Home
Veteranen Gerdingen
VET.ST.GERDINGEN - F.C. KREYEL PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Walter Den Hond   
dinsdag 28 mei 2019 09:49

Uitslag 3 - 2.

Voorlopig onze laatste thuiswedstrijd, op het kunstgras, tegen onze vrienden uit Kreyel. Altijd een wedstrijd die alle kanten op kan, met dikwijls een nipte uitslag zoniet een gelijkspel. Dat bleek ook deze keer. Beide ploegen gingen rustig van start, beide wat aftastend. Na een paar minuten namen wij de bovenhand en waren we sterker dan hun. De bal ging goed rond, we vonden elkaar blindelings. Toch komen zij tegen de verhouding van het spel 0 - 1 voor, gelukkig en zoals zo vaak kunnen wij dit snel rechtzetten. 1 - 1, en dan gaan we op ons elan door. Het beter van het spel, kansen en voor de rust een 2 - 1 voorsprong vanop de stip. De tweede helft begon helemaal anders, zij namen het heft over en domineerden de eerste minuten, waarin zij ook gelijk maakte. Af en toe konden wij nog iets terugdoen, maar zij waren toch overheersend zonder echt gevaarlijk te zijn. Van de enkele kansjes die wij nog kregen, konden we er nog eentje van verzilveren. Een 3 - 2 voorsprong, die we met alle macht tot een goed einde konden brengen. Chapeau. Eerlijkheidshalve moeten we toegeven dat een gelijkspel hier op z'n plaats geweest zou zijn. Iedere ploeg één helft.

Man van de match: sportiviteit langs beide kanten, zo moet het zijn.

Lul van de match: joker

 
VET.ST.GERDINGEN - VET.WIJCHMAAL PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Walter Den Hond   
woensdag 22 mei 2019 09:47

Uitslag 5 - 3.

Veteranen Wijchmaal, in het verleden een te duchten tegenstander, maar dat bleek dit weekend iets minder het geval. Vanaf het begin was duidelijk dat wij de sterkere ploeg waren. De combinaties waren goed, balletje ging vlotjes rond op het kunstgras, en kansen kregen we voldoende. De afwerking was niet ons sterkste punt, kans na kans werd de nek omgewrongen. Na een 15-tal minuten toch de 1 - 0, maar toch bleven we knoeien met ons overwicht. Iedereen wou iets forceren, goed bedoeld, maar dit werkt averechts. Iedereen uit positie en gedaan met voetballen. Gelukkig vonden we toch snel onze posities terug en begon alles vlotter te lopen. In no time naar 4 - 0. Op een zeldzame tegenaanval maken zij de 4 - 1, vanaf dan gaan we weer slordig spelen en dat begint tegen ons te werken. Zij komen terug tot 4 - 3. Gelukkig tonen we weer onze veerkracht en geven we de genadestoot even voor tijd 5 - 3. Een dubbel en dik verdiende maar hard bevochten overwinning.

Man van de match: Guido, ondanks alles toch gebleven, chapeau en merci. Pé, weeral 3 rozen.

Lul van de match: Tom, wat een terugkeer.......daar ga je nog jaren over aangesproken worden.

 

 
VET.ST.GERDINGEN - HOEK VV PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Walter Den Hond   
woensdag 15 mei 2019 09:12

Uitslag 2 - 2.

Gelukkig heeft Philippe op de valreep nog een wedstrijd uit zijn hoed kunnen toveren, want het zag er al enkele weken naar uit dat het moeilijk zou worden om de Apachen (die afgezegd hadden) te vervangen. Het blijft een veelvoorkomend probleem de laatste maanden. Veel ploegen die stoppen.....jammer.

Wedstrijd zelf dan, op het kunstgras, altijd leuk voor een goed voetballende ploeg. We wisten dat het een goede ploeg was, remember vorige confrontatie, 3 - 3 in een modderbad. Dat bleek ook weer nu van in het begin, zij namen het heft in handen en combineerden naar hartelust. Wij probeerden hier iets tegen in te brengen, maar het lukte niet echt. Overal kwamen we wel een stapje te laat mede doordat Erwin en Pé een beetje verzopen in het middenveld, zij kregen weinig steun. We liepen allemaal achter de feiten aan. Zij komen dan ook op een 0 - 1 voorsprong, verdiend op dat moment. Gelukkig konden we even later tegenscoren, en probeerde we toch de evenknie te worden. Maar nog voor de rust komen zij 1 - 2 voor. Tijd om iets bij te stellen in de rust  en nog een tandje bij te steken na de rust. Dat gebeurde, vanaf dan werden wij het iets beter team en konden zij nog maar sporadisch dreigen. Wij komen dan ook terug tot op 2 - 2, met nog enkele kansen op winst, maar dat was teveel van het goede. elk één helft en een terechte 2 - 2. Puik matchke.

Man van de match: Joker

Lul van de match: Joker

 
VET.ST.GERDINGEN - KWB HECHTEL PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Walter Den Hond   
woensdag 08 mei 2019 09:22

Uitslag 5 - 3.

Een typische einde seizoenswedstrijd, zo zou je het kunnen omschrijven. Op een groot, mooi veld op de voetbalhappening van veteranen Peer. We gingen iets moeizamer van start, veel foute passes. Veel de lange bal, die bijna nooit aankwam. Maar toch waren we dominanter dan de tegenstander. Kregen ook enkele kansjes, maar zoals zo vaak. De tegenstander breekt éénmaal uit en we moeten achtervolgen. Blijkbaar moet het zo, want vanaf dan is er nog maar één ploeg op het veld. We gaan beter combineren, kansen worden benut, kortom er wordt vlot gescoord. Ondanks de tegendoelpunten, individuele foutjes, mogen we spreken van een dik verdiende overwinning. een gezapige pot voetbal.

Man van de match: Stijn, 4 rozen.

Lul van de match: ?

 
ZEBRA'S OPGLABBEEK - VET.ST.GERDINGEN PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Walter Den Hond   
vrijdag 03 mei 2019 09:49

Uitslag 3 - 3.

Altijd moeilijke wedstrijd voor ons, ook weeral puzzelen aan de ploeg, maar toch nog degelijk elftal tussen de lijnen. Het begin liep wat gelijk opgaand, met weinig kansen langs beide kanten. Voetballend waren we misschien iets beter, maar dat drukte zich niet uit in betere kansen. Toch komen zij op voorsprong. Vanaf dan zijn we even het noorden kwijt, maar weeral die weerbaarheid, toch een kwaliteit. In de tweede helft nieuwe moed en niet opgeven. Na de 1 - 1 is er nog maar één ploeg op het veld. Dat resulteerde dan ook in een 1 - 3 voorsprong, met nog 10 minuten op de klok. Ik zeg die niet dikwijls maar vanaf dan was de tegenstander met 12, wij lieten ons misschien daar wat in vangen, maar fair was het niet. Elke fout tegen ons, 4, 5 vrije trappen voor de backlijn, 7 minuten werden er uiteindlijk 11, buitenspel onbestaande......enfin iedereen zijn goesting.....3 - 3 in de "blessuretijd". Toch weer chapeau voor onze ingesteldheid.

Man van de match: Kobe, 2 mooie potten.

Lul van de match: Dat weet iedereen.

 
« BeginVorige12345678910VolgendeEinde »

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL