Home
Veteranen Gerdingen
FC De Eikels - Vet. St. Gerdingen PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Walter Den Hond   
zondag 31 oktober 2010 09:29

Uitslag 6 - 1. Inderdaad nog nooit tegen deze ploeg verloren. Vorige keer was het 4 - 5 maar toen speelden Tom en ik bij de tegenstander dus dat was toen geen echte wedstrijd. Ik kan me moeilijk voorstellen dat we met het materiaal wat gisteren op het veld stond geen ander resultaat kunnen halen als dit. Maar zie ik dat blijkbaar anders, vandaar laat ik het wedstrijdverslag aan iemand die het wil schriven als reactie.

Walter

Man van de match: als er dan toch iemand moet zijn, de enige die op "niveau" presteerden was Koen. Hij heeft ons nog behoed van een zwaardere nederlaag op het laatste.

Lul van de match: Mezelf, lijkt me duidelijk.  Die reactie was niet correct, maar "de druppel" zeker!!!! Maar laten we allemaal maar eens voor de spiegel staan. 

 
CSM Achel - Vet. St. Gerdingen PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Walter Den Hond   
zondag 24 oktober 2010 08:54

Uitslag 4 - 4. Chapeau. In de eerste helft een ietwat gelijkopgaande wedstrijd met het iets betere van het spel aan hun kant vond ik. Wij hadden wel redelijk voetbal maar konden maar enkele kansen afdwingen. De logische stand aan de rust 1 - 1. Onder de rust hebben we elkaar gewaarschuwd voor de eerste 10 minuten van de tweede helft omdat dat dat bij ons blijkbaar wat moeilijk is. Tevergeefs, na 10 minuten 4 - 1. Hoe komt dat? Concentratie, slap verdedigen over het hele terrein, geloof in eigen kunnen......ik weet het niet. Maar nu komt het positieve in het hele verhaal, blijven voetballen, zelfs redelijke combinaties en blijven druk zetten. Van hun kant misschien wat nonchalance maar in de laatste minuut maken we toch maar de gelijkmaker. Heel sterk, iets om op verder te bouwen??

Walter

Man van de match: het collectief, zeer sterk vond ik, na zo'n achterstand toch nog de wil om terug te vechten. Of was het omdat er vele vrouwelijke aanhang aanwezig was????

Lul van de match: mezelf, zonder enige twijfel, van de 100 passes zeker 99 fout.

Laatste aanpassing op zondag 24 oktober 2010 10:23
 
KWB Kauilille - Vet. St. Gerdingen PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Walter Den Hond   
maandag 18 oktober 2010 09:01

Uitslag 6 - 1. Ik weet niet goed wat ik hierover moet schrijven. Heb zaterdag geprobeerd een reactie los te weken, dat is maar gedeeltelijk gelukt. De verkeerde mensen voelden zich aangesproken, de reactie op het terrein was dan wel iets positiever. Als we allemaal ons best doen en onze "taken" naar behoren uitvoeren dan kunnen we heel veel, maar als er enkele afhaken is het moeilijk. Slechte pass, balverlies, verloren kopduel, inschattingsfout bij inworp enz.....kan allemaal, bij iedereen, maar inzet en de wil om iets te doen moet er wel zijn. Dus op een collectieve offday zullen we het maar houden, want deze tegenstander was zeker één van ons kaliber en dan is het jammer dat je zo'n cijfers krijgt.

Zaterdag opnieuw.

Walter

Ik krijg vanavond 30 dozen speculaas, in principe 2 per persoon om te verkopen aan 5 euro per stuk. Zal ze zaterdag en de week daarop uitdelen.

 
Hoek VV - Vet. St. Gerdingen PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Walter Den Hond   
zondag 10 oktober 2010 07:28

Uitslag 3 - 1. We hebben niet gekregen wat we verdienden vind ik. We zijn goed gestart met overwegend balbezit en goede balcirculatie. De eerste 20 minuten zijn zij niet één keer aan ons doel geweest, maar daar knelt het schoentje. We scoren zelf iets moeilijker en bij de eerste de beste gelegenheid krijgen we iets te makkelijk een tegendoelpunt. Dat is eigenlijk het verhaal van de hele wedstrijd, wij de betere ploeg met balbezit en combinaties, en enkele kleine kansjes en zij maken de domme doelpunten. De eerste en de derde een foutje in de verdediging en de tweede al dan niet buitenspel......jammer want ik vond dat we op basis van ons voetbal zeker meer verdiende. Maar ja, niet opgeven op een moment zal het wel keren en zal het geluk ook eens aan onze kant staan.

Walter

Man van de match: joker

Lul van de match: sorry Stef, maar twee individuele foutjes bij de twee doelpunten. Vandaar, zonder iemand met de vinger te willen wijzen.  

 
Oké Boys - Vet. St. Gerdingen PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Walter Den Hond   
zondag 03 oktober 2010 08:27

Uitslag 5 - 0. Terechte nederlaag, maar uitslag is veel te groot. Op dat laatste kom ik nog terug. We waren redelijk goed begonnen met het merendeel van het balbezit in de eerste minuten. het was weliswaar een jonge sterke tegenstander maar we trokken onze plan wel vond ik. Na een tiental minuten komen zij voor de eerste keer in de buurt van ons strafschopgebied en het is onmiddellijk raak. Niet getreurd, we blijven redelijk meevoetballen tot aan de rust af en toe wat slordig in de passing van achteruit maar allé. De tweede helft hetzelfde beeld, zij zijn sterker maar we blijven proberen. Dan valt de 2 - 0, en vanaf dat moment breekt er iets blijkbaar, de rest is voor de statistieken. Ze waren jonger en sterker, maar verliezen is één ding maar je op zo'n makkelijke manier laten afslachten vind ik een beetje jammer...We krijgen zeker 2, misschien 3 vermijdbare doelpunten tegen. We moeten allerter zijn in de buurt van de bal, steviger in de duels (geen zware fouten maken dat bedoel ik niet), ons durven zetten. een wedstrijd winnen begint bij duels te winnen. Ik wil nu geen steen werpen naar de verdediging hoor want er waren er nog die ondermaats presteerden, een wedstrijd win of verlies je met 11, maar liefst niet op zo'n softe manier.

 

Walter

 

Lul van de match: joker

Man van de match: misschien het terrein, weeral een schitterende grasmat.  

 
« BeginVorige8182838485868788VolgendeEinde »

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL