Home
Veteranen Gerdingen
VET. ST. GERDINGEN - ITM PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Walter Den Hond   
zondag 09 oktober 2011 08:33

Uitslag 5 - 1. Gewoon op het elan van vorige week verder gegaan. Weeral collectief een sterke prestatie. De eerste 20 minuten waren zeer sterk, daarna iets minder maar blijven voetballen en kansen creeeren. De 2 - 0 voorsprong aan de rust was dan ook meer dan verdiend. Onze traditionele moeilijke eerste minuten in de tweede helft waren geen probleem, in tegen deel zelfs, mooie combinaties en dito doelpunten.(remember Stef). De rest is geschiedenis, de hele wedstrijd goed blijven combineren, balletje ging vlotjes rond. Kortom een plezier om te spelen en om naar te kijken. Volhouden zo, maar als we met deze spelers samenblijven gaan we nog mooie tijden tegemoet.

Walter

Man van de match: Guido, heeft ons de wedstrijdbal geschonken, waarvoor dank. Blijkbaar ben ik vorige week een man van de match vergeten. Dave had dat ook eens graag geweest, bij deze een rechtzetting. Maar volgende week ga je zeker in dat andere een vermelding krijgen. 3 spelers meenemen naar een ordinaire Duitse competitiewedstrijd op zaterdagnamiddag.....absolutely not done.

Lul van de match: joker  

                               

 
SCHUTTERS ZONHOVEN - VET ST. GERDINGEN PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Walter Den Hond   
maandag 03 oktober 2011 11:46

Uitslag 2 - 4. Dit zat er nu al enkele weken aan te komen, dubbel en dik verdiend. De uitslag had nog hoger kunnen uitvallen als we ze niet telkens door individuele fouten terug in de wedstrijd laten komen. Maar voor de rest niets dan goeds, prachtige doelpunten, uitgespeelde doelpunten en een mooi afstandsschot, kortom mooi om te zien. De inzet was er deze keer van iedereen, communicatie zat snor en op de juiste momenten gescoord. Eigenlijk zoals het moet. Bedankt voor degene die zich opofferde niet te spelen omdat we weer met 17 waren. Nogmaals, de volgende keer andere, dan zal het wel los lopen zeker. Maak me daar toch wat ongerust over, hopelijk gaat het niet tegen ons werken. Maar laten we positief afsluiten want dat was het ook. Op naar volgende week, een redelijke tegenstander maar als iedereen wil kan het.

Walter

Man van de match: het collectief, in elke situatie toch redelijk rustig gebleven en 70 minuten blijven voetballen.

Lul van de match: sorry, Koen, maar bij beide doelpunten in de fout, jammer maar geen erg deze keer.       

 
VET. ST. GERDINGEN - VET. EKSEL PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Walter Den Hond   
maandag 26 september 2011 08:18

Afgelast wegens dubbele boeking bij tegenstander.

 
KWB KAUILILLE - VET. ST. GERDINGEN PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Walter Den Hond   
maandag 19 september 2011 08:36

Uitslag 3 - 0. De scheidsrechter zei na de wedtrijd tegen mij, de beste voetballende ploeg heeft niet gewonnen. Dat is inderdaad in het kort samengevat wat ik wou schrijven. De eerste helft was goed, tot zeer goed, met goed en verzorgd voetbal....maar die kansen...positieve blijft wel dat we ze creeeren. zolang we dat blijven doen moeten ze er vroeg of laat ingaan. Tweede helft was minder, een gevolg van de vele wissels (daarover straks meer) waarschijnlijk. Dat is nefast voor elke ploeg dus ook voor de onze. Plus de inzet bij sommigen of enkelen kan toch beter of anders vind ik, bij sommigen fases. Ofwel ga je er volledig voor, ofwel.....Die enkele foutjes die betaal je dan onmiddellijk cash. Iedereen maakt fouten en verwijten horen hier niet op zijn plaats, maar ga daar anders mee om. De spitsen scoren moeilijk, de verdediging maakt domme fouten....ga daar niet individualistisch mee om maar als team en dan, moet het draaien. Met 11, of 17 aan een touw trekken.

Wat die wissels betreft. Vele ploegen kampen met spelers tekort, de ouderen haken af en de jongeren komen mondjes matig bij of haken ook vlug af om één of andere reden. Bij ons is dat op dit moment niet het geval, wij zijn momenteel met 22, waarvan 2 doelmannen. Dus we gaan vooruit als ploegje, dat is positief, heel goed zelfs maar ik hoop dat dat vroeg of laat niet tegen ons gaat keren. Deze keer hebben zich 3 mensen niet omgekleed en we waren nog met 15, heel goed, maar dat wil zeggen dat je nog 8 mensen moet wisselen, en dat is niet goed als ploeg op een plein.Wat gaan we daar aan doen????? Het is niet de bedoeling dat er mensen gaan afhaken...dat zou ik jammer vinden. Ik breek me daar al het hele weekend het hoofd over. Zouden we eens een meeting organiseren zodat iedereen zijn gedacht hierover eens kan zeggen?

Walter

Man van de match: het wordt ééntonig, Bart en Gert alleen omwille van hun werkkracht en inzet gedurende de hele partij zonder afbreuk te doen aan de rest.

Lul van de match: Joker        

 
VET. ST. GERDINGEN - VET. LINDELHOEVEN PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Walter Den Hond   
maandag 12 september 2011 10:56

Uitslag 0 - 7.

Man van de match: Bart en Gert blijven er 50 minuten voor gaan ondanks alles, kan niet van iedereen gezegd worden.

Lul van de mach: Vul maar in.

 
« BeginVorige71727374757677787980VolgendeEinde »

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL