Home
Veteranen Gerdingen
Verslag op site Zutendaal PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Administrator   
zondag 25 maart 2012 19:51

Met bloed, zweet en tranen (iets wat ze bij KRC genk precies kwijt zijn) werd er afgelopen zaterdag gewonnen van Gerdingen. Niemand had zich verwacht aan deze sterke tegenstander. De eerste helft was het dan ook regelmatig pompen of verzuipen. Voor sommigen meer verzuipen dan pompen, maar uiteindelijk wisten we dankzij de hulp van de keeper van Gerdingen op 1-0 (Marc) te komen. Maar de druk van de tegenstander bleef aanhouden en resulteerde in een voor hun meer dan verdiende 1-1 bij de halve.
De tweede helft kon niet slechter starten. Al snel kwamen we 1-2 achter. Maar gelukkig kunnen we in moeilijke tijden rekenen op een onoplettendheid van onze arbiter. Hij zag een buitenspelfase niet waardoor we de 2-2 (Bart) konden maken. Maar dat is volgens onze arbiter perfect te verklaren. Zijn conditie begint er immers op achteruit te gaan vermits hij altijd moet fluiten en niet kan voetballen. Maar Pieter, geen probleem, ik stel voor dat ge zaterdag na de match ne kilometer of 5 gaat lopen om de conditie terug op peil te brengen.
Uiteindelijk gingen we toch beter voetballen en konden we met de nodige moeite het verschil maken met een penalty van Alain (3-2) en nog een goal van Marc (4-2). Gerdingen, bedankt voor de fijne match!

 
VET. ZUTENDAAL - VET. ST. GERDINGEN PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Walter Den Hond   
maandag 19 maart 2012 11:47

Uitslag 4 - 2. Voor de wedstrijd was er blijkbaar een beetje "angst" voor de kwaliteit van de tegenstander. Maar van bij de aanvang was dit niet nodig, we namen onmiddellijk de wedstrijd in handen en dwongen enkele goed mogelijkheden af. De eerste maal dat zij iets  konden terugdoen was het wel raak. Maar we zijn dus op mentaal gebied blijkbaar ook op vooruit gegaan en zijn rustig gebleven en hebben onmiddellijk terug ons spelletje gespeeld. Wat resulteerde in de verdiende gelijkmaker. De  1 - 2 net voor de rust op een onbegrijpelijke rede afgekeurd. Net na de rust gaan we gewoon verder en maken dan toch de 1 - 2. Maar wat er dan gebeurd blijft nog een raadsel, zij maken nog 3 doelpunten en wij maken onze kansen niet meer af. Zij krijgen 5 ballen tussen de palen en er gaan er 4 van binnen. De best voetballende ploeg heeft niet gekregen wat het verdiende. Maar ook hier weer een les uittrekken, de manier waarop we tegen zo'n tegenstander speelde is alleen maar positief te noemen. Als we op dit niveau blijven presteren moeten we van niet veel tegenstanders meer schrik hebben. Jammer dat het resultaat tegenviel maar voor de rest chapeau. Ik ga niemand met de vinger wijzen, maar ik denk als je een echte scheidsrechter hebt dat het resultaat anders is. Zonder de sportiviteit van de tegenstander aan te tasten, want daar valt niets van te zeggen. 

Walter

Man van de match: Erwin, weeral onberispelijk. Bart ook, altijd hard werken.

Lul van de match: slechte staat van het veld.

 
VET. ST. GERDINGEN - WERKPLAATSEN LOMMEL PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Walter Den Hond   
zondag 11 maart 2012 09:40

Uitslag 1 - 1. Wat een wedstrijd was dat? Vanaf minuut één tot het eindsignaal de betere ploeg op alle gebied. Inzet, communicatie, voetbalintellect, combinaties, voetballendvermogen....maar toch zo'n resultaat. De einduitslag had makkelijk 6 a 7 - 0 mogen, neen moeten zijn. En de bekende wet hé....wie zijn kansen niet benut krijgt het deksel op de neus. Maar we gaan hier niemand met de vinger wijzen, iedereen mist kansen, geeft een foute pass, mist of maakt een onnodige strafschop, verliest de bal op een stomme manier.....hier moeten we alleen maar van leren. En uiteindelijk wordt je daar als groep beter van. Dus al 4 weken niet meer verloren, 3 overwinningen en één gelijkspel dat is hetgene wat telt en wat we moeten onthouden. Trouwens volgen de week veteranen Zutendaal.....niet gewoon hé.

Walter

Man van de match: Erwin, motor van de ploeg, inzet, doorzettingsvermogen kortom positief.

Lul van de match: Tom, afbellen is voor iedereen. Vergeten, niet meer aan gedacht....sorry dit, sorry dat allemaal dikke zever ofwel wil je voetballen ofwel......een ploeg of een groep zijn 17,18...21 man en die laat je niet in de steek. 

De onnodige onsportieve reactie bij de tegenstander zomaar uit het niets de laatste 10 minuten na een hele sportieve partij zei ook wel veel over hun vond ik. Het was net alsof er een vonkje in een kruidvat gestoken was.  

 
JACTOOS - VET. ST. GERDINGEN PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Walter Den Hond   
maandag 05 maart 2012 10:56

Uitslag 2 - 5. Een cliché, zonder echt goed te voetballen toch een wedstrijd duidelijk winnen. Zonder afbreuk te doen aan de tegenstander want zij hebben zeker hun kansen gekregen, maar dat lag dan vooral aan ons eigen, waren wij toch de beter voetballende ploeg. De combinaties waren niet altijd goed, mede door de toestand van het veld. Naast de liijn leek het nog redelijk, maar het was echt niet gelijk, wat goed voetbal, voor beide onmogelijk maakte. Al bij al een leuke aangename pot voetbal vond ik.

Wat mij vooral een positief gevoel geeft is dat we er deze week toch weer met 16 op het veld en 3 a 4 naast het veld waren. De resultaten zullen er ook wel voor iets tussen zitten zeker??? Toch houden zo, voor de tijden die komen. Zonder pessimistisch te klinken hé. Chapeau.

Walter

Man van de match: Koen op de juiste momenten de juiste reddingen, en Erwin werd beloond voor zijn vechtlust met twee doelpunten.

Lul van de match: het veld.   

 
SCHUTTERS ZONHOVEN - VET. ST. GERDINGEN PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Walter Den Hond   
zondag 26 februari 2012 09:34

Uitslag 1 - 4. Een klinkende welverdiende overwinning. Eigenlijk is hier weinig aan toe te voegen, vanaf minuut één de dominante ploeg met constant speloverwicht en redelijk wat kansen en voor de rust ook twee doelpunten. Net voor het rustsignaal pakken we nog een strafschop tegen 1 - 2, op het meest delicate moment. Maar dan komt het, andere keren slaan we in paniek en wordt er nog weinig of niet meer gevoetbald, maar niets is minder waar. We blijven rustig ons eigen spel spelen, blijven combineren, duels winnen, inzet, en maken er nog vlotjes 1 - 4 van. Het hadden er zeker nog meer kunnen, misschien moeten zijn. Maar laten we al tevreden zijn met zo'n collectief goede prestatie. Chapeau.Volgende week weer een leuke derby, Jactoos op oud bekend terrein tegen een gevaarlijke tegenstander heb ik vernomen. Dus we gaan weer op onze hoede mogen zijn. Maar met dezelfde ingesteldheid als deze week moet dat lukken. Laten we er in ieder geval een sportieve derby van maken.

Walter

Man van de match: collectief sterke prestatie van heel het team, maar Kevin en  Stijn met hun twee doelpunten toch een pluim.

Lul van de match:joker

 
« BeginVorige71727374757677787980VolgendeEinde »

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL