Home
Veteranen Gerdingen
VET. ST. GERDINGEN - BROEKDUIVELS PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Walter Den Hond   
maandag 18 april 2011 08:28

Uitslag 1 - 5.Ik ga in herhaling vallen maar dit was een copie van de vorige weken. We speelden inderdaad met een noodploeg omdat er veel geblesseerden zijn op dit moment, maar we waren daardoor niet minder dan zij, De tegenstander is normaal een zeer degelijke ploeg. In plaats van 1 - 0, waren in het begin de betere, wordt het in de tegenaanval 0 - 1. En even later een onnodige strafschop, en dan gaan de kopjes weer naar beneden. Dat ontbrak zaterdag duidelijk, het karakter om terug te willen vechten, want het kon nog hoor. Maar als je dan weer onmiddellijk in de tweede helft op zo'n domme manier de 0 - 3 pakt wordt het heel moeiliijk. De rest is voor de geschiedenis. Er zijn er toch een paar die eens voor de spiegel moeten gaan staan en zich afvragen als ze zich echt 100% gegeven hebben om er iets van te maken. Hopelijk volgende week beter bij een Breese derby.

Walter

Man van de match: Gert, Bart en Jos bleven er echt voor gaan.

Lul van de match: vul maar in......  

 
FC EIKELS - VET. ST. GERDINGEN PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Walter Den Hond   
maandag 11 april 2011 09:38

Uitslag 6 - 1. Onbegrijpelijk weeral, wie de uitslag ziet zal niet geloven dat je dze partij zeker kan, moet winnen. Komen op een verdiende 1 - 0 voorsprong na redelijk voetbal op een zeer moeilijk te bespelen veld. Net even voor de rust prikken ze even terug, maar wij zijn duidelijk de betere, 1 - 1. Geen erg de tweede helft klaren we de klus. Kansen in het begin van de tweede helft om 1 - 5 voor te staan, alleen voor de keeper, 3 tegen één situaties, open kansen....maar daar wringt het allang hé. En dan weer die ongeschreven wet...wie de kansen niet afm....krijgt inderdaad het deksel op de neus. Op 10 min van 1 - 1 naar 6 - 1. Ongelooflijk. Ik wil niemand met de vingers wijzen maar voetbal is een teamsport, en als je elkaar onder de wedstrijd begint te verwijten en af te breken ben je geen ploeg meer en is dit voor een stuk het gevolg....iedereen voor zijn eigen deur keren...hebben we al werk genoeg denk ik. Laten we nu nog eens allemaal het hoofd leegmaken en er volgende match iedereen voor zichzelf je 100% geven voor het team en dan moet dat lukken.

Walter

Lul van de match: teamspirit bij sommigen?????????

Man van de match: Guido omwille van het aantreden bij de tegenpartij en Andy ondanks zijn 6 tegen doelpunten, feilloos gekeept vond ik. Was kansloos bij elk doelpunt en stond er dikwijls alleen voor.    

 
VET. ST. GERDINGEN - OLYMPIA CREYEL PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Walter Den Hond   
maandag 04 april 2011 11:21

Uitslag 0 - 3. Hetzelfde scenario van vorige week vond ik, alleen was deze tegenstander zeker niet sterker of beter dan ons. Zij komen na een gelijkopgaande partij op voorsprong voor de rust, geen probleem eigenlijk want we hadden al enkelen kansen gehad om op voorsprong te komen. Maar daar wrong opnieuw het schoentje. In de tweede helft gaan we met frisse moed terug het terrein op met een gevoel we gaan ze pakken, maar we komen op een ongelukkige manier op 0 - 2. Boeken toe denk je dan, maar we krijgen nog de betere kansen op 1 - 2 en zelfs de gelijkmaker, maar als je niet afwerkt.......jaja altijd hetzelfde verhaaltje. Zonder een verwijt aan de spitsen die enkele kansen onbenut lieten, vanuit de tweede lijn en vanuit de verdediging werden de kansen ook niet verzliverd. De rest is voor de statistieken. Was het de eerste warmte (25 gr) die ons loom maakte, bij mij was dat toch zo vond ik, tegen volgende week met frisse moed naar Maaseik. Daar hebben we nog iets recht te zetten.

Walter

Man van de match: het mooie weer misshien

Lul van de match: in samenspraak kwamen we unaniem op één persoon uit. Sorry Dave, je ploegje zo in de steek laten.....volgens sommigen heeft de Brantano er iets mee te maken....grapje hé.   

 
ZUMA - VET. ST. GERDINGEN PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Walter Den Hond   
zaterdag 26 maart 2011 19:27

Uitslag 3 - 0. Weet niet goed wat hier van schrijven. Had de indruk dat er bij sommigen geen bezieling was, de wil om er echt voor te gaan was er niet echt. We zijn redelijk begonnen, op een zeer slecht veld was het moeilijk combineren, maar we probeerden dat wel. Het ging dan ook wat gelijkopgaand, maar er was geen geloof in eigen kunnen bij sommigen. Die laksheid op sommigen momenten dat betaal je cash. Bij de minste onoplettendheid krijg je de rekening gepresenteerd. Dat je moet wachten op de bal tot die komt, of geen duels aangaan, of geen vrije aanspeelbare positie kiezen, die tijd is allang voorbij. Elke ploeg, van doelman tot spits moet werken voor het team. Doen we dat dan zijn we tot veel in staat maar blijft dat achterwege dan krijg je een droge 3 - 0. Terwijl als je er echt in geloofd was er meer mogelijk vandaag, en dat is dan jammer voor iedereen. Pas op, ons voetbal was rekeninghoudend met de staat van het veld bij momenten aanvaardbaar maar die wil om....die bal te hebben, dat duel aan te gaan en te winnen, die drang om te winnen....ook al sta je 1 of 2 - 0 die was er niet. Want in het begin van de tweede helft waren zij zelfs de mindere vond ik tot de 3 - 0 natuurlijk dan is het boeken dicht. Jammer, weeral een gemiste kans maar volgende week opnieuw.

Walter

Man van de match: Stef, vond ik sterk bezig, als hij zich op de bal concentreerd verliest hij weinig duels.

Lul van de match: de drive bij enkelen

 
VET. ST. GERDINGEN - STRAMPROY DE HOOP PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Walter Den Hond   
maandag 21 maart 2011 12:58

Uitslag 1 - 2. Het verslagje zal onvolledig zijn vermits ik maar één speelhelft aanwezig was. Degene die wil mag het vervolledigen.

Eerst en vooral, de tegenstander is een zeer jonge enthousiaste ploeg, waar we het altijd moeilijk tegen hebben en regelmatig met grotere cijfers naar huis gaan. We werden de eerste minuten een beetje overrompeld door hun tempo, maar hielden toch makkelijk stand vond ik. We kwamen niet echt in de problemen, maar voetballend lagen we onder. Mede doordat de aansluitngen in de verschillende lijnen, vooral middenveld- aanval en andersom niet zo goed werkte vond ik. Onze kansen waren dan ook schaars. Zij komen wat ongelukkig op voorsprong, maar we waren gelukkig niet onder de indruk. Bij onze weinige aanvallen scoren we toch maar mooi tegen. Van dan af kwamen zij er niet echt meer uit, we waren niet echt sterk aan het spelen, maar zeker niet minder goed dan zij. Aan de rust een juiste 1-1 op tussen haakjes een zeer slecht veld. De rest mag iemand anders aanvullen.

Walter      

 

 

z

 
« BeginVorige71727374757677787980VolgendeEinde »

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL