Home
Veteranen Gerdingen
'T SCHUURKE - VET.ST.GERDINGEN PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Walter Den Hond   
dinsdag 11 december 2018 08:04
Uitslag 2-1
In niet al te beste omstandigheden, veel wind en slecht terrein moesten we eraan beginnen. Geen excuses voor de nederlaag want deze omstandigheden waren hetzelfde voor beide ploegen. Al leken zij er beter mee om te gaan. Al vroeg kunnen ze scoren en waren we op achtervolgen aangewezen. We nemen dan ook de match in handen, op karakter en niet met mooi voetbal. De leverde nog enkele kansen op voor rust maar het bleef 1-0.
In de tweede helft nog meer druk naar voren van ons al werden zij dan gevaarlijk op de counter. Vijf minuten voor affluiten scoorden ze dan ook de 2-0 op de tegenaanval. In de slotseconden konden we nog tegenprikken maar die goal viel te laat om het nog spannend te maken.
Lul van de match: Staat van het veld en de niet al te onpartijdige leiding
Man van de match:  Pé
 
VET.ST.GERDINGEN - SV BREUGEL B3 PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Walter Den Hond   
maandag 03 december 2018 14:31
Uitslag 3-5
Twee ploegen die van in het begin ten aanval trokken, met succes. De eerste kans voor ons leverde meteen een goal op. Helaas was dat ook het geval voor hun 3 eerste kansen. Zo stond het na een klein kwartier al 1-3. Voor rust kunnen we nog terugkomen tot 2-3.
Het begin van de tweede helft was volledig voor ons waardoor we ook de gelijkmaker kunnen scoren. Erop en erover denk je dan, maar het was de tegenstander die met twee pareltjes de eindstand op 3-5 bracht.
Nog eens een verliesmatch dus, geleden van eind september.
Man van de match:  ?
Lul van de match:  ?
 
BROEKDUIVELS - VET.ST.GERDINGEN PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Walter Den Hond   
maandag 26 november 2018 13:38
Uitslag 0-3
Het begint een gewoonte te worden de laatste weken. Ook vandaag maakten we het onszelf veel moeilijker dan nodig was. We creeëren kans na kans maar wringen deze ook telkens vakkundig de nek om. Bijna het deksel op de neus wanneer de thuisploeg een hoekschop krijgt. Maar onze goalie houdt met een prima redding de 0. Rusten dus met een brilscore.
De tweede helft hetzelfde verhaal. We vertoeven op hun helft en krijgen nog een pak kansen. Wanneer eindelijk de 0-1 valt lijkt de trein vertrokken, maar toch moeten we wachten tot in het slot om naar 0-3 uit te lopen.
Man van de match: Kevin, 2 goals en een assist!
Lul van de match: Kevin, ...tig kansen gemist. De ene al groter dan de andere
 
VET.PEER SV -VET.ST.GERDINGEN PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Walter Den Hond   
maandag 19 november 2018 11:20
Uitslag 1-2
We beginnen zeer goed aan de wedstrijd. Probeerden de tegenstander meteen onder druk te zetten en zo kansen af te dwingen. Maar bij de eerste tegenaanval liep het al direct mis. Vroeg 1-0 achter dus, geen erg dachten we, na ons sterk begin. Gaandeweg de eerste helft werden we zelf te slordig. We kregen nog wel enkele kansjes maar de 1-0 werd de ruststand.
Vol goede moed komen we uit de kleedkamer en opnieuw gingen we kamperen op de helft van de thuisploeg. De kansen kwamen nu ook vlotter en werden ook groter. Al konden we de gelijkmaker pas vanop de stip scoren na handspel. Erop en erover zeiden we, en we hielden woord. Van de resem kansen konden we nog slechts 1 keer scoren waardoor het spannend bleef tot op het einde.
Man van de match: Joske Izqierdo met de winning goal na een droogte van 4712 minuten! Guido, in het belang van de ploeg toch zijn scheidsrechtersplunje aantrekken.
Het collectief: hoe we ondanks alles toch zijn blijven vechten om toch die overwinning in de wacht te slepen....top.
lul van de match: joker
 
VET.ST.GERDINGEN - EISDEN 70 PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Walter Den Hond   
maandag 12 november 2018 13:07
Uitslag 5-0
In tegenstelling tot wat de uitslag doet vermoeden hadden we het toch niet onder de markt tegen de jongens uit Eisden.
We namen aanvankelijk de wedstrijd wel in handen en kregen ook enkele kleine kansjes. Al duurde het toch even voor we op 1-0 kwamen. De bezoekers konden slechts net voor rust tegenprkken met een schot net over.
De tweede helft was een ander verhaal, er kwam meer en meer ruimte en uiteindelijk was die ruimte in ons voordeel. Iedereen deed correct zijn taak en we konden er nog 4 binnenleggen in die tweede helft. Niet eens overdreven aangezien de kansen verhouding. Maar in het spelbeeld staken we niet zozeer boven de tegenstander uit.
Man van de match: Pé, Erwin, Andy.. mannen waar we kunnen op rekenen!
Lul van de match: Weinig sportiviteit bij tegenstander.
 
« BeginVorige12345678910VolgendeEinde »

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL