - 3 in een modderbad. Dat bleek ook weer nu van in het begin, zij namen het heft in handen en combineerden naar hartelust. Wij probeerden hier iets tegen in te brengen, maar het lukte niet echt. Overal kwamen we wel een stapje te laat mede doordat Erwin en Pé een beetje verzopen in het middenveld, zij kregen weinig steun. We liepen allemaal achter de feiten aan. Zij komen dan ook op een 0 - 1 voorsprong, verdiend op dat moment. Gelukkig konden we even later tegenscoren, en probeerde we toch de evenknie te worden. Maar nog voor de rust komen zij 1 - 2 voor. Tijd om iets bij te stellen in de rust  en nog een tandje bij te steken na de rust. Dat gebeurde, vanaf dan werden wij het iets beter team en konden zij nog maar sporadisch dreigen. Wij komen dan ook terug tot op 2 - 2, met nog enkele kansen op winst, maar dat was teveel van het goede. elk één helft en een terechte 2 - 2. Puik matchke.

Man van de match: Joker

Lul van de match: Joker

 
VET.ST.GERDINGEN - KWB HECHTEL PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Walter Den Hond   
woensdag 08 mei 2019 09:22

Uitslag 5 - 3.

Een typische einde seizoenswedstrijd, zo zou je het kunnen omschrijven. Op een groot, mooi veld op de voetbalhappening van veteranen Peer. We gingen iets moeizamer van start, veel foute passes. Veel de lange bal, die bijna nooit aankwam. Maar toch waren we dominanter dan de tegenstander. Kregen ook enkele kansjes, maar zoals zo vaak. De tegenstander breekt éénmaal uit en we moeten achtervolgen. Blijkbaar moet het zo, want vanaf dan is er nog maar één ploeg op het veld. We gaan beter combineren, kansen worden benut, kortom er wordt vlot gescoord. Ondanks de tegendoelpunten, individuele foutjes, mogen we spreken van een dik verdiende overwinning. een gezapige pot voetbal.

Man van de match: Stijn, 4 rozen.

Lul van de match: ?

 
ZEBRA'S OPGLABBEEK - VET.ST.GERDINGEN PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Walter Den Hond   
vrijdag 03 mei 2019 09:49

Uitslag 3 - 3.

Altijd moeilijke wedstrijd voor ons, ook weeral puzzelen aan de ploeg, maar toch nog degelijk elftal tussen de lijnen. Het begin liep wat gelijk opgaand, met weinig kansen langs beide kanten. Voetballend waren we misschien iets beter, maar dat drukte zich niet uit in betere kansen. Toch komen zij op voorsprong. Vanaf dan zijn we even het noorden kwijt, maar weeral die weerbaarheid, toch een kwaliteit. In de tweede helft nieuwe moed en niet opgeven. Na de 1 - 1 is er nog maar één ploeg op het veld. Dat resulteerde dan ook in een 1 - 3 voorsprong, met nog 10 minuten op de klok. Ik zeg die niet dikwijls maar vanaf dan was de tegenstander met 12, wij lieten ons misschien daar wat in vangen, maar fair was het niet. Elke fout tegen ons, 4, 5 vrije trappen voor de backlijn, 7 minuten werden er uiteindlijk 11, buitenspel onbestaande......enfin iedereen zijn goesting.....3 - 3 in de "blessuretijd". Toch weer chapeau voor onze ingesteldheid.

Man van de match: Kobe, 2 mooie potten.

Lul van de match: Dat weet iedereen.

 
VET.ST.GERDINGEN - VET. PATRO EISDEN PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Walter Den Hond   
vrijdag 03 mei 2019 09:37

Uitslag 4 - 1.

Lastminute happening in Maaseik wegens niet-afmelding tegenstander. Gelukkig kon Philippe nog iets op de kop tikken. Een match tegen Patro.

Een hele mooie zomerdag, op een groot mooi veld, alles om een mooie match te spelen. We begonnen dan ook met goede moed aan deze partij. Vanaf de eerste minuut namen we dan ook het heft in handen, ondanks weeral de vele afwezigen, waren wij zeker de betere. We kregen ook kansen, maar konden ze niet verzilveren. Na een twintigtal minuten konden zij voor het eerst dreigen. Tot overmaat van ramp konden zij uit het niets scoren. Geen erg wij kunnen dat voor de rust rechtzetten. Niets was minder waar, iedereen begon uit positie te lopen, om iets te forceren, wat het alleen nog moeilijker maakte. Rusten bij 0 - 1. Even de koppen bij elkaar en terug vechten zoals wij altijd doen, nooit opgeven. De tweede helft viel alles in zijn plooi, van 0 - 1 naar 4 - 1 in no time.....en het had nog meer mogen zijn, maar we zijn niet gulzig. Chapeau voor de mentaliteit. Al bij al puike match, met nodige inzet.

Man van de match: ?

Lul van de match: Ploeg die vertikt van af te melden.

 
KWB BOCHOLT - VET.ST.GERDINGEN PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Walter Den Hond   
maandag 15 april 2019 10:21

Uitslag 1 - 6.

Weeral last-minute sleutelwerk wegens vele afwezigen. Gelukkig konden we rekenen op een oude bekende, Dennis en onze interim-doelman Guido. Vanaf de eerste minuten was het duidelijk dat we toch de betere ploeg waren op een zeer slechte grasmat. We probeerden wel te voetballen, ons favoriete spelletje, maar dit was echt heel moeilijk. Toch konden we voor de rust op een 0 - 1 voorsprong komen. In het begin van de tweede helft, weeral door een ongelukkige bots van de bal verdween na een vrije trap de bal in rechtstreeks in doel. 1 - 1, op dat moment niet de juiste stand. Maar vanaf toen sloeg de machine weer aan en begon het vlotjes te verlopen. We gaven niet op, ook de combinaties bleven we proberen. Dus de overwinning kon en mocht niet uitblijven. In no time van 1 - 1 naar 1 - 6. Een oververdiende en terechte overwinning tegen een faire tegenstander. Chapeau.

Man van de match: Guido, dikke merci voor je opoffering en Peter alias "Joske" met 5 doelpunten matchwinnaar.

Lul van de match: Staat van het terrein, echt erbarmelijk en gevaarlijk. Gelukkig geen blessures langs beide kanten.

 
« BeginVorige12345678910VolgendeEinde »

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL