Home
Veteranen Gerdingen
VET. ST. GERDINGEN - OLYMPIA CREYEL PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Walter Den Hond   
maandag 04 april 2011 11:21

Uitslag 0 - 3. Hetzelfde scenario van vorige week vond ik, alleen was deze tegenstander zeker niet sterker of beter dan ons. Zij komen na een gelijkopgaande partij op voorsprong voor de rust, geen probleem eigenlijk want we hadden al enkelen kansen gehad om op voorsprong te komen. Maar daar wrong opnieuw het schoentje. In de tweede helft gaan we met frisse moed terug het terrein op met een gevoel we gaan ze pakken, maar we komen op een ongelukkige manier op 0 - 2. Boeken toe denk je dan, maar we krijgen nog de betere kansen op 1 - 2 en zelfs de gelijkmaker, maar als je niet afwerkt.......jaja altijd hetzelfde verhaaltje. Zonder een verwijt aan de spitsen die enkele kansen onbenut lieten, vanuit de tweede lijn en vanuit de verdediging werden de kansen ook niet verzliverd. De rest is voor de statistieken. Was het de eerste warmte (25 gr) die ons loom maakte, bij mij was dat toch zo vond ik, tegen volgende week met frisse moed naar Maaseik. Daar hebben we nog iets recht te zetten.

Walter

Man van de match: het mooie weer misshien

Lul van de match: in samenspraak kwamen we unaniem op één persoon uit. Sorry Dave, je ploegje zo in de steek laten.....volgens sommigen heeft de Brantano er iets mee te maken....grapje hé.   

 
ZUMA - VET. ST. GERDINGEN PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Walter Den Hond   
zaterdag 26 maart 2011 19:27

Uitslag 3 - 0. Weet niet goed wat hier van schrijven. Had de indruk dat er bij sommigen geen bezieling was, de wil om er echt voor te gaan was er niet echt. We zijn redelijk begonnen, op een zeer slecht veld was het moeilijk combineren, maar we probeerden dat wel. Het ging dan ook wat gelijkopgaand, maar er was geen geloof in eigen kunnen bij sommigen. Die laksheid op sommigen momenten dat betaal je cash. Bij de minste onoplettendheid krijg je de rekening gepresenteerd. Dat je moet wachten op de bal tot die komt, of geen duels aangaan, of geen vrije aanspeelbare positie kiezen, die tijd is allang voorbij. Elke ploeg, van doelman tot spits moet werken voor het team. Doen we dat dan zijn we tot veel in staat maar blijft dat achterwege dan krijg je een droge 3 - 0. Terwijl als je er echt in geloofd was er meer mogelijk vandaag, en dat is dan jammer voor iedereen. Pas op, ons voetbal was rekeninghoudend met de staat van het veld bij momenten aanvaardbaar maar die wil om....die bal te hebben, dat duel aan te gaan en te winnen, die drang om te winnen....ook al sta je 1 of 2 - 0 die was er niet. Want in het begin van de tweede helft waren zij zelfs de mindere vond ik tot de 3 - 0 natuurlijk dan is het boeken dicht. Jammer, weeral een gemiste kans maar volgende week opnieuw.

Walter

Man van de match: Stef, vond ik sterk bezig, als hij zich op de bal concentreerd verliest hij weinig duels.

Lul van de match: de drive bij enkelen

 
VET. ST. GERDINGEN - STRAMPROY DE HOOP PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Walter Den Hond   
maandag 21 maart 2011 12:58

Uitslag 1 - 2. Het verslagje zal onvolledig zijn vermits ik maar één speelhelft aanwezig was. Degene die wil mag het vervolledigen.

Eerst en vooral, de tegenstander is een zeer jonge enthousiaste ploeg, waar we het altijd moeilijk tegen hebben en regelmatig met grotere cijfers naar huis gaan. We werden de eerste minuten een beetje overrompeld door hun tempo, maar hielden toch makkelijk stand vond ik. We kwamen niet echt in de problemen, maar voetballend lagen we onder. Mede doordat de aansluitngen in de verschillende lijnen, vooral middenveld- aanval en andersom niet zo goed werkte vond ik. Onze kansen waren dan ook schaars. Zij komen wat ongelukkig op voorsprong, maar we waren gelukkig niet onder de indruk. Bij onze weinige aanvallen scoren we toch maar mooi tegen. Van dan af kwamen zij er niet echt meer uit, we waren niet echt sterk aan het spelen, maar zeker niet minder goed dan zij. Aan de rust een juiste 1-1 op tussen haakjes een zeer slecht veld. De rest mag iemand anders aanvullen.

Walter      

 

 

z

 
PUNDERSHOEK EKSEL - VET. ST. GERDINGEN PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Walter Den Hond   
maandag 14 maart 2011 08:39

Uitslag 2 - 1. een vervelende uitslag vind ik, je voelde van in het begin dat het kon maar je merkt dat niet iedereen op z'n volle sterkte kon presteren. Er waren hier en daar wat kleine blessuurtjes en wisselmogelijkheden waren er zaterdag niet veel. Als iedereen op z'n normale niveau kon spelen dan kunnen wij deze wedstrijd zeker winnen, want het was een ploeg op onze maat. Ze waren stevig in de duels, af en toe een beetje erover maar dat is aan de scheidsrechter om dan in te grijpen(hahaha). Al bij al vond ik het een aangename wedstrijd van beide kanten, maar had de indruk dat iemand de show wou stelen, nl de man in het zwart. Ja, ik weet je moet zwijgen tegen de scheidsrechter, ik pleit schuldig. Maar tegen zo'n onrechtvaardigheid gedurende de hele wedstrijd daar kan ik echt niet tegen. En die strafschop was echt de druppel.

Genoeg over de scheids, jammer van het resultaat want we speelden weer aardig voetbal zeker in de tweede helft vond ik toen we al 2 - 0 achterstonden. We waren toen zelfs fysiek de sterkere, een gelijkspel was zeker verdiend geweest. Volgende week dan, zelfde instelling, zelfde spirit, zelfde mentaliteit........andere scheids.....hahaha

Walter

Man van de match: Koen die ondanks zijn blessure redelijk keepte (een miste stuk vinger). Wat ene beer hé.

Lul van de match: ik ga eerlijk zijn oké, de scheids en mezelf. 

    

 
VET. ST. GERDINGEN - GOOLDERHEIDE PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Walter Den Hond   
zondag 06 maart 2011 12:59

Uitslag 1 - 1. Goed begonnen aan de match, de meest dominante ploeg. De hele wedstrijd eigenlijk, met weeral vond ik aardig voetbal. Af en toe wat slordiger in vergelijking met vorige week maar ik vond het eigenlijk niet slecht. Alles was aanwezig om vlotjes te winnen. Alles behalve de afwerking, kansjes bij de vleet....zelfs niet te missen kansen werden niet verzilverd (zonder iemand iets te verwijten hé) maar dat zou zich wreken. Een ongeschreven wet in het voetbal...wie de kansen niet afmaakt....blablabla. Ik zag ze eigenlijk niet meer terugkomen, maar dan komt toch dat onvermijdelijke tegen mijn gevoel in. Jammer weer van het resultaat maar voor de rest zat het snor.....op naar volgende week....zelfde prestatie en het komt goed. Voor re rest weinig commentaar, ik vond het goed.

Walter

Lul van de match: de iet wat onsportieviteit bij de tegenstander.

Man van de match: joker 

 
« BeginVorige71727374757677787980VolgendeEinde »

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL