Home
Veteranen Gerdingen
KWB 76 Hechtel - Vet. St. Gerdingen PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Walter Den Hond   
maandag 13 december 2010 11:55

Uitslag 6 - 0. Heel goed van start gegaan, zelfs de betere ploeg in het begin vond ik, maar in de afwerking hadden we geen geluk. Bij hun was het net het omgekeerde, elke bal ging binnen. Domme doelpunten eigenlijk, en veel te simpel, maar het was nog recht te trekken vond ik. Aan de rust stonden we 3 - 0 in het krijt maar het gevoel dat het nog kon was er nog maar zoals zo vaak wou het niet lukken....geluk moet je ook afdwingen zeker. Dan valt die domme 4 - 0 en dan was het over, zij komen dan met 9 te staan en vanaf dan is het helemaal hopeloos. Zonder iemand met de vinger te wijzen, maar wij hebben blijkbaar moeite om tegen een elftal te spelen die met één of twee personen minder zijn. In plaats van dat iedereen in positie blijft, het spel breed maakt en rustig beginnen combineren, wachtend op die mogelijkheid is het totale chaos. Laat het een volgende les zijn. Volgende week opnieuw....als de sneeuw geen roet in het eten gooit.

 

Walter

Man van de match: joker

Lul van de match: het collectief

 

 
Frontboys - Vet. St. Gerdingen PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Walter Den Hond   
maandag 06 december 2010 13:23

AFGELAST. Weeral een alternatief gezocht, wedstrijdje zaalvoetbal. Degene die zijn komen opdagen hebben er een leuk partijtje van gemaakt 5 - 5. De best mogelijke uitslag, en het is uiteindelijk nog een gezellige middag geweest.

Walter.

Man van de match: Filip en Bart, die ondanks handicap en blessure het doel verdedigde van elk ploegje en dit met verve.

lul van de match: de personen die het niet nodig vonden om ook maar iets van zich te laten horen en de laattijdige afmelders..........vul zelf maar in. 

 
Vet. St. Gerdingen - Vet. Eksel PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Walter Den Hond   
zondag 28 november 2010 10:52

AFGELAST wegens geen volk bij de tegenstander. Dat verwacht je toch wel eens overal behalve bij die ploeg hé, de kampioen van Belgie.....maar je ziet crisis in het veteranen voetbal zit overal. Waar zij die gokchinezen????

Als alternatief een wedstrijdje 7 tegen 7, maar dan zijn we uiteindelijk maar met 9........jammer voor degene die vrijdagavong tot 22h40 en zaterdagmorgen van 9h00 tot uiteindelijk 11h hebben gebeld en gesmst om toch nog maar iets te regelen........jammer voor degene die elke week WILLEN voetballen en die nu teleurgesteld waren........jammer voor degene die van ver de verplaatsing naar Beek maken voor een tas koffie.......

Man van de match:  de aanwezigen 

Lul van de match: de onwettige afwezigen. 

 
Peer SV - Vet. St. Gerdingen PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Walter Den Hond   
zondag 21 november 2010 10:05

Uitslag 2 - 2. Zeer goed begonnen, want na 2 minuten was de stand al  0 - 1. We speelden goed en verzorgd voetbal, de bal ging goed rond. We kregen enkele kleine kansen, geen grote maar hadden toch overwicht. Toch kwamen zij langszij, weliswaar niet lang want bijna onmiddellijk daarna kwamen we weer verdiend op voorsprong. In de tweede helft hetzelfde scenario, bleven goed voetballen, de kansen werden groter zelfs, maar dan krijgen we na een foutje toch weer de gelijkmaker. Jammer. We probeerden nog wel, maar het mocht niet zijn. Toch een puike prestatie van de ploeg wat zich niet vertaalde in een verdiende overwinning. Een gemiste kans om eindelijk nog eens die winst te pakken. Volgende week????  

Walter

Man van de match: het collectief

Lul van de match: weet het eigenlijk niet, de personen die bij de tweede in de fout gingen is eigenlijk ook zo stom, niet????

 
Vet. St. Gerdingen - Jactoos PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Walter Den Hond   
zondag 14 november 2010 10:52

AFGELAST. Algemene afgelasting van de KBVB, dus als alternatief in allerijl vrijdagavond het terrein naast de sporthal vastgelegd. Maar zaterdag om 10 uur bleek dat spelen na eventueel dweilen echt onmogelijk was.

Walter

Man van de match: wij

Lul van de match: het weer

 

 
« BeginVorige81828384858687VolgendeEinde »

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL