Home
Veteranen Gerdingen
Dave in actie tijdens de vostertfeesten E-mail

Hoogtepunt rond de minuut !!!!!!!!!!!!

Dim lights

 
333 jaar brandweer en 33 jaar jeugdbrandweer bree PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Administrator   
maandag 30 augustus 2010 18:45

Opendeur en verschillende demo's

Laatste aanpassing op maandag 30 augustus 2010 18:46
 
Kwb Boseind - Vet. St. Gerdingen PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Walter Den Hond   
zaterdag 28 augustus 2010 09:08

Wegens organisatorische redenen ben ik tem dinsdag niet in staat een verslagje te schrijven. Wie voelt zich geroepen?

 
Damsheide - Vet St Gerdingen PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Walter Den Hond   
maandag 23 augustus 2010 08:18

Uitslag 2 - 1. Juist 11 man, 30 graden en de Vostertfeesten in de benen dat voorspelde niet veel goeds. Maar niets was minder waar, goed gestart en eigenlijk de hele wedstrijd door op deze wijze blijven acteren. Zij het op een laag tempo maar dat was bij hun ook en bij hun was de gemiddelde leeftijd beduidend lager. Er waren kansen aan beide zijde, na enkele uitstekende reddingen van onze keeper komen zij toch op voorsprong. Kopjes hangen denk je dan maar ook dat was niet zo, we bleven verder voetballen. Na een schitterende combinatie op links maken we een prachtige gelijkmaker en verdiend want we hadden ook al enkele grote kansen gehad. De wedstrijd verliep dan weer op en neer, gelijkspel leek juist maar in de allerlaatste minuut konden zij nog scoren. jammer van het resultaat, maar de manier waarop we speelden chapeau. Velen waren nog onder hun niveau, maar op karakter kan ook veel, dat was zaterdag duidelijk. En als het hele team karakter toont kunnen we veel. Van hieruit kunnen we zeker verder bouwen. Ik vond het een aangename wedstrijd, met veel samenhorigheid, werken voor elkaar, opbouwend, geen irritaties, kortom een sterke collectieve prestatie.

Walter

Man van de match: Nico, sterke wedstrijd, inzet, strijd, rustig en een mooi doelpunt

Lul van de match: De persoon die de winnende goal scoorde, irritant, arrogant kereltje.   

 
Jaarlijkse BBQ PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Walter Den Hond   
zondag 15 augustus 2010 10:07

Onze bbq wordt jaarlijks georganiseerd na een wedstrijd. Maar door omstandigheden (Loozaboys stoppen ermee) was het dit jaar anders.

Dat maakte het er niet minder leuk op. We konden een uurtje eerder starten.

Ik moet zeggen op een paar schoonheidsfoutjes na vond ik het weer een geslaagde bbq. Weer geluk gehad met het weer, wat natuurlijk al veel maakt. Wat minder positief was, er waren minder groenten gegeten en er was meer gedronken.............dat voor een sportman. Grapje

Wat ik dit jaar erg waardeerde was de medewerking van heel wat mensen, de organisatie heeft heel wat steun gekregen en dat maakt het alleen maar plezant. Langs deze weg de mensen die de tenten zijn komen helpen opbouwen, tenten gebracht hebben en in bruikleen gegeven, onze 2 barbeknoeiers, de mensen van onze jaarlijkse locatie, de mensen van de attentie, de dames van de afwas en iedereen die aanwezig was natuurlijk....bedankt. Wat ik dan ook nog erg positief vond is dat de dames zich ook wel amuseerde en dat maakt het voor hun dan ook plezant, dus volgend jaar nog meer vrouwen....

Weeral een geslaagd event, hopelijk werkt dit aanstekelijk voor de ploeggeest. Zodat we dit volgend jaar weer kunnen evenaren, met hier en daar een aanpassing (bestek en porselein niet vergeten, zwart brood bij het spek, nog meer dames, meer groenten eten)

 

Walter

 

   

 
« BeginVorige8182VolgendeEinde »

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL