Home
Veteranen Gerdingen
VET. ST. GERDINGEN - VET. HERKOL PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Walter Den Hond   
maandag 16 mei 2011 09:25

Uitslag 2 - 5. De eerste 20 minuten ging het vrij aardig, de communicatie onderling was goed, de inzet was ok, het overnemen van posities ging vlot, kort samengevat goed begonnen. Na de 0 - 1, die zeker te vermijden was komen we terug tot 1 - 1, maar vanaf dan pakken we weer domme doelpunten die eigenlijk niet mogen vallen. De rest is weer zoals de vorige weken. Wat is het probleem? Hunkeren we allemaal naar een break, hebben wat vele geblesseerden op hetzelfde moment, kwaliteit te kort???? 

Walter

Man van de match: joker

Lul van de match: jeugdigheid van de tegenstander. Even een woordje hierover. De tegenstander gaat er zeker niet ouder op worden hoor, wij als veteranenploeg gaan er ons bij moeten neerleggen dat sommigen ploegen alsmaar jonger worden of in deze tijd van het jaar jongeren laten spelen omwille van het einde van de competitie. Ofwel aanvaarden we dat en spelen we onze eigen wedstrijd en zwijgen we daarover ofwel stop je ermee. Het is inderdaad niet leuk, en inderdaad zulke tegenstanders maken het veteranenvoetbal minder aangenaam, maar het is niet anders. aan ons om er mee om te gaan. Als andere ploegen zo willen winnen en spelen tegen veteranen moeten zij dat voor hun uit maken, en als zij beter zijn is dat zo. Maar elke week een strafschop tegen krijgen(er is een verschil tussen een te late tackle of neertrappen binnen de 16), natrappen omdat ze sneller zijn of om een andere reden, slaande bewegingen maken kunnen wij niet tolereren.           

 
VET. ST GERDINGEN - DE FRONTBOYS PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Walter Den Hond   
maandag 09 mei 2011 09:11

Uitslag 1 - 3. Een wedstrijd waar we ons op voorhand niet veel bij zouden gaan voorstellen. 8 fitte mensen en Jos die ziek was, ik maar half en Marc die na zijn voorvalletje het elftal toch compleet wou maken. Plus dan ook nog een niet te versmaden temperatuurtje en een tegenstander met een gemiddelde leeftijd van nog geen 25 jaar. Het begon gelijkopgaand met voor hun misschien iets meer overwicht. Maar gezien de omstandigheden viel het nog mee. Midden eerste helft komen zij op voorsprong en dit houden we dan tot de rust. Na de rust zijn we een kwartiertje de betere met enkele kansen waarvan één grote, maar kunnen niet verzilveren. Na een foutje bij ons komen ze op 0 - 2, dan wordt het moeilijk. Zonder echt onder te liggen tegen deze jeugdige tegenstander en met het materiaal wat op het terrein stond hebben we het al bij al nog redelijk gedaan. Maar het moet veranderen, de vele afwezigen, nu al enkelen weken begint ons parten te spelen. Zaterdag opnieuw thuis proberen er iets van te maken.

Walter

Man van de match: zonder twijfel Marc en Jos, die ondanks ziekte en risico toch zijn komen opdagen en het elftal compleet maakte.

Lul van de match: ga hier niets op zeggen want ik weet dat er mensen buiten de veteranen ook deze site lezen en wil geen polemiek starten.   

 
DE BONGERD - VET. ST. GERDINGEN PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Walter Den Hond   
zondag 01 mei 2011 15:48

Uitslag 1 - 0. Wie maakt een verslagje, ik kan nu niet oordelen want ik was er niet.

 
FC GERKENBOYS - VET. ST. GERDINGEN PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Walter Den Hond   
zondag 24 april 2011 08:48

Uitslag 8 - 3.

Walter

 
VET. ST. GERDINGEN - BROEKDUIVELS PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Walter Den Hond   
maandag 18 april 2011 08:28

Uitslag 1 - 5.Ik ga in herhaling vallen maar dit was een copie van de vorige weken. We speelden inderdaad met een noodploeg omdat er veel geblesseerden zijn op dit moment, maar we waren daardoor niet minder dan zij, De tegenstander is normaal een zeer degelijke ploeg. In plaats van 1 - 0, waren in het begin de betere, wordt het in de tegenaanval 0 - 1. En even later een onnodige strafschop, en dan gaan de kopjes weer naar beneden. Dat ontbrak zaterdag duidelijk, het karakter om terug te willen vechten, want het kon nog hoor. Maar als je dan weer onmiddellijk in de tweede helft op zo'n domme manier de 0 - 3 pakt wordt het heel moeiliijk. De rest is voor de geschiedenis. Er zijn er toch een paar die eens voor de spiegel moeten gaan staan en zich afvragen als ze zich echt 100% gegeven hebben om er iets van te maken. Hopelijk volgende week beter bij een Breese derby.

Walter

Man van de match: Gert, Bart en Jos bleven er echt voor gaan.

Lul van de match: vul maar in......  

 
« BeginVorige71727374757677787980VolgendeEinde »

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL