Home
Veteranen Gerdingen
VET. ST. GERDINGEN - VET. PEER SV PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Walter Den Hond   
maandag 20 februari 2012 15:03

Uitslag 2 - 1. Rare wedstrijd, met ook een heel raar verloop. Ongelooflijk veel doelkansen maar scoren gebeurde alleen op strafschoppen.

De eerste helft was duidelijk voor ons, goed en verzorgd voetbal en tal van doelkansen, die we niet konden verzilveren. Het enige wat lukte was op 11-meter, tweemaal voor de rust. Overigens twee terechte strafschoppen. De inzet was goed maar het ontbrak ons aan rust voor de goal denk ik. Tweede helft een ander verhaal, de ziel was weg vond ik, er werd nogwel gevochten door enkelen maar eerlijk is eerlijk zij hadden de betere kansen. Dankzij Koen bleef het uiteindelijk 1 - 2. Het was deze keer een gevleide overwinning, maar de ene week krijg je teveel en de andere te weinig.....dat is voetbal zeker. 

Walter

Man van de match: Koen met zijn sublieme reddingen op het juiste moment. Bart omwille van zijn werkkracht tijdens de wedstrijd wil ook toch ook even aanhalen.

Lul van de match: Mensen die niet afbellen daar heb ik problemen mee. Een groep laat je niet in de steek. Zeker niet als de groep die personen ook niet laat vallen.

 
Foto's Katrien 40 online !!! PDF Afdrukken E-mail

Zie rubriek foto's.

Meer foto's zijn welkom, geen censuur :-) :-)

 
The voice van Bree E-mail

Nieuw talent ontdekt in BREE

Dim lights

 
VET. WIJCHMAAL - VET. ST. GERDINGEN PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Walter Den Hond   
maandag 30 januari 2012 09:39

Uitslag 3 - 2. Wat moet je nu daar van denken of schrijven. Vanaf minuut één de best voetballende ploeg. Met zelfs mooi en verzorgd voetbal, een paar kansen en dan aan de rust een verdiende 0 - 1 voorsprong. De partij was vrij sportief op een paar verkeerde beslissingen van een "onpartijdige" scheidsrechter wat later nog zou escaleren. De tweede helft begon iets minder vlot, omwille van de wissels denk ik, maar toch kwamen we niet echt in de problemen. Totdat we met 10 kwamen te staan door een zeer domme reactie van onze Stef. Toen was het even herorganiseren, maar kansen bleven we creeeren, maar de afwerking was optimaal. Toch komen we gelukkig op 0 - 2 tien minuten voor het einde, boeken dicht denk je dan.Mede door ONSZELF en met een beetje de "onpartijdigheid" van de scheids gaan we toch nog de boot in. Dit maak je niet dikwijls mee in je "carriere", maar ze gebeuren. Jammer, een gemiste kans om een kleine reeks neer te zetten. Maar volgende week opnieuw.

Walter

Man van de match: Erwin, zeer sterk spelen. Guido die vrijwillig zijn plaats afstond, het wisselen liukt elke week moeilijker te gaan. Of ligt dat misschien aan mij????

Lul van de match: Stef, lijkt me duidelijk. Moet je echt mee stoppen Stef, je laat je ploeg in de steek. Hier hebben 15 of 16 mensen gevolgen van moeten dragen. Zonder dat voorval win je deze wedstrijd.

 
HEIDEBLOEM LAER - VET. ST. GERDINGEN PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Walter Den Hond   
maandag 23 januari 2012 09:33

Uitslag 2 - 1. Het was net alsof we nog niet wakker waren in het begin, we werden een beetje overrompeld de eerste 10 minuten en komen dan ook vlug op achterstand. Maar vanaf dan herpakken we ons op een schitterende manier, vlotte combinaties, één-tweetjes, passing, kortom echt mooi voetbal. We hadden zeker het beste van het spel. Tweede helft gaan we door zoals we gestopt waren, het was eigenlijk mooi om zien, zeker onze beste prestatie sinds lang. Niet dat we slecht bezig zijn maar dit was bijna perfect voetbal. Dan op een zeer lullige manier de 2 - 0. Geen man overboord, we gaan dat rechtzetten, verhogen de druk en vlug volgt de 2 - 1, en dan komen de kansen op de gelijkmaker en zelfs de winst, deklat, juist voor de lijn weghalen, nipt naast....jammer maar de beste ploeg blijft achter zonder positief resultaat. Maar over de prestatie en daar gaat het iedereen mee eens zijn, niets dan lof. Toch proficiat. Op naar volgende week.

Walter 

Man van de match: het team, met zo'n instelling raak je heel ver zeker op lange termijn.

Lul van de match: Koen, zo'n doelpunt zie je regelmatig eens op youtube bij de bloopers.

 
« BeginVorige71727374757677787980VolgendeEinde »

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL