Home
Veteranen Gerdingen
VET.ST.GERDINGEN - HOEK VV PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Walter Den Hond   
vrijdag 08 februari 2019 13:38
Uitslag 3-3
Andermaal beginnen we niet goed aan de wedstrijd. We moeten het spel ondergaan en krijgen vrij snel een eerste doelpunt binnen. Gaandeweg de eerste helft proberen we het evenwicht te herstellen en het lukt  ons ook om op gelijke hoogte te komen. Maar nog voor de pauze kijken we tegen een 1 - 3 achterstand aan, mede dankzij slechte communicatie in de verdediging en positionele fouten. Tijdens de rust doen we een paar aanpassingen zodat er vooral op het centraal middenveld wat meer steun was, dit ontbrak in eerste helft. Ook rechts werd bijgestuurd, stond eerste helft te hoog, zo konden we terug met goede moed het veld op. Vanaf minuut één hadden we terug overwicht en enkele kansen, doch doelpunten bleven uit. Maar opgeven staat niet in ons woordenboek. We komen uiteindelijk terug tot 2 - 3 en even later zelfs verdiend op 3 - 3. Als we wat beter afgewerkt hadden, hadden we deze partij zelfs nog kunnen, mogen winnen. Zo zie je maar, nooit opgeven. Chapeau. Collectief top.
Man van de match: Hans, na de aanpassing een vrijere rol met als gevolg twee doelpunten.
Lul van de match: Joker.
 
DE VEDETTEN - VET.ST.GERDINGEN PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Walter Den Hond   
dinsdag 29 januari 2019 13:58
Uitslag 1-3
Nog eens een Breese derby! Maar een spectaculaire wedstrijd was het niet. In een rommelige eerste helft komen we halverwege 0-1 voor. Verdiend opdat moment want de tegenstander had tot dan toe nog weinig of geen kansen gehad. Maar dit doelpunt was typerend voor de match tot dusver.
In de tweede helft zijn we nog geen minuut ver wanneer de bordjes terug in evenwicht hangen. Dat was blijkbaar het moment om wakker te schieten. Vanaf dan wonnen we de duels en zetten we ook meer druk vooruit en speelden aan een iets hoger tempo. Daardoor kwam de tegenstander er nog nauwelijks uit. Met als gevolg een verdiende 1-2 en uiteindelijk ook 1-3.
Ploeg van ‘t stad dus, opnieuw!
Man van de match: Dennis, invallen na lange afwezigheid, en tweemaal scoren. Sollicitatie naar een plaats op onze volgende Europese trip?????
Lul van de match: Joker
 
KWB BOSEIND - VET.ST.GERDINGEN PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Walter Den Hond   
dinsdag 22 januari 2019 09:44

Wedstrijd is afgelast wegens tekort aan spelers bij tegenstander.

Walter

 

Gelukkig is het 's avonds wel doorgegaan..........

 
CSM ACHEL - VET.ST.GERDINGEN PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Walter Den Hond   
maandag 14 januari 2019 09:01
Uitslag 2-1
We hadden het niet onder de markt tegen een technisch goede tegenstander. Toch konden we op het kwartier 0-1 voor komen. Het balbezit was zeker voor hen, maar de goede kansen waren in de eerste helft voor ons. Maar zoals zo vaak konden we deze grote kansen weer niet verzilveren. Hierdoor bleeft de thuisploeg in de wedstrijd, en nog voor rust komen ze op gelijke hoogte.
In de tweede helft hetzelfde spelbeeld al bleven onze kansen wel achterwege. De thuisploeg kon wel nog een kans afwerken en zo de winst binnenhalen. Ondanks de betere kansen en het niet opgeven tot op het einde is dit de tweede verliesmatch op rij. Dit moeten we rechtzetten.
Man van de match: GJ, Guido en Walter.. opofferen om de tegenstander aan voldoende spelers te helpen.
Lul van de match: het verkwisten van onze kansen, zonder namen te noemen, want dat geldt voor iedereen, is toch wel de boosdoener de laatste weken. Training op afwerking inlassen?????
 
VET.ST.GERDINGEN - SCHUTTERS ZONHOVEN PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Walter Den Hond   
dinsdag 08 januari 2019 11:09
Uitslag 1-2
De bezoekers lieten ons in het begin vooral achter de bal hollen. Gaandeweg konden we ons toch in de wedstrijd knokken en kon de wedstrijd kantelen. We spelen enkele mooie kansen bij mekaar. Daaruit kunnen we ook 1 keer scoren en gaan we rusten met een kleine voorsprong.
Het begin van de tweede helft was hetzelfde als die van de eerste. Alleen konden we onszelf nu niet meer in de wedstrijd brengen. We hebben het onszelf moeilijk gemaakt door niet meer te voetballen, de vele wissels waren hier misschien oorzaak van?? De bezoekers dreven de druk op maar onze doelman  vormde aanvankelijk een degelijke muur. Uiteindelijk moest hij zich toch nog 2x gewonnen geven waardoor we met 1-2 de boot in gingen. Gezien het verloop van de partij was een gelijkspel verdiend geweest. Het was een pittige partij tussen twee degelijk voetballende ploegen.
Man van de match: Guido, onze scheidsrechter, die ondanks alles deze pittige partij in goede banen leidde.
Lul van de match: ?
 
« BeginVorige11121314151617181920VolgendeEinde »

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL