Home
Veteranen Gerdingen
BROEKDUIVELS - VET. ST. GERDINGEN PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Walter Den Hond   
maandag 29 augustus 2011 08:49

Uitslag 10 - 0. Wat gaan we daar over vertellen. Niks ging, niets lukte, alles zat tegen, maar de wil bij sommigen om er echt iets van te maken was er ook niet.Waarom???

Akkoord de tegenstander was beter, maar je zo laten afslachten. Jammer voor degene die er dan toch voor willen gaan. Er zijn er toch die eens voor de spiegel moeten gaan staan, een foute pass kan, slechte controle ook, minder spelinzicht kan ook nog maar je niet inzetten om welke reden dan ook kan echt niet meer. Zeker als de tegenstander jonger en jonger worden. We zullen elke week op onze tippen van onze tenen moeten spelen om iet of wat resultaat te halen. En vanaf volgend weekend gaan we bijna voltallig zijn, dus wisselmogelijkheden genoeg. 

Lul van de match: die voor de spiegel moeten gaan staan...vul zelf maar in.

Man van de match: Erwin, Bart en Gert....inzet blijft.

Walter   

 
GOOLDERHEIDE - VET. ST. GERDINGEN PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Walter Den Hond   
maandag 22 augustus 2011 14:35

Uitslag 7 - 2. Een hele ommezwaai met vorige week, wat in die wedstrijd perfect liep draaide deze week vierkant. Vanaf minuut één was de communicatie niet goed en de rugdekking was helemaal weg. Na één minuut werden we al koud gepakt, en als het dan even later op dezelfde domme wijze gereageerd wordt sta je al 2 - 0 in het krijt vooralleer je kan reageren. Daarna herpakken we ons iets maar even voor de rust maken weer dezelfde fouten en is het eigenlijk boeken dicht. De tweede helft zijn we iets beter, krijgen ook enkele kleine kansjes, maar zit de arbitrage even tegen (zonder daar de schuld te leggen) en gaan we naar de slachtbank. Gelukkig kunnen we zelf toch iets terugdoen. Dat positieve zullen we dan maar onthouden, dat we ondanks alles toch zijn blijven proberen. Volgende week opnieuw om 13h30 tegen de Broekduivels en dan onze jaarlijkse bbq. Hopelijk iedereen iets beter gezind....

Walter

Lul van de match: sorry Dave, kan niet anders.

Man van de match: Erwin en Gert, ondanks de sputterende motor toch blijven gaan, chapeau 

 
VET. ST. GERDINGEN - ZUMA PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Walter Den Hond   
dinsdag 16 augustus 2011 16:10

Uitslag 1 - 2. Hier kunnen we eigenlijk heel kort over zijn. We deden alles perfect alleen konden we niet scoren. Tweemaal het doelhout, 3 maal alleen voor de keeper en dan nog enkelen kansen maar we konden er maar één verzilveren.

Onze balcirculatie was goed, combinaties, inzet, vechtlust... alles was ok. We hadden de tegenstander eigenlijk de hele wedstrijd in de tang. Gezien de vorige resultaten tegen hun een puike prestatie.

Na 1 minuut en een schotje wat op twee man afwijkt rolt de bal in doel, 0 - 1. Van danaf zijn zij de eerste helft nog één maal aan ons doel geweest. De tweede helft zijn we iets minder gestart maar na 10 minuten de draad weer opgepikt en verdiend gelijk gemaakt. Zij komen op een lullige menier weer op 1 - 2 en daar bijten wij ons op stuk.

Zeer positieve wedstrijd, veel voor op verder te bouwen. Vanaf volgende week komen er een aantal mensen terug en zullen de plaatsjes duur worden. Maar dat is alleen maar positief.

Walter

Lul van de match: joker

Man van de match: zeker Bart, Gert en Jef. Fantastische mentaliteit en inzet.

 
OKE BOYS - VET. ST. GERDINGEN PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Walter Den Hond   
dinsdag 09 augustus 2011 09:47

Uitslag 8 - 1. Wat moet je hier van vertellen. Heb er even over na moeten denken. Is het de jeugdigheid van de tegenstander, jondste 19 en oudste 34? Is het de kwaliteit? Is het de inzet? Is het de scheids? Is dit het resultaat van 6 weken stilliggen? Is dit omdat 9 mensen afwezig zijn en er geen wissel mogelijkheden waren? Komt deze wedstrijd voor sommigen toch nog te vroeg en moeten we langer vakantie nemen?

Een ding is zeker aan de fairplay van de tegenstander en de kwaliteit van de grasmat heeft het niet gelegen. Ik denk als je een mix maakt van bovenstaande factoren dan krijg je zo'n resultaat. De tegenstander was zeker beter, maar op momenten hebben we zelf toch ook laten zien dat we kunnen voetballen, maar veel te weinig. Nog een tweetal wedstrijden geduld, de vakantiegangers, de geblesserden, de zieken, de pasgehuwden, de werkenden komen terug en dan kunnen we weer bouwen. Het is niet altijd zoals het moet, maar één ding is zeker we hebben nog altijd een groep van 20, 21 eigen spelers. We hebben een eigen vaste scheidsrechter en moeten geen beroep doen op "vreemden"......dat kan niet elke "veteranenploeg" meer zeggen.

Walter

Man van de match:tegnstander en plein, top.

Lul van de match: zeker en vast de scheids, we gaan onze nederlaag niet op hem steken maar zijn eerlijkheid was ver zoeken.

 
LILLE VV - VET. ST. GERDINGEN PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Walter Den Hond   
zondag 26 juni 2011 10:16

Uitslag 5 - 1. Tien, ja je leest het goed, 10 afwezigen. Dan wordt het roeien met de riemen.....Om dit op te lossen vragen we 2 vreemden om mee te doen, deze deden dit met verve. De wedstrijd begint goed, zijn zelfs in het begin de betere ploeg, maar de afwerking ontbreekt. Dan valt eigenlijk tegen het spelbeeld in de 1 - 0, geen man over boord denk je dan, maar dan vallen op een paar minuten zowel Erwin als ikzelf geblesseerd uit. Erwin gaat nog in doel en Koen neemt zijn plaats in als voetballer maar met 10 tegen 11 en een sterk gehavende ploeg, wordt het zeer moeilijk hé. Iedereen bleeft wel vechten voor wat hij waard was, heel positief ook. Als we met 11 blijven, en we zelf de tegenstander een beetje minder helpen bij de tegendoelpunten dan loopt dat hier vlotjes los....jammer, hier viel zeker iets te rapen. Maar vanaf nu volgt er een break en op 6 augustus beginnen we er weer met frisse moed en afgetraind tegenaan.

Iedereen een verdiende en goede vakantie toegewenst. 

Walter

Man van de match: Erwin, geblesseerd, maar toch de ploeg willen voorthelpen en in het doel gaan staan. Hij deed dit trouwens schitterend, enkele puike reddingen.

Lul van de match: de afwezigen, zonder iemand met de vinger te wijzen, hebben deze match verloren.         

 
« BeginVorige71727374757677787980VolgendeEinde »

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL