Home
Veteranen Gerdingen
VET. HAMONT ' 99 - VET. ST. GERDINGEN PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Walter Den Hond   
zondag 30 oktober 2011 10:52

Uitslag 2 - 2. Een leuke pot voetbal zoals ze dat zo mooi zeggen. Deze wedstrijd begon van in het begin met strijd en inzet langs beide kanten, op een nog aanvaardbare manier. Wij hadden eigenlijk van in het begin het betere van het spel, en kwamen dan ook verdiend op voorsprong. Daarna vond ik hun iets sterker en zij konden die achterstand voor de rust nog omzetten in een voorsprong, misschien iets te gevleid??? In de tweede helft hetzelfde beeld, veel strijd maar wij gedurende de hele tweede helft de betere ploeg en kansen. Een paar betwistbare fases, maar die horen er nu éénmaal bij, bij dit soort wedstrijden. Ik herhaal het nog eens, een leuke wedstrijd van beide ploegen van hetzelfde kaliber. Gelukkig konden wij in de allerlaatste minuut nog de welverdiende gelijkmaker scoren, zodat het resultaat misschien iets juister was, alhoewel.....je kan hem verliezen, maar zeker ook winnen.

Walter 

Man van de match: mag ik mezelf nomineren nadat mooi doelpunt op het laatste????

Lul van de match: ik vraag me af waar de teamgeest zit, wanneer je bij andere ploegen gaat spelen vanaf het moment dat je eigen ploeg 13, 14 of 16 man ter beschikking heeft die zaterdag. Toch bang voor de wissels? Een groot ego? Bang voor de concurrentie? Pas op ik viseer niet één persoon hé, er zijn er meerdere. Ik ben daar ook niet lastig over, wie ben ik omdaar over te oordelen, maar ik stel mij alleen de vraag. WAAR IS JE PLOEGGEEST, of ben ik dan zo naief? Op vergaderingen worden sommige problemen aangekaart maar dan vind niemand het probleem wanneer we met veel zijn. Ik vind dit jammer, zeker ten opzichte van de ploeg want dat is bij mij het enige wat van belang is. En zoiets is niet goed voor de spirit in de ploeg, EN DAT STOORT MIJ WEL.

 
VET. ST. GERDINGEN - KWB BOSEIND PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Walter Den Hond   
dinsdag 25 oktober 2011 06:52

Uitslag 3 - 1. Sorry, maar als we nu ook al met minder goed voetbal wedstrijden gaan winnen, waar gaat dat eindigen. Het was weliswaar verdiend, omdat we zeker de betere waren, maar mooi was het deze week niet. Zat de vergadering van de avond ervoor, voor iets tussen. Naar het schijnt is die nogal uitgelopen.

Walter

Man van de match: ondanks die lullige tegengoal, Gert-Jan om ons uit de nood te helpen.

Lul van de match: joker  

 
3DE PLOEG HERKOL - VET. ST. GERDINGEN PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Walter Den Hond   
zondag 16 oktober 2011 08:50

Uitslag 5 - 0. Ze zeggen soms dat de uitslag de ware toedracht van de wedstrijd niet weergeeft, wel dit is nu zo'n wedstrijd. Voor het eerst nog eens met 12 man, waarvan verschillende nog niet 100%, maar omwille van de vele afwezigheden toch speelden. De hele wedstrijd kan je eigenlijk samenvatten in enkele zinnen. Wij zijn gedurende de hele wedstrijd mooi en verzorgd voetbal blijven spelen, met inzet, communicatie, strijd, vlotte balcirculatie, kansen, kortom een leuke partij. Het enige wat ontbrak om er een 100 % positief gevoel aan over te houden waren de doelpunten en de doelpunten die zij wel scoorden. Maar dat was dan vooral omdat ze vinniger reageerden omwille van hun leeftijd (20,21......25 jaar). Maar ik herhaal het nog eens daar gaan we ons nu niet achter verschuilen, wij mogen tevreden zijn over de match die we zelf speelden. Ik denk dat we het daar allemaal over eens waren, en dat is de rede waarvoor we het nog doen. Een dikke proficiat aan iedereen. Op naar volgende week, om weer met een overwinning aan te knopen, moet lukken.

Walter

Man van de match: zeker zonder twijfel, alle 12

Lul van de match: de afwezigen  

 
VET. ST. GERDINGEN - ITM PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Walter Den Hond   
zondag 09 oktober 2011 08:33

Uitslag 5 - 1. Gewoon op het elan van vorige week verder gegaan. Weeral collectief een sterke prestatie. De eerste 20 minuten waren zeer sterk, daarna iets minder maar blijven voetballen en kansen creeeren. De 2 - 0 voorsprong aan de rust was dan ook meer dan verdiend. Onze traditionele moeilijke eerste minuten in de tweede helft waren geen probleem, in tegen deel zelfs, mooie combinaties en dito doelpunten.(remember Stef). De rest is geschiedenis, de hele wedstrijd goed blijven combineren, balletje ging vlotjes rond. Kortom een plezier om te spelen en om naar te kijken. Volhouden zo, maar als we met deze spelers samenblijven gaan we nog mooie tijden tegemoet.

Walter

Man van de match: Guido, heeft ons de wedstrijdbal geschonken, waarvoor dank. Blijkbaar ben ik vorige week een man van de match vergeten. Dave had dat ook eens graag geweest, bij deze een rechtzetting. Maar volgende week ga je zeker in dat andere een vermelding krijgen. 3 spelers meenemen naar een ordinaire Duitse competitiewedstrijd op zaterdagnamiddag.....absolutely not done.

Lul van de match: joker  

                               

 
SCHUTTERS ZONHOVEN - VET ST. GERDINGEN PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Walter Den Hond   
maandag 03 oktober 2011 11:46

Uitslag 2 - 4. Dit zat er nu al enkele weken aan te komen, dubbel en dik verdiend. De uitslag had nog hoger kunnen uitvallen als we ze niet telkens door individuele fouten terug in de wedstrijd laten komen. Maar voor de rest niets dan goeds, prachtige doelpunten, uitgespeelde doelpunten en een mooi afstandsschot, kortom mooi om te zien. De inzet was er deze keer van iedereen, communicatie zat snor en op de juiste momenten gescoord. Eigenlijk zoals het moet. Bedankt voor degene die zich opofferde niet te spelen omdat we weer met 17 waren. Nogmaals, de volgende keer andere, dan zal het wel los lopen zeker. Maak me daar toch wat ongerust over, hopelijk gaat het niet tegen ons werken. Maar laten we positief afsluiten want dat was het ook. Op naar volgende week, een redelijke tegenstander maar als iedereen wil kan het.

Walter

Man van de match: het collectief, in elke situatie toch redelijk rustig gebleven en 70 minuten blijven voetballen.

Lul van de match: sorry, Koen, maar bij beide doelpunten in de fout, jammer maar geen erg deze keer.       

 
« BeginVorige71727374757677787980VolgendeEinde »

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL