Home
Veteranen Gerdingen
VET.ST.GERDINGEN - DE JAGERS PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Walter Den Hond   
dinsdag 09 april 2019 09:54

Afgelast wegens vele afwezigen.

 
VET.ZUTENDAAL - VET.ST.GERDINGEN PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Walter Den Hond   
dinsdag 09 april 2019 09:52

Uitslag 4 - 1.

Traditioneel een moeilijke tegenstander. De laatste confrontatie eindigde wel in een 9 - 0 in ons voordeel, maar met een sterk gehavende en verouderde ploeg wisten we dat het moeilijk zou worden. De eerste helft liep wat gelijk opgaand en waren er wat kleine kansjes aan beide kanten. toch konden wij op een 1 - 0 voorsprong komen. Dit hielden we vast tot aan de rust. Na het uitvallen van onze laatste verdediger moesten we puzzelen aan de rust. Wetende dat zij de druk zouden opvoeren wachtte ons een moeilijke tweede helft. Na enkele minuten konden zij ook al de gelijkmaker scoren. Toch bleven we vechten en kleine kansjes creëren die we spijtig genoeg niet konden verzilveren. De druk bleef zo hoog dat er geen houden aan was. Zij kregen kans na kans. Van 1 - 1 gingen zij daarna vlot naar een 4 - 1 overwinning. terechte nederlaag, maar iets te hoog uitgevallen misschien. Ondanks deze nederlaag toch een dikke chapeau voor deze onuitgegeven ploeg.

Man van de match: Guido, onze ouderdomsdeken de hele wedstrijd tussen de lijnen.

Lul van de match: ?

 
VET.ST.GERDINGEN - NIEUWE KEMPEN PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Walter Den Hond   
maandag 18 maart 2019 11:45

Uitslag 3 - 2.

Wegens vele afwezigen moesten we met een vertimmerd elftal en een onuitgegeven bank deze partij aanvangen. De wedstrijd begon wat aftastend, met een ligt overwicht aan onze zijde. Dat resulteerde in enkele kleine kansjes. Na ongeveer 20 minuten komen wij niet geheel onverdiend op een 1 - 0 voorsprong. Even later bij een ongevaarlijke tegenaanval komen zij langszij. Op dat moment geen man overboord, vermits wij de betere voetballende ploeg waren. Gelukkig konden wij dit snel terug omzetten in een voorsprong voor de rust. Het was van belang om de eerste 10 minuten van de tweede helft goed door te komen, zodat we daarna de partij in ons voordeel zouden kunnen beslissen. Maar na een kwartier komen zij toch weer op gelijke hoogte. Vanaf dat moment wordt de partij iets grimmiger zonder echt uit de hand te lopen. Hans ging moegestreden naar de kant en good-old Dave kwam na lange afwezigheid nog eens in het veld. Dit bleek een voltreffer te zijn. Na wat aanpassingsproblemen bleef hij 2 minuten voor het einde kalm en stiftte de bal netjes in doel. Een toch wel verdiende 3 - 2 zege. Het voetbal was wel niet hoogstaand, mede door de vele wissels in het elftal, maar toch wel verdiend gewonnen.

Man van de match: Dave, matchwinnaar. Stijn, misschien niet zo efficiënt voor doel, maar wist dat het nodig was hard te werken voor het elftal en deed dit dan ook.

Lul van de match: minder positieve houding van sommigen tegenstanders tov onze scheidsrechter.

 
KWB KAULILLE - VET.ST.GERDINGEN PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Walter Den Hond   
maandag 11 maart 2019 14:03
Uitslag 2-2
We beginnen niet slecht aan de match, na een halve minuut hadden we al 0-1 kunnen/mogen voorstaan. Kans gemist dus, maar in het eerste kwartier houden  we dat elan aan en krijgen we nog een aantal goede kansen. Maar wanneer op het kwartier de thuisploeg de middenlijn oversteekt wordt het wel 1-0. Een koude douche. We zijn wat van slag en ons spel verwaterd. Nog voor rust, bij een tweede aanval van de thuisploeg, wordt het tot overmaat van ramp ook nog 2-0.
Een kwartier bezinnen en ons herpakken is de boodschap.
De tweede helft begint zoals de eerste, grote kans gemist dus. Gelukkig is het niet veel later wel raak en scoren we de aansluitingstreffer. We voeren de druk vanaf dan verder op en zetten alles op alles om die nederlaag de vermijden. Gaan met drie vanachter spelen, verdediger eruit en extra een spits erin.  Dat lukt ook een paar minuten voor affluiten. Verdiende gelijkmaker, helaas was er onvoldoende tijd om er alsnog een overwinning van te maken. We hadden er in ieder geval de mogelijkheden toe.
Man van de match: Bart Meyssen, sublieme partij en regulator van de verdediging.
Lul van de match: Staat van het terrein, voor een combinerende ploeg zoals wij een echte nachtmerrie.
 
VET.ST.GERDINGEN - SPORTVRIENDEN HECHTEL PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Walter Den Hond   
maandag 04 maart 2019 07:18
Uitslag: 8-2
Voor de start van deze wedstrijd stond onze doelpuntenteller op 94. De fles champagne voor het 100e doelpunt zou dus binnenkort wel eens verdeeld kunnen worden.
We beginnen alvast gretig aan de wedstrijd en krijgen ook van meet af aan voldoende kansen. Doelpunt 1,2 en 3 gaan er nog vlot in. Maar dan stokt de machine en combineren we minder vlot. Ruststand 3-0
Vlug in de tweede helft scoren we de 4-0 en lijkt de trein weer vertrokken. Al waren het de bezoekers die nog eerst de 4-1 konden scoren voor dat we onze 99e goal scoorde en dus 5-1. En jawel, niet veel later stond de teller op 100. Niet het mooiste doelpunt maar ze telde wel. Uiteindelijk leggen we er nog twee tegen de netten en ook de bezoekers konden van hun tweede kans een tweede doelpunt scoren. Wat de eindstand op 8-2 bracht. Leuke partij voetbal tegen een zeer sportieve en fijne tegenstander.
Man van de match: Stijn, 5 doelpunten waaronder de 100ste. Champagne is binnen.
Lul van de match: Erwin, 3 uur voor de wedstrijd afmelden...vergeten dat het carnaval was??????
 
« BeginVorige12345678910VolgendeEinde »

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL