Home
Veteranen Gerdingen
VET. ST GERDINGEN - VET OPOETEREN PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Walter Den Hond   
zondag 29 mei 2011 11:11

Uitslag 2 - 1. Oververdiende zeer deugddoende overwinning. Er valt eigenlijk weinig over te vertellen, vanaf minuut één zaten we goed in de match. Goede balcirculatie, coaching onderling was prima, inzet was er, het lopen voor elkaar klopte 100 %, kortom het was leuk voetballen. Zoals gezegd onmiddellijk goed gestart en met enkele kansen die we niet konden omzetten in doelpunten, dit was eigenlijk het enige minpunt deze hele wedstrijd. Zij komen dan ook even voor de rust "onverdiend" op voorsprong, en dan komt weer datzelfde altijd terug, wie de kansen niet afmaakt.....Gelukkig hebben we dat in de tweede helft rechtgezet, zijn blijven voetballen, blijven kansen afdwingen en uiteindelijk ook meer dan verdiend kunnen verzilveren. Met een terechte overwinning als gevolg. Chapeau aan heel de ploeg.

Walter

Lul van de match: joker

Man van de match: het team, zeer sterke collectieve prestatie van doelman, verdediging, middenveld en de spitsen.

 
VET. ST. GERDINGEN - VET. WIJCHMAAL PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Walter Den Hond   
zondag 22 mei 2011 09:37

Uitslag 0 - 0. Valt eigenlijk weining over te vertellen, gelijkopgaande partij die ook geen winnaar verdiende omwille van het matige voetbal van beide ploegen. De eerste helft van onze zijde was nog redelijk maar de tweede helft was echt niet goed. Het weer, de conditie, de inzet, de kwaliteit......???? Een feit wat zeker is, is dat iedereen snakt naar een break, ook ik. Eventjes weg van dit, alles eens vanop een afstand bekijken en dan weer met volle moed er tegenaan. Het positieve aan deze groep is wel dat er na de wedstrijd, de zogenaamde derde helft, toch samengezeten wordt en nagebabbeld wordt over de wedstrijd. Die momenten maken het natuurlijk mooi en is ook goed voor de teamspirit, dus het komt wel goed. Als iedereen weer terug is, en iedereen is weer fit dan moet het weer lukken. En iedereen heeft zijn mindere kwaliteiten en momenten, maar dan is het aan de rest om dat recht te zetten en te corrigeren indien nodig. Dat is wat een team een team maakt en uiteindelijk sterker maakt.

Walter

Man van de match: Joker

Lul van de match: Joker, maar wat ik vorige week aangehaald heb was vorr sommigen nog niet duidelijk of is nog niet gelezen. Dat natrappen moet echt stoppen. Dat is nergens voor nodig, in een duel kan veel maar eens voorbij is weg en dan moet je het nalaten van nog te trappen. Nefast voor het hele wedstrijd verloop.

 
VET. ST. GERDINGEN - VET. HERKOL PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Walter Den Hond   
maandag 16 mei 2011 09:25

Uitslag 2 - 5. De eerste 20 minuten ging het vrij aardig, de communicatie onderling was goed, de inzet was ok, het overnemen van posities ging vlot, kort samengevat goed begonnen. Na de 0 - 1, die zeker te vermijden was komen we terug tot 1 - 1, maar vanaf dan pakken we weer domme doelpunten die eigenlijk niet mogen vallen. De rest is weer zoals de vorige weken. Wat is het probleem? Hunkeren we allemaal naar een break, hebben wat vele geblesseerden op hetzelfde moment, kwaliteit te kort???? 

Walter

Man van de match: joker

Lul van de match: jeugdigheid van de tegenstander. Even een woordje hierover. De tegenstander gaat er zeker niet ouder op worden hoor, wij als veteranenploeg gaan er ons bij moeten neerleggen dat sommigen ploegen alsmaar jonger worden of in deze tijd van het jaar jongeren laten spelen omwille van het einde van de competitie. Ofwel aanvaarden we dat en spelen we onze eigen wedstrijd en zwijgen we daarover ofwel stop je ermee. Het is inderdaad niet leuk, en inderdaad zulke tegenstanders maken het veteranenvoetbal minder aangenaam, maar het is niet anders. aan ons om er mee om te gaan. Als andere ploegen zo willen winnen en spelen tegen veteranen moeten zij dat voor hun uit maken, en als zij beter zijn is dat zo. Maar elke week een strafschop tegen krijgen(er is een verschil tussen een te late tackle of neertrappen binnen de 16), natrappen omdat ze sneller zijn of om een andere reden, slaande bewegingen maken kunnen wij niet tolereren.           

 
VET. ST GERDINGEN - DE FRONTBOYS PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Walter Den Hond   
maandag 09 mei 2011 09:11

Uitslag 1 - 3. Een wedstrijd waar we ons op voorhand niet veel bij zouden gaan voorstellen. 8 fitte mensen en Jos die ziek was, ik maar half en Marc die na zijn voorvalletje het elftal toch compleet wou maken. Plus dan ook nog een niet te versmaden temperatuurtje en een tegenstander met een gemiddelde leeftijd van nog geen 25 jaar. Het begon gelijkopgaand met voor hun misschien iets meer overwicht. Maar gezien de omstandigheden viel het nog mee. Midden eerste helft komen zij op voorsprong en dit houden we dan tot de rust. Na de rust zijn we een kwartiertje de betere met enkele kansen waarvan één grote, maar kunnen niet verzilveren. Na een foutje bij ons komen ze op 0 - 2, dan wordt het moeilijk. Zonder echt onder te liggen tegen deze jeugdige tegenstander en met het materiaal wat op het terrein stond hebben we het al bij al nog redelijk gedaan. Maar het moet veranderen, de vele afwezigen, nu al enkelen weken begint ons parten te spelen. Zaterdag opnieuw thuis proberen er iets van te maken.

Walter

Man van de match: zonder twijfel Marc en Jos, die ondanks ziekte en risico toch zijn komen opdagen en het elftal compleet maakte.

Lul van de match: ga hier niets op zeggen want ik weet dat er mensen buiten de veteranen ook deze site lezen en wil geen polemiek starten.   

 
DE BONGERD - VET. ST. GERDINGEN PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Walter Den Hond   
zondag 01 mei 2011 15:48

Uitslag 1 - 0. Wie maakt een verslagje, ik kan nu niet oordelen want ik was er niet.

 
« BeginVorige71727374757677787980VolgendeEinde »

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL