Home
Veteranen Gerdingen
KWB BOLDERBERG - VET.ST.GERDINGEN PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Walter Den Hond   
donderdag 05 maart 2020 15:42

Uitslag 4 - 2.

 
VET.ST.GERDINGEN - VET. HAMONT 99 PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Walter Den Hond   
woensdag 19 februari 2020 11:02

Uitslag: 9 - 1.

Onze laatste confrontaties waren misschien een beetje onheilspellend. Gelijkspel, verliesmatch in de laatste twee minuten......

Weeral een zeer ruime kern voor deze match op een goed bespeelbaar maar drassig veld. Hierover mogen we zeker niet klagen. De wedstrijd begon, zoals zo dikwijls de laatste weken, vrij slordig. Wat slechte passes, minder goeie controles, het was blijkbaar toch weer even aanpassen aan een gewoon veld. Toch hadden we onmiddellijk de bovenhand, zonder afbreuk te doen aan onze tegenstander want zij boden goed weerwerk. Andy heeft een paar keer de meubelen moeten redden. Toch komen we op voorsprong, verdiend denken wij. We  blijven doorduwen om voor de rust een kloofje te slaan. Eén doelpunt lukt nog net, we gaan de kleedkamer in met 2 - 0. We voeren een 5-tal wissels door en deze blijken onmiddellijk te renderen. Na 10 minuten in de tweede helft staat het 5 - 0. Hamont zakt als een pudding in elkaar. Bij ons is er geen houden meer aan. We blijven vlotjes combineren en goeie passes uitdelen. Kansen worden ook benut. 9 - 1 als einduitslag, daar kan je mee thuiskomen. Chapeau.

Man van de match: als je onder de rust 5 wissels doet en 3 hiervan maken ruimschoot het verschil, en dit al na 3 minuten, dan ben je goed bezig.

Lul van de match: wanneer je op het wedstrijdblad 10 spelers invult, dan ben je de lul zeker.

Laatste aanpassing op woensdag 19 februari 2020 11:04
 
VET.ST.GERDINGEN - VET. EKSEL PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Walter Den Hond   
woensdag 12 februari 2020 13:21

Uitslag 4 - 1.

In het verleden was dit voor ons een moeilijke tegenstander. Of beter gezegd gewoon een goeie ploeg. Ook nu bleek al snel dat zij goed voor de dag kwamen. De eerste 10 minuten werden we eigenlijk een beetje overlopen, zonder afbreuk te doen aan iemand, maar zij hadden blijkbaar telkens een mannetje meer. Kortom, het lukte niet goed om onder de druk uit te komen. We komen ook al vlug 0 - 1 achter. Het zal toch niet weer...….

Na wat bijstellen, eerlijkheidshalve mogen we zeggen dat deze suggestie van Ahmed kwam, stonden we beter en begon het stilletjes te lopen zoals wij behoren te doen. De druk was weg, en we kwamen zelf wat beter aan voetballen toe. Iedereen deed zijn job, werkte voor elkaar, er werd goed gecoacht onderling en het resultaat kon dan ook niet uitblijven. We komen langszij, verdiend op dat moment. Even later kunnen we zelfs gaan rusten met een voorsprong. In de tweede helft doen we drie wissels, dit is het noodzakelijk kwaad wanneer je elke week over een ruime kern kan beschikken, maar we klagen niet. Vader en zoon A. worden voor de leeuwen gegooid. Dit zou later geen slechte zet blijken, vooral de zoon was een pluspunt. We bleven mooi voetbal brengen en kansen afdwingen. Passes kwamen waar ze moesten komen. Kunnen ook weer tot scoren komen, wat de laatste weken moeilijk bleek. We kunnen hun naar huis sturen met een 4 - 1. Chapeau, puike match.

Man van de match: Mark, speelde een sublieme wedstrijd, nu zijn positie nog houden wanneer het moet!! Stijn, hardwerken voor de ploeg en zich niet laten vangen door de tegenstander. En dan de zoon van, zeker een meerwaarde.

Lul van de match: joker

 

 

Laatste aanpassing op woensdag 12 februari 2020 20:51
 
HEES KESSENICH - VET.ST.GERDINGEN PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Walter Den Hond   
dinsdag 04 februari 2020 09:54

Uitslag: 3 - 2.

Last-minute heeft onze wedstrijdorganisator nog iets kunnen vastleggen. Onze tegenstander (KWB Hechtel) had een dubbele boeking. Evenals op 28/11, de terugmatch hadden zij dubbel ingeboekt. Ook dan spelen wij tegen Hees Kessenich.

Na een nacht met veel regen en op de sowieso zware terreinen van Kinrooi, beloofde dit een fysiek moeilijk match te worden. Bij aanvang van de partij bleek al snel dat wij er klaar voor waren. We domineerden het spel. Al snel kwamen de eerste kansen, maar deze werden vooralsnog niet benut. De druk bleef aanhouden. Gelukkig konden we uiteindelijk toch op voorsprong komen, verdiend. Bij een zeldzame tegenaanval en met een zondagsschot in de winkelhaak stonden de bordjes gelijk. Onze vechtlust werd er niet minder om. We bleven aandringen. Gelukkig kwamen we terug op voorsprong. Deze had gezien het aantal kansen al veel hoger mogen zijn. Weeral een zeldzame tegenaanval, al dan niet buitenspel komen zij langszij. Toch wilden we kost wat kost de overwinning in de wacht slepen. Na een duidelijke handsbal in het strafschopgebied bleef ook hier de scheidsrechter resoluut. Niks gezien, waren zijn woorden. Nog 2 minuten te spelen, we bleven aandringen....alles en iedereen in de aanval....hadden we beter niet gedaan. De bal word wild naar voren getrapt en hun snelle spits maakt er op een diefje 3 - 2 van. Einde partij. Weeral een duidelijk vermijdbaar verlies. Toch chapeau voor de vechtlust die we gedurende de hele partij ten toon spreidde. Helaas zonder resultaat, maar die gaan komen. Zulke wedstrijden kom je tegen, je kan ze 10 keer spelen en je wint er 9...... dit was dan die ene keer. Eén les hebben we wel geleerd, foutjes zowel aanvallend als verdedigend worden afgestraft.

Man van de match: Filip, toch maar weer goed geregeld.

Lul van de match: joker

 
VET.ST.GERDINGEN - KWB KAULILLE PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Walter Den Hond   
dinsdag 04 februari 2020 09:33

Uitslag: 2 - 2

 
« BeginVorige12345678910VolgendeEinde »

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL