Home
Veteranen Gerdingen
KWB BOSEIND - VET.ST.GERDINGEN PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Walter Den Hond   
dinsdag 22 januari 2019 09:44

Wedstrijd is afgelast wegens tekort aan spelers bij tegenstander.

Walter

 

Gelukkig is het 's avonds wel doorgegaan..........

 
CSM ACHEL - VET.ST.GERDINGEN PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Walter Den Hond   
maandag 14 januari 2019 09:01
Uitslag 2-1
We hadden het niet onder de markt tegen een technisch goede tegenstander. Toch konden we op het kwartier 0-1 voor komen. Het balbezit was zeker voor hen, maar de goede kansen waren in de eerste helft voor ons. Maar zoals zo vaak konden we deze grote kansen weer niet verzilveren. Hierdoor bleeft de thuisploeg in de wedstrijd, en nog voor rust komen ze op gelijke hoogte.
In de tweede helft hetzelfde spelbeeld al bleven onze kansen wel achterwege. De thuisploeg kon wel nog een kans afwerken en zo de winst binnenhalen. Ondanks de betere kansen en het niet opgeven tot op het einde is dit de tweede verliesmatch op rij. Dit moeten we rechtzetten.
Man van de match: GJ, Guido en Walter.. opofferen om de tegenstander aan voldoende spelers te helpen.
Lul van de match: het verkwisten van onze kansen, zonder namen te noemen, want dat geldt voor iedereen, is toch wel de boosdoener de laatste weken. Training op afwerking inlassen?????
 
VET.ST.GERDINGEN - SCHUTTERS ZONHOVEN PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Walter Den Hond   
dinsdag 08 januari 2019 11:09
Uitslag 1-2
De bezoekers lieten ons in het begin vooral achter de bal hollen. Gaandeweg konden we ons toch in de wedstrijd knokken en kon de wedstrijd kantelen. We spelen enkele mooie kansen bij mekaar. Daaruit kunnen we ook 1 keer scoren en gaan we rusten met een kleine voorsprong.
Het begin van de tweede helft was hetzelfde als die van de eerste. Alleen konden we onszelf nu niet meer in de wedstrijd brengen. We hebben het onszelf moeilijk gemaakt door niet meer te voetballen, de vele wissels waren hier misschien oorzaak van?? De bezoekers dreven de druk op maar onze doelman  vormde aanvankelijk een degelijke muur. Uiteindelijk moest hij zich toch nog 2x gewonnen geven waardoor we met 1-2 de boot in gingen. Gezien het verloop van de partij was een gelijkspel verdiend geweest. Het was een pittige partij tussen twee degelijk voetballende ploegen.
Man van de match: Guido, onze scheidsrechter, die ondanks alles deze pittige partij in goede banen leidde.
Lul van de match: ?
 
Foto's eerste wedstrijd kunstgras PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Administrator   
woensdag 02 januari 2019 15:17

foto's eerste match op kunstgras 2018 kijk hier

 
KWB BOCHOLT - VET.ST.GERDINGEN PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Walter Den Hond   
zondag 30 december 2018 13:19
Uitslag 1-5
In een rommelige eerste helft zonder goed voetbal kregen we toch nog een aantal uitstekende kansen om te scoren. Maar telkens liep het spaak in de afwerking. Slecht afgewerkt, goed keeperswerk, een combinatie van de twee! Het enige doelpunt in de eerste helft was van de thuisploeg. Rusten met een 1-0 achterstand dus.
De tweede helft begint opnieuw met een grote kans voor ons die op de paal belandt, het wordt een wedstrijd van net niet denken we dan. Maar vanaf de gelijkmaker was de trein vertrokken. De aanvallen volgden elkaar in sneltempo op en ook het scoren lukte vlotter en vlotter. Uiteindelijk een niet eens overdreven 1-5 eindstand.
Man van de match: Collectief sterke prestatie, ondanks de achterstand en het uitblijven van een doelpunt 100% blijven werken. Resultaat zegt alles. Top.
Lul van de match: toestand van het terrein.
 
« BeginVorige12345678910VolgendeEinde »

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL