Home
Veteranen Gerdingen
JEROMMEKES I - VET.ST.GERDINGEN PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Walter Den Hond   
dinsdag 31 oktober 2017 08:02
Uitslag 1-5
We begonnen slap aan de wedstrijd en wisten aanvankelijk geen antwoord op hun snelle spitsen. Al vlug komen we 1-0 achter en bleven maar achter de feiten aan lopen. Gaandeweg de eerste helft probeerden we ons toch iets of wat in de wedstrijd te knokken. Na een twintigtal minuten komen we langszij en konden we ook het spelbeeld omdraaien. We gaan in no-time van 1-1 naar 1-4 ruststand.
In de tweede helft gaat de match nog goed op en neer met tal van kansen aan beide kanten. De betere kansen waren misschien wel voor hun, maar dankzij een goede prestatie van onze keeper en het nodige geluk aan onze kant konden we voorkomen dat ze een tweede keer konden scoren. Het slotakkoord was nog voor ons waar e de 1-5 eindstand konden vastleggen.
Man van de match: Stijn 3 potten, Maarten mister assist. Knap boys!
Lul van de match: Jef, de klok van vrijdag op zaterdag naar winteruur zetten doen we nooit ;-)
 
VET.ST.GERDINGEN - KWB EKSEL PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Walter Den Hond   
dinsdag 24 oktober 2017 06:00
Uitslag 5-2
Goed begonnen is half gewonnen zeggen ze, en dat konden we dit weekend zelf weer ondervinden. We begonnen sterk aan de wedstrijd met veel lopen zonder bal en goede combinaties. Dat resulteerde al vrij snel in een 1-0 en even later een 2-0 voorsprong. We waren heer en meester in die eerste helft. Eksel kon enkel tegenprikken via afstandsschoten. Aan de rust stonden we dan ook meer dan terecht 4-1 voor. De tweede helft liep het een pak minder vlot. Het tempo ging zienderogen omlaag en het aantal slechte passes steeg al even snel! Een maat voor niets dus die tweede helft waarin beide teams nog 1x konden scoren.
Eindstand 5-2 dus!
Man van de match: Guido, prima wedstrijdleiding
Lul van de match: Kevin, als je al een aantal weken op een bijzonder (laag) niveau acteert dan zal ik mezelf hier maar vernoemen!
 
F.C. KREYEL - VET.ST.GERDINGEN PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Walter Den Hond   
woensdag 18 oktober 2017 09:04
Uitslag 4-3
Tweede verliesmatch op een rij, geen schande gezien de tegenstander waar we tegen speelde. Maar andermaal had er meer in gezeten voor ons.
We beginnen goed aan de partij en komen half weg de eerste helft al op een 0-2 voorsprong maar vanaf dan loopt het grondig mis. In no-time gaat het van 0-2 naar 4-2. Op slag van rust kunnen we wel de aansluitingstreffer nog scoren zodat we toch nog met een ‘goed’ gevoel konden gaan rusten.
In de tweede helft voerden we de druk wat op en kon Creyel er nog maar weinig uitkomen. Ze loerden ook constant op de counter. Kansjes waren er wel nog voor ons, maar scoren lukte helaas niet meer en zo werd de ruststand ook de eindstand.
De goede wil was wel weer aanwezig maar opnieuw zat het resultaat niet mee!
Man van de match: Pé, hard gewerkt! Kobe, na 28maanden afwezigheid toch al direct 2x kunnen scoren.
Lul van de match: heel duidelijk wie dit is.. zo een gedrag past niet!
 
KWB KAULILLE - VET.ST.GERDINGEN PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Walter Den Hond   
maandag 09 oktober 2017 13:16
Uitslag 3-0
Het was al geleden van 10juni, maar zaterdag was het nog eens zover. Een verliesmatch. In de eerste helft was de wedstrijd nog in balans met als enige verschil dat wij de meeste en betere kansen kregen, en dat zei op de tegenaanval dan wel 2x konden scoren.
De wil was er wel maar in de zone van de waarheid was het telkens net niet.
2-0 aan de rust dus. Geen erg want we hebben wel al vaker een achterstand opgehaald. De tweede helft konden we de druk nog wel iets opvoeren maar andermaal kregen we de kansen niet verzilverd. De 3-0 in de laatste seconde was dan ook slechts een voetnoot.
Volgende week beter!
Man van de match: Tom, sterk ingevallen. Een aanwinst lijkt mij!
Lul van de match:???
 
JEROMMEKES 2 - VET.ST.GERDINGEN PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Walter Den Hond   
woensdag 04 oktober 2017 05:53
Uitslag 4-4
Traditioneel een moeilijke verplaatsing voor ons. En ook deze keer was het niet anders. Als je dan in de eerste minuut al tegen een 1-0 achterstand aankijkt weet je dat het een lastige namiddag wordt. We probeerden in balbezit vlotte combinaties op de mat te leggen en er zo ook snel uit te komen. In de eerste helft was het vooral achter de bal aanhollen, maar wanneer we toch de bal hadden deden we het ook wel goed. We komen nog terug op gelijke hoogte. Daarna geven we het helaas ook weer snel weg en werd het in no time 3-1. Wedstrijd gespeeld leek het. We kunnen voor rust wel nog de aansluitingstreffer scoren en enkele kansjes afdwingen wat ons hoop op meer gaf in de tweede helft. De tweede helft waarin (gelukkig voor ons) hun spielmacher in de kleedkamer was gebleven, gaf een heel ander spelbeeld. Hierin waren wij sterker en meer aan de bal. Via een afstandschot en een goal via hoekschop komen we zelfs op voorsprong. Ook daarna krijgen we nog enkele goede mogelijkheden om de score te vergroten. Jammer genoeg was het de ref die met enkele dubieuze beslissingen de eindstand op 4-4 legde.
Billijke draw, waarin de twee teams elk een helft voor hun rekening namen!
Man van de match: veteranen gerdingen, bij 3-1 achter toch niet opgeven.. good job!
Lul van de match: ???
Laatste aanpassing op donderdag 05 oktober 2017 19:46
 
« BeginVorige12345678910VolgendeEinde »

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL