Home
Veteranen Gerdingen
VET.ST.GERDINGEN - VET. PATRO EISDEN PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Walter Den Hond   
vrijdag 03 mei 2019 09:37

Uitslag 4 - 1.

Lastminute happening in Maaseik wegens niet-afmelding tegenstander. Gelukkig kon Philippe nog iets op de kop tikken. Een match tegen Patro.

Een hele mooie zomerdag, op een groot mooi veld, alles om een mooie match te spelen. We begonnen dan ook met goede moed aan deze partij. Vanaf de eerste minuut namen we dan ook het heft in handen, ondanks weeral de vele afwezigen, waren wij zeker de betere. We kregen ook kansen, maar konden ze niet verzilveren. Na een twintigtal minuten konden zij voor het eerst dreigen. Tot overmaat van ramp konden zij uit het niets scoren. Geen erg wij kunnen dat voor de rust rechtzetten. Niets was minder waar, iedereen begon uit positie te lopen, om iets te forceren, wat het alleen nog moeilijker maakte. Rusten bij 0 - 1. Even de koppen bij elkaar en terug vechten zoals wij altijd doen, nooit opgeven. De tweede helft viel alles in zijn plooi, van 0 - 1 naar 4 - 1 in no time.....en het had nog meer mogen zijn, maar we zijn niet gulzig. Chapeau voor de mentaliteit. Al bij al puike match, met nodige inzet.

Man van de match: ?

Lul van de match: Ploeg die vertikt van af te melden.

 
KWB BOCHOLT - VET.ST.GERDINGEN PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Walter Den Hond   
maandag 15 april 2019 10:21

Uitslag 1 - 6.

Weeral last-minute sleutelwerk wegens vele afwezigen. Gelukkig konden we rekenen op een oude bekende, Dennis en onze interim-doelman Guido. Vanaf de eerste minuten was het duidelijk dat we toch de betere ploeg waren op een zeer slechte grasmat. We probeerden wel te voetballen, ons favoriete spelletje, maar dit was echt heel moeilijk. Toch konden we voor de rust op een 0 - 1 voorsprong komen. In het begin van de tweede helft, weeral door een ongelukkige bots van de bal verdween na een vrije trap de bal in rechtstreeks in doel. 1 - 1, op dat moment niet de juiste stand. Maar vanaf toen sloeg de machine weer aan en begon het vlotjes te verlopen. We gaven niet op, ook de combinaties bleven we proberen. Dus de overwinning kon en mocht niet uitblijven. In no time van 1 - 1 naar 1 - 6. Een oververdiende en terechte overwinning tegen een faire tegenstander. Chapeau.

Man van de match: Guido, dikke merci voor je opoffering en Peter alias "Joske" met 5 doelpunten matchwinnaar.

Lul van de match: Staat van het terrein, echt erbarmelijk en gevaarlijk. Gelukkig geen blessures langs beide kanten.

 
VET.ST.GERDINGEN - PUNDERSHOEK EKSEL PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Walter Den Hond   
dinsdag 09 april 2019 10:07

Uitslag 4 - 4.

Al enkele weken na mekaar moeten we puzzelen om een degelijke ploeg binnen de lijnen te krijgen. Gelukkig hebben we af en toe nog eens een gastspeler ter beschikking en konden we toch starten tegen een zeer jong elftal. Belofte van Lommel, U21 spelers van Eksel F.C. en nog een paar twintigers lieten ons elke hoek van het veld kijken. Maar ervaring is soms toch ook belangrijk in het voetbal. In de eerste helft komen we tot 2 maal toe op een voorsprong, niet geheel onverdiend, maar spijtig genoeg bijna onmiddellijk gevolgd door een gelijkmaker. Rusten bij 2 - 2. In de tweede helft komen wij op een ongelukkige manier op een 2 - 3 achterstand, mede doordat sommigen van ons al stevig op hun adem getrapt waren. Weeral "valt" even later onze laatste verdediger uit en moeten we improviseren. Gelukkig pakt dit goed uit en op een kwartiertje tijd kunnen wij deze achterstand ombuigen in een 4 - 3 voorsprong. Een paar minuten voor affluiten maken zij toch nog gelijk. Als men de hele wedstrijd bekijkt misschien wel een terechte uitslag.

Man van de match: Het mooie zonnige weer op een mooi kunstgrasveld.

Lul van de match: vul maar in!!!!

 
VET.ST.GERDINGEN - DE JAGERS PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Walter Den Hond   
dinsdag 09 april 2019 09:54

Afgelast wegens vele afwezigen.

 
VET.ZUTENDAAL - VET.ST.GERDINGEN PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Walter Den Hond   
dinsdag 09 april 2019 09:52

Uitslag 4 - 1.

Traditioneel een moeilijke tegenstander. De laatste confrontatie eindigde wel in een 9 - 0 in ons voordeel, maar met een sterk gehavende en verouderde ploeg wisten we dat het moeilijk zou worden. De eerste helft liep wat gelijk opgaand en waren er wat kleine kansjes aan beide kanten. toch konden wij op een 1 - 0 voorsprong komen. Dit hielden we vast tot aan de rust. Na het uitvallen van onze laatste verdediger moesten we puzzelen aan de rust. Wetende dat zij de druk zouden opvoeren wachtte ons een moeilijke tweede helft. Na enkele minuten konden zij ook al de gelijkmaker scoren. Toch bleven we vechten en kleine kansjes creëren die we spijtig genoeg niet konden verzilveren. De druk bleef zo hoog dat er geen houden aan was. Zij kregen kans na kans. Van 1 - 1 gingen zij daarna vlot naar een 4 - 1 overwinning. terechte nederlaag, maar iets te hoog uitgevallen misschien. Ondanks deze nederlaag toch een dikke chapeau voor deze onuitgegeven ploeg.

Man van de match: Guido, onze ouderdomsdeken de hele wedstrijd tussen de lijnen.

Lul van de match: ?

 
« BeginVorige12345678910VolgendeEinde »

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL