Home
Veteranen Gerdingen
LILLE VV - VET. ST. GERDINGEN PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Walter Den Hond   
zondag 26 juni 2011 10:16

Uitslag 5 - 1. Tien, ja je leest het goed, 10 afwezigen. Dan wordt het roeien met de riemen.....Om dit op te lossen vragen we 2 vreemden om mee te doen, deze deden dit met verve. De wedstrijd begint goed, zijn zelfs in het begin de betere ploeg, maar de afwerking ontbreekt. Dan valt eigenlijk tegen het spelbeeld in de 1 - 0, geen man over boord denk je dan, maar dan vallen op een paar minuten zowel Erwin als ikzelf geblesseerd uit. Erwin gaat nog in doel en Koen neemt zijn plaats in als voetballer maar met 10 tegen 11 en een sterk gehavende ploeg, wordt het zeer moeilijk hé. Iedereen bleeft wel vechten voor wat hij waard was, heel positief ook. Als we met 11 blijven, en we zelf de tegenstander een beetje minder helpen bij de tegendoelpunten dan loopt dat hier vlotjes los....jammer, hier viel zeker iets te rapen. Maar vanaf nu volgt er een break en op 6 augustus beginnen we er weer met frisse moed en afgetraind tegenaan.

Iedereen een verdiende en goede vakantie toegewenst. 

Walter

Man van de match: Erwin, geblesseerd, maar toch de ploeg willen voorthelpen en in het doel gaan staan. Hij deed dit trouwens schitterend, enkele puike reddingen.

Lul van de match: de afwezigen, zonder iemand met de vinger te wijzen, hebben deze match verloren.         

 
VET. ST GERDINGEN - KWB BOCHOLT PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Walter Den Hond   
zondag 26 juni 2011 10:01

AFGELAST.

 
KWB BOSEIND - VET ST. GERDINGEN PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Walter Den Hond   
maandag 13 juni 2011 13:31

Uitslag 4 - 2. Een wedstrijd waarvan in het begin kon gezegd worden dat het er geen zou worden. De tegenstander stond met negen en uiteindelijk met tien. Om er toch nog iets van te maken zijn we sportief geweest en hebben er 11 tegen 11 van gemaakt. Ik moet zeggen op gebied van sportiviteit was het een zeer aangename wedstrijd, van beide kanten trouwens. Over de uitslag kunnen we natuurlijk niet tevredeb zijn, met alle respect voor de tegenstander maar deze match mag je niet verliezen. deze speel je nog 10 keer en dan win je er 9 van. Maar we pakken te makkelijk domme doelpunten en scoren blijft moeilijk..........concentratie?????? of misschien toch kwaliteit????? Voor de rest een aangename namiddag.

Walter

Man van de match: de sportiviteit van de twee ploegen, super

Lul van de match: joker

 
VET. BOXBERGHEIDE - VET. ST. GERDINGEN PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Walter Den Hond   
maandag 06 juni 2011 12:23

Uitslag 5 - 1. Valt weinig over te vertellen, bloedheet, slecht terrein, zeer jonge tegenstander en dan krijg je van deze resultaten. De inzet was er, de wil ook wel maar op het laatste ging bij velen het licht uit. Het voetbal was niet echt goed, de wil was er wel maar het liep niet. De uitslag op zich was ook wat overdreven vind ik, 2 vermijdbare doelpunten, zelf een bal op de paal en ook één keer alleen voor de doelman....ze waren sterker, maar een 2 - 1 ofzo was al anders. Ik wil nu geen excuses zoeken, maar als je ziet wat er de laatste weken bij ons weer langs de lijn staat, dan kan het alleen maar betergaan wanneer die terugkomen. 

Walter

Lul van de match: onsportiviteit van de tegenstander

man van de match: joker 

 
VET. ST GERDINGEN - VET OPOETEREN PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Walter Den Hond   
zondag 29 mei 2011 11:11

Uitslag 2 - 1. Oververdiende zeer deugddoende overwinning. Er valt eigenlijk weinig over te vertellen, vanaf minuut één zaten we goed in de match. Goede balcirculatie, coaching onderling was prima, inzet was er, het lopen voor elkaar klopte 100 %, kortom het was leuk voetballen. Zoals gezegd onmiddellijk goed gestart en met enkele kansen die we niet konden omzetten in doelpunten, dit was eigenlijk het enige minpunt deze hele wedstrijd. Zij komen dan ook even voor de rust "onverdiend" op voorsprong, en dan komt weer datzelfde altijd terug, wie de kansen niet afmaakt.....Gelukkig hebben we dat in de tweede helft rechtgezet, zijn blijven voetballen, blijven kansen afdwingen en uiteindelijk ook meer dan verdiend kunnen verzilveren. Met een terechte overwinning als gevolg. Chapeau aan heel de ploeg.

Walter

Lul van de match: joker

Man van de match: het team, zeer sterke collectieve prestatie van doelman, verdediging, middenveld en de spitsen.

 
« BeginVorige71727374757677787980VolgendeEinde »

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL