Home
Veteranen Gerdingen
F.C. CREYEL - VET.ST.GERDINGEN PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Walter Den Hond   
maandag 25 februari 2019 10:45
Uitslag 1-3
Uitwedstrijd op Creyel, altijd moeilijk! Al liep het ons in de eerste helft wel voor de wind. Al vlug kunnen we de 0-1 en 0-2 scoren. En verder konden we nog naar hartenlust combineren. Zo komen we net voor de pauze nog op een geruststellende 0-3 voorsprong.
In de tweede helft helaas een ander verhaal. Creyel kreeg de match in handen, na een doelpunt waar we zelf eigenlijk de oorzaak van waren. Gelukkig bleven we rustig en probeerden we ons eigen spel te blijven spelen. Dankzij de grote kloof die we voor de rust opgebouwd hadden, konden we toch makkelijk stand houden. Verdiende overwinning dus.
Man van de match: Erwin, Peter (eerste helft), Gert en Bart B, puike wedstrijd.
Lul van de match:  Staat van het terrein, het was er ooit beter.
 
VET.ST.GERDINGEN - BROEKDUIVELS PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Walter Den Hond   
woensdag 13 februari 2019 07:30
Uitslag 4-2
In moeilijke weersomstandigheden (veel wind) mochten we nog eens aantreden op ons kunstgrasveld. Maar opnieuw zoals zo vaak de laatste tijd komen we vlug op achterstand en waren we weer op achtervolgen aangewezen. Door te blijven knokken komen we halfweg de eerste helft ook verdient op gelijke hoogte en zelfs voor rust, na een own-goal, zelfs op een 2-1 voorsprong.
Na de pauze gingen we op ons elan verder en probeerden de score uit te diepen. Opnieuw na een lucky goal komen we op 3-1. Minpuntje is misschien dat we de tegenstander terug in de match laten komen bij een zeldzame tegenstoot en moesten we opnieuw aan de bak om het verschil terug op 2 doelpunten te brengen. Uiteindelijk lukt dit ook waardoor de eindstand 4-2 werd.
Ook een speciale vermelding (op aanvraag) voor Jaak, die op een gezegende leeftijd toch nog de 70’ volgemaakt heeft. Dikke duim!
Man van de match:  Erwin, puike partij. Free, ondanks een beetje ziek toch hele match 100%
Lul van de match:  De wind, maakte mooi voetballen wat moeilijk.
 
VET.ST.GERDINGEN - HOEK VV PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Walter Den Hond   
vrijdag 08 februari 2019 13:38
Uitslag 3-3
Andermaal beginnen we niet goed aan de wedstrijd. We moeten het spel ondergaan en krijgen vrij snel een eerste doelpunt binnen. Gaandeweg de eerste helft proberen we het evenwicht te herstellen en het lukt  ons ook om op gelijke hoogte te komen. Maar nog voor de pauze kijken we tegen een 1 - 3 achterstand aan, mede dankzij slechte communicatie in de verdediging en positionele fouten. Tijdens de rust doen we een paar aanpassingen zodat er vooral op het centraal middenveld wat meer steun was, dit ontbrak in eerste helft. Ook rechts werd bijgestuurd, stond eerste helft te hoog, zo konden we terug met goede moed het veld op. Vanaf minuut één hadden we terug overwicht en enkele kansen, doch doelpunten bleven uit. Maar opgeven staat niet in ons woordenboek. We komen uiteindelijk terug tot 2 - 3 en even later zelfs verdiend op 3 - 3. Als we wat beter afgewerkt hadden, hadden we deze partij zelfs nog kunnen, mogen winnen. Zo zie je maar, nooit opgeven. Chapeau. Collectief top.
Man van de match: Hans, na de aanpassing een vrijere rol met als gevolg twee doelpunten.
Lul van de match: Joker.
 
DE VEDETTEN - VET.ST.GERDINGEN PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Walter Den Hond   
dinsdag 29 januari 2019 13:58
Uitslag 1-3
Nog eens een Breese derby! Maar een spectaculaire wedstrijd was het niet. In een rommelige eerste helft komen we halverwege 0-1 voor. Verdiend opdat moment want de tegenstander had tot dan toe nog weinig of geen kansen gehad. Maar dit doelpunt was typerend voor de match tot dusver.
In de tweede helft zijn we nog geen minuut ver wanneer de bordjes terug in evenwicht hangen. Dat was blijkbaar het moment om wakker te schieten. Vanaf dan wonnen we de duels en zetten we ook meer druk vooruit en speelden aan een iets hoger tempo. Daardoor kwam de tegenstander er nog nauwelijks uit. Met als gevolg een verdiende 1-2 en uiteindelijk ook 1-3.
Ploeg van ‘t stad dus, opnieuw!
Man van de match: Dennis, invallen na lange afwezigheid, en tweemaal scoren. Sollicitatie naar een plaats op onze volgende Europese trip?????
Lul van de match: Joker
 
KWB BOSEIND - VET.ST.GERDINGEN PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Walter Den Hond   
dinsdag 22 januari 2019 09:44

Wedstrijd is afgelast wegens tekort aan spelers bij tegenstander.

Walter

 

Gelukkig is het 's avonds wel doorgegaan..........

 
« BeginVorige12345678910VolgendeEinde »

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL