Home
Veteranen Gerdingen
Peer SV - Vet. St. Gerdingen PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Walter Den Hond   
zondag 21 november 2010 10:05

Uitslag 2 - 2. Zeer goed begonnen, want na 2 minuten was de stand al  0 - 1. We speelden goed en verzorgd voetbal, de bal ging goed rond. We kregen enkele kleine kansen, geen grote maar hadden toch overwicht. Toch kwamen zij langszij, weliswaar niet lang want bijna onmiddellijk daarna kwamen we weer verdiend op voorsprong. In de tweede helft hetzelfde scenario, bleven goed voetballen, de kansen werden groter zelfs, maar dan krijgen we na een foutje toch weer de gelijkmaker. Jammer. We probeerden nog wel, maar het mocht niet zijn. Toch een puike prestatie van de ploeg wat zich niet vertaalde in een verdiende overwinning. Een gemiste kans om eindelijk nog eens die winst te pakken. Volgende week????  

Walter

Man van de match: het collectief

Lul van de match: weet het eigenlijk niet, de personen die bij de tweede in de fout gingen is eigenlijk ook zo stom, niet????

 
Vet. St. Gerdingen - Jactoos PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Walter Den Hond   
zondag 14 november 2010 10:52

AFGELAST. Algemene afgelasting van de KBVB, dus als alternatief in allerijl vrijdagavond het terrein naast de sporthal vastgelegd. Maar zaterdag om 10 uur bleek dat spelen na eventueel dweilen echt onmogelijk was.

Walter

Man van de match: wij

Lul van de match: het weer

 

 
Vet. St. Gerdingen - Meeswijk PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Walter Den Hond   
zondag 07 november 2010 10:57

Uitslag 2 - 2. Terecht resultaat, je had deze wedstrijd kunnen verliezen maar ook zeker kunnen winnen. Goed begonnen, met op een moeilijk veld toch redelijke combinaties. Je zag nu wel dat er van voor iets meer druk naar voren was, nog te weinig maar dat komt wel, en dat maakt het toch iets makkelijker voetballen voor iedereeen. Als je iets dieper kan spelen komt het hele elftal minder onder druk en kan je zelf ook aan voetbal denken. En dat was er maar nog iets te weing, maar dat komt de volgende weken. Eigenlijk valt er weinig af te keuren, alleen onze laatste pass heeft ons een overwinning gekost denk ik. Die was dikwijls op beslissende momenten niet juist. Inzet, combinaties, geen irritaties, coaching...kortom alles was aanwezig. Maar de tegenstander doet ook mee natuurlijk en die was van ons kaliber. Dus al bij al ...chapeau.

Walter

Man van de match: joker

Lul van de match: joker

 

 
FC De Eikels - Vet. St. Gerdingen PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Walter Den Hond   
zondag 31 oktober 2010 09:29

Uitslag 6 - 1. Inderdaad nog nooit tegen deze ploeg verloren. Vorige keer was het 4 - 5 maar toen speelden Tom en ik bij de tegenstander dus dat was toen geen echte wedstrijd. Ik kan me moeilijk voorstellen dat we met het materiaal wat gisteren op het veld stond geen ander resultaat kunnen halen als dit. Maar zie ik dat blijkbaar anders, vandaar laat ik het wedstrijdverslag aan iemand die het wil schriven als reactie.

Walter

Man van de match: als er dan toch iemand moet zijn, de enige die op "niveau" presteerden was Koen. Hij heeft ons nog behoed van een zwaardere nederlaag op het laatste.

Lul van de match: Mezelf, lijkt me duidelijk.  Die reactie was niet correct, maar "de druppel" zeker!!!! Maar laten we allemaal maar eens voor de spiegel staan. 

 
CSM Achel - Vet. St. Gerdingen PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Walter Den Hond   
zondag 24 oktober 2010 08:54

Uitslag 4 - 4. Chapeau. In de eerste helft een ietwat gelijkopgaande wedstrijd met het iets betere van het spel aan hun kant vond ik. Wij hadden wel redelijk voetbal maar konden maar enkele kansen afdwingen. De logische stand aan de rust 1 - 1. Onder de rust hebben we elkaar gewaarschuwd voor de eerste 10 minuten van de tweede helft omdat dat dat bij ons blijkbaar wat moeilijk is. Tevergeefs, na 10 minuten 4 - 1. Hoe komt dat? Concentratie, slap verdedigen over het hele terrein, geloof in eigen kunnen......ik weet het niet. Maar nu komt het positieve in het hele verhaal, blijven voetballen, zelfs redelijke combinaties en blijven druk zetten. Van hun kant misschien wat nonchalance maar in de laatste minuut maken we toch maar de gelijkmaker. Heel sterk, iets om op verder te bouwen??

Walter

Man van de match: het collectief, zeer sterk vond ik, na zo'n achterstand toch nog de wil om terug te vechten. Of was het omdat er vele vrouwelijke aanhang aanwezig was????

Lul van de match: mezelf, zonder enige twijfel, van de 100 passes zeker 99 fout.

Laatste aanpassing op zondag 24 oktober 2010 10:23
 
« BeginVorige8182838485868788VolgendeEinde »

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL