Home
Veteranen Gerdingen
Vet. St. Gerdingen - Gerkenboys PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Walter Den Hond   
zondag 08 augustus 2010 10:16

Uitslag 1 - 1. Na 6 weken inactiviteit zijn we toch weer goed gestart vond ik. De uitslag klopte eigenlijk niet omdat we kansen kregen om 5 wedstrijden te winnen, maar het feit dat we ze creeerden was al een zeer goed teken. Dat wil zeggen dat we redelijk goed combineerden, en de bal goed lieten rond gaan. De eerste helft waren we heer en meester en daarom namen we het in het begin van de tweede helft wat te makkelijk op met als logisch gevolg de 0 - 1. Wat dat heel positief was, is dat we de draad terug opnamen en een tandje bijstaken. Met als gevolg een meer dan verdiende gelijkmaker. Daarna kregen we nog kansen op een overwinning, maar de precisie ontbrak. Maar deze precisie komt terug naarmate de conditie terugkomt, want die ontbrak bij velen. Ook daar moet ik schuld bekennen, na zes weken verlies je veel. Dus laten we op deze weg verder gaan en dan lukt het wel.

 

Walter

Man van de match: Stef, was eigenlijk op geen foutje te betrappen en verdedigde uitstekend.

Lul van de match: joker

 
Klaar voor een nieuwe start PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door hans   
vrijdag 30 juli 2010 08:14

Beste sportvrienden,

Het nieuwe seizoen staar weer voor de deur.  Hopelijk zijn bij iedereen de batterijen weer opgeladen en kunnen we weer vol goede moed en een propere lei aan een nieuw avontuur beginnen. 

Vergeet jullie ook niet in te schrijven(zie mailtje mr Palm) voor de BBQ van 14 augustus.

In ieder geval tot de 7de augustus en onze buren van de Gerkenberg zullen we met een nederlaag terug naar huis sturen :-)

Laatste aanpassing op vrijdag 30 juli 2010 08:15
 
« BeginVorige81828384858687VolgendeEinde »

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL