Home
Veteranen Gerdingen
VET. ST. GERDINGEN - STRAMPROY DE HOOP PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Walter Den Hond   
maandag 21 maart 2011 12:58

Uitslag 1 - 2. Het verslagje zal onvolledig zijn vermits ik maar één speelhelft aanwezig was. Degene die wil mag het vervolledigen.

Eerst en vooral, de tegenstander is een zeer jonge enthousiaste ploeg, waar we het altijd moeilijk tegen hebben en regelmatig met grotere cijfers naar huis gaan. We werden de eerste minuten een beetje overrompeld door hun tempo, maar hielden toch makkelijk stand vond ik. We kwamen niet echt in de problemen, maar voetballend lagen we onder. Mede doordat de aansluitngen in de verschillende lijnen, vooral middenveld- aanval en andersom niet zo goed werkte vond ik. Onze kansen waren dan ook schaars. Zij komen wat ongelukkig op voorsprong, maar we waren gelukkig niet onder de indruk. Bij onze weinige aanvallen scoren we toch maar mooi tegen. Van dan af kwamen zij er niet echt meer uit, we waren niet echt sterk aan het spelen, maar zeker niet minder goed dan zij. Aan de rust een juiste 1-1 op tussen haakjes een zeer slecht veld. De rest mag iemand anders aanvullen.

Walter      

 

 

z

 
PUNDERSHOEK EKSEL - VET. ST. GERDINGEN PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Walter Den Hond   
maandag 14 maart 2011 08:39

Uitslag 2 - 1. een vervelende uitslag vind ik, je voelde van in het begin dat het kon maar je merkt dat niet iedereen op z'n volle sterkte kon presteren. Er waren hier en daar wat kleine blessuurtjes en wisselmogelijkheden waren er zaterdag niet veel. Als iedereen op z'n normale niveau kon spelen dan kunnen wij deze wedstrijd zeker winnen, want het was een ploeg op onze maat. Ze waren stevig in de duels, af en toe een beetje erover maar dat is aan de scheidsrechter om dan in te grijpen(hahaha). Al bij al vond ik het een aangename wedstrijd van beide kanten, maar had de indruk dat iemand de show wou stelen, nl de man in het zwart. Ja, ik weet je moet zwijgen tegen de scheidsrechter, ik pleit schuldig. Maar tegen zo'n onrechtvaardigheid gedurende de hele wedstrijd daar kan ik echt niet tegen. En die strafschop was echt de druppel.

Genoeg over de scheids, jammer van het resultaat want we speelden weer aardig voetbal zeker in de tweede helft vond ik toen we al 2 - 0 achterstonden. We waren toen zelfs fysiek de sterkere, een gelijkspel was zeker verdiend geweest. Volgende week dan, zelfde instelling, zelfde spirit, zelfde mentaliteit........andere scheids.....hahaha

Walter

Man van de match: Koen die ondanks zijn blessure redelijk keepte (een miste stuk vinger). Wat ene beer hé.

Lul van de match: ik ga eerlijk zijn oké, de scheids en mezelf. 

    

 
VET. ST. GERDINGEN - GOOLDERHEIDE PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Walter Den Hond   
zondag 06 maart 2011 12:59

Uitslag 1 - 1. Goed begonnen aan de match, de meest dominante ploeg. De hele wedstrijd eigenlijk, met weeral vond ik aardig voetbal. Af en toe wat slordiger in vergelijking met vorige week maar ik vond het eigenlijk niet slecht. Alles was aanwezig om vlotjes te winnen. Alles behalve de afwerking, kansjes bij de vleet....zelfs niet te missen kansen werden niet verzilverd (zonder iemand iets te verwijten hé) maar dat zou zich wreken. Een ongeschreven wet in het voetbal...wie de kansen niet afmaakt....blablabla. Ik zag ze eigenlijk niet meer terugkomen, maar dan komt toch dat onvermijdelijke tegen mijn gevoel in. Jammer weer van het resultaat maar voor de rest zat het snor.....op naar volgende week....zelfde prestatie en het komt goed. Voor re rest weinig commentaar, ik vond het goed.

Walter

Lul van de match: de iet wat onsportieviteit bij de tegenstander.

Man van de match: joker 

 
VET. ST. GERDINGEN - DE BONGERD PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Walter Den Hond   
zondag 27 februari 2011 10:44

Uitslag 2 - 2. Wat op voorhand gezegd werd is uitgekomen, het was een zeer sterke tegenstander. Maar voor ons was dat zeker niet minder. Goed aan de partij begonnen, met veel strijd langs beide kanten. Naarmate de wedstrijd vorderde kregen wij het iets betere van het spel en daar kwam dan ook de verdiende 1 - 0 van. In de tweede helft begonnen we iets te aarzelend, toch weer die schrik, maar naderhand kwamen er enkele schitterende combinaties en enkele kansen. Het tweede doelpunt was daar een mooi voorbeeld van, letterlijk één uit het boekje. Vanaf dan controleren we de partij, zij drukken een beetje maar zonder veel erg. Door eigen toedoen laten we ze weer in de wedstrijd komen, altijd weer datzelfde verhaal, jammer. In plaats van de wedstrijd mooi uit te spelen krijg je het deksel op de neus. 2 - 2. Onmiddellijk na de wedstrijd was ik een beetje teleurgesteld omwille van de gemiste kans om van zo'n tegenstander "verdiend" te winnen. Maar de manier waarop we speelden vond ik schitterend, inzet, strijd, hard maar fair, combinaties, coaching kortom echt heel goed voetbal. Ik moet lang teruggaan om zo'n match nog eens terug te halen van ons. Echt waar chapeau. Als iedereen wil en er voor gaat kunnen we heel veel, dat hebben we gisteren duidelijk bewezen houden zo. 

Walter

Lul van de match: ik vind het jammer hier iemand te moeten nomineren daarom: joker

Man van de match: zeker en vast het collectief, en daarin bedoel ik ook de twee mannen die voor de partij zich opofferde en niet wilden spelen omwille van het vele wisselen aan de rust. Dus het COLLECTIEF  

 
Foto's barbecue online !!! PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Administrator   
maandag 21 februari 2011 21:50

Ze zijn er !!

De foto's van de barbecue staan online, veel plezier.

 
« BeginVorige71727374757677787980VolgendeEinde »

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL