Home
Veteranen Gerdingen
VET.ST.GERDINGEN - NIEUWE KEMPEN PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Walter Den Hond   
maandag 18 maart 2019 11:45

Uitslag 3 - 2.

Wegens vele afwezigen moesten we met een vertimmerd elftal en een onuitgegeven bank deze partij aanvangen. De wedstrijd begon wat aftastend, met een ligt overwicht aan onze zijde. Dat resulteerde in enkele kleine kansjes. Na ongeveer 20 minuten komen wij niet geheel onverdiend op een 1 - 0 voorsprong. Even later bij een ongevaarlijke tegenaanval komen zij langszij. Op dat moment geen man overboord, vermits wij de betere voetballende ploeg waren. Gelukkig konden wij dit snel terug omzetten in een voorsprong voor de rust. Het was van belang om de eerste 10 minuten van de tweede helft goed door te komen, zodat we daarna de partij in ons voordeel zouden kunnen beslissen. Maar na een kwartier komen zij toch weer op gelijke hoogte. Vanaf dat moment wordt de partij iets grimmiger zonder echt uit de hand te lopen. Hans ging moegestreden naar de kant en good-old Dave kwam na lange afwezigheid nog eens in het veld. Dit bleek een voltreffer te zijn. Na wat aanpassingsproblemen bleef hij 2 minuten voor het einde kalm en stiftte de bal netjes in doel. Een toch wel verdiende 3 - 2 zege. Het voetbal was wel niet hoogstaand, mede door de vele wissels in het elftal, maar toch wel verdiend gewonnen.

Man van de match: Dave, matchwinnaar. Stijn, misschien niet zo efficiënt voor doel, maar wist dat het nodig was hard te werken voor het elftal en deed dit dan ook.

Lul van de match: minder positieve houding van sommigen tegenstanders tov onze scheidsrechter.

 
KWB KAULILLE - VET.ST.GERDINGEN PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Walter Den Hond   
maandag 11 maart 2019 14:03
Uitslag 2-2
We beginnen niet slecht aan de match, na een halve minuut hadden we al 0-1 kunnen/mogen voorstaan. Kans gemist dus, maar in het eerste kwartier houden  we dat elan aan en krijgen we nog een aantal goede kansen. Maar wanneer op het kwartier de thuisploeg de middenlijn oversteekt wordt het wel 1-0. Een koude douche. We zijn wat van slag en ons spel verwaterd. Nog voor rust, bij een tweede aanval van de thuisploeg, wordt het tot overmaat van ramp ook nog 2-0.
Een kwartier bezinnen en ons herpakken is de boodschap.
De tweede helft begint zoals de eerste, grote kans gemist dus. Gelukkig is het niet veel later wel raak en scoren we de aansluitingstreffer. We voeren de druk vanaf dan verder op en zetten alles op alles om die nederlaag de vermijden. Gaan met drie vanachter spelen, verdediger eruit en extra een spits erin.  Dat lukt ook een paar minuten voor affluiten. Verdiende gelijkmaker, helaas was er onvoldoende tijd om er alsnog een overwinning van te maken. We hadden er in ieder geval de mogelijkheden toe.
Man van de match: Bart Meyssen, sublieme partij en regulator van de verdediging.
Lul van de match: Staat van het terrein, voor een combinerende ploeg zoals wij een echte nachtmerrie.
 
VET.ST.GERDINGEN - SPORTVRIENDEN HECHTEL PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Walter Den Hond   
maandag 04 maart 2019 07:18
Uitslag: 8-2
Voor de start van deze wedstrijd stond onze doelpuntenteller op 94. De fles champagne voor het 100e doelpunt zou dus binnenkort wel eens verdeeld kunnen worden.
We beginnen alvast gretig aan de wedstrijd en krijgen ook van meet af aan voldoende kansen. Doelpunt 1,2 en 3 gaan er nog vlot in. Maar dan stokt de machine en combineren we minder vlot. Ruststand 3-0
Vlug in de tweede helft scoren we de 4-0 en lijkt de trein weer vertrokken. Al waren het de bezoekers die nog eerst de 4-1 konden scoren voor dat we onze 99e goal scoorde en dus 5-1. En jawel, niet veel later stond de teller op 100. Niet het mooiste doelpunt maar ze telde wel. Uiteindelijk leggen we er nog twee tegen de netten en ook de bezoekers konden van hun tweede kans een tweede doelpunt scoren. Wat de eindstand op 8-2 bracht. Leuke partij voetbal tegen een zeer sportieve en fijne tegenstander.
Man van de match: Stijn, 5 doelpunten waaronder de 100ste. Champagne is binnen.
Lul van de match: Erwin, 3 uur voor de wedstrijd afmelden...vergeten dat het carnaval was??????
 
F.C. CREYEL - VET.ST.GERDINGEN PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Walter Den Hond   
maandag 25 februari 2019 10:45
Uitslag 1-3
Uitwedstrijd op Creyel, altijd moeilijk! Al liep het ons in de eerste helft wel voor de wind. Al vlug kunnen we de 0-1 en 0-2 scoren. En verder konden we nog naar hartenlust combineren. Zo komen we net voor de pauze nog op een geruststellende 0-3 voorsprong.
In de tweede helft helaas een ander verhaal. Creyel kreeg de match in handen, na een doelpunt waar we zelf eigenlijk de oorzaak van waren. Gelukkig bleven we rustig en probeerden we ons eigen spel te blijven spelen. Dankzij de grote kloof die we voor de rust opgebouwd hadden, konden we toch makkelijk stand houden. Verdiende overwinning dus.
Man van de match: Erwin, Peter (eerste helft), Gert en Bart B, puike wedstrijd.
Lul van de match:  Staat van het terrein, het was er ooit beter.
 
VET.ST.GERDINGEN - BROEKDUIVELS PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Walter Den Hond   
woensdag 13 februari 2019 07:30
Uitslag 4-2
In moeilijke weersomstandigheden (veel wind) mochten we nog eens aantreden op ons kunstgrasveld. Maar opnieuw zoals zo vaak de laatste tijd komen we vlug op achterstand en waren we weer op achtervolgen aangewezen. Door te blijven knokken komen we halfweg de eerste helft ook verdient op gelijke hoogte en zelfs voor rust, na een own-goal, zelfs op een 2-1 voorsprong.
Na de pauze gingen we op ons elan verder en probeerden de score uit te diepen. Opnieuw na een lucky goal komen we op 3-1. Minpuntje is misschien dat we de tegenstander terug in de match laten komen bij een zeldzame tegenstoot en moesten we opnieuw aan de bak om het verschil terug op 2 doelpunten te brengen. Uiteindelijk lukt dit ook waardoor de eindstand 4-2 werd.
Ook een speciale vermelding (op aanvraag) voor Jaak, die op een gezegende leeftijd toch nog de 70’ volgemaakt heeft. Dikke duim!
Man van de match:  Erwin, puike partij. Free, ondanks een beetje ziek toch hele match 100%
Lul van de match:  De wind, maakte mooi voetballen wat moeilijk.
 
« BeginVorige12345678910VolgendeEinde »

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL