Home
Veteranen Gerdingen
DE REVANCHE PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Walter Den Hond   
donderdag 30 december 2010 09:46

Jong tegen oud, uitslag 7 of 8 tegen 2. Wat maakt het uit' het belangrijkste is dat de jongeren weer vertrouwen krijgen. Dat was de hele opzet natuurlijk, je merkt toch dat ze het kunnen gebruiken...

De eerste helft blijft het heel lang 0 - 0 en dan merk je dat ze onzeker worden, wat denk je dan als ervaren rotten, laat ze even in de waan en laat ze wat scoren hé. Het wordt dan snel 4 - 0 en dan worden ze weer overmoedig....de ouderen gaan dan even tikken en ze weten weer niet waar ze het hebben.....trekken zij dan echt geen lessen??? 4-2 in no time en als je dan doorduwd ga je erop en erover. Je laat dan 2 terugspeelballen op de keeper doorgaan, één handsbal, een zware fout van de keeper, elke bal van ons recht op de keeper om ook hem wat vertrouwen te geven enz.....weeral om ze terug in de match te laten komen want die kopjes hingen weer...jongens trek hier nu eens lessen uit, wij gaan dat niet blijven tolereren.

Bewijs het dinsdag maar eens.

Walter

Man van de match: de oudjes, dat zij zoveel teamspirit hebben om de jongeren hun vertrouwen terug op willen te krikken

Lul van de match: de jongeren, zij lijken dit niet te begrijpen.......jeugdigheid???????

 
Post Leu Maaseik - Vet. St. Gerdingen PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Walter Den Hond   
zondag 19 december 2010 09:33

AFGELAST. Wegens de weersomstandigheden was het niet mogelijk om te spelen. Geenerg, we maken van de nood een deugd en spelen een wedstrijdje in zaal.

De oudere generatie hebben de koppen eens bij elkaar gestoken omdat ze merkte dat er bij de "jongeren" ietwat frustratie en weinig zelfvertrouwen was. Omdit wat op te krikken hadden we besloten hen de indruk te geven dat ze ons vlot konden verslaan. De uitslag 8 - 5 in hun voordeel maakt alles onmiddellijk duidelijk. Wij hebben met de voet op het rempedaal gespeeld, bij vlagen was te zien dat we eigenlijk beter combineerden en veel mooiere doelpunten maakten maar wij hebben ons geamuseerd en zij hebben een "boost" gekregen. Dus "oudjes" jullie zijn geslaagd in jullie opzet.

Misschien één revanchke tijdens de Kerst.

Man van de match: de oudjes

Lul van de match: Jan, was degene die deze boost het meest nodig had, maar hij begreep het echt niet.  Had het beloofd hé.

 
KWB 76 Hechtel - Vet. St. Gerdingen PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Walter Den Hond   
maandag 13 december 2010 11:55

Uitslag 6 - 0. Heel goed van start gegaan, zelfs de betere ploeg in het begin vond ik, maar in de afwerking hadden we geen geluk. Bij hun was het net het omgekeerde, elke bal ging binnen. Domme doelpunten eigenlijk, en veel te simpel, maar het was nog recht te trekken vond ik. Aan de rust stonden we 3 - 0 in het krijt maar het gevoel dat het nog kon was er nog maar zoals zo vaak wou het niet lukken....geluk moet je ook afdwingen zeker. Dan valt die domme 4 - 0 en dan was het over, zij komen dan met 9 te staan en vanaf dan is het helemaal hopeloos. Zonder iemand met de vinger te wijzen, maar wij hebben blijkbaar moeite om tegen een elftal te spelen die met één of twee personen minder zijn. In plaats van dat iedereen in positie blijft, het spel breed maakt en rustig beginnen combineren, wachtend op die mogelijkheid is het totale chaos. Laat het een volgende les zijn. Volgende week opnieuw....als de sneeuw geen roet in het eten gooit.

 

Walter

Man van de match: joker

Lul van de match: het collectief

 

 
Frontboys - Vet. St. Gerdingen PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Walter Den Hond   
maandag 06 december 2010 13:23

AFGELAST. Weeral een alternatief gezocht, wedstrijdje zaalvoetbal. Degene die zijn komen opdagen hebben er een leuk partijtje van gemaakt 5 - 5. De best mogelijke uitslag, en het is uiteindelijk nog een gezellige middag geweest.

Walter.

Man van de match: Filip en Bart, die ondanks handicap en blessure het doel verdedigde van elk ploegje en dit met verve.

lul van de match: de personen die het niet nodig vonden om ook maar iets van zich te laten horen en de laattijdige afmelders..........vul zelf maar in. 

 
Vet. St. Gerdingen - Vet. Eksel PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Walter Den Hond   
zondag 28 november 2010 10:52

AFGELAST wegens geen volk bij de tegenstander. Dat verwacht je toch wel eens overal behalve bij die ploeg hé, de kampioen van Belgie.....maar je ziet crisis in het veteranen voetbal zit overal. Waar zij die gokchinezen????

Als alternatief een wedstrijdje 7 tegen 7, maar dan zijn we uiteindelijk maar met 9........jammer voor degene die vrijdagavong tot 22h40 en zaterdagmorgen van 9h00 tot uiteindelijk 11h hebben gebeld en gesmst om toch nog maar iets te regelen........jammer voor degene die elke week WILLEN voetballen en die nu teleurgesteld waren........jammer voor degene die van ver de verplaatsing naar Beek maken voor een tas koffie.......

Man van de match:  de aanwezigen 

Lul van de match: de onwettige afwezigen. 

 
« BeginVorige8182838485868788VolgendeEinde »

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL