Home
Veteranen Gerdingen
NIEUWE KEMPEN - VET.ST.GERDINGEN PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Walter Den Hond   
dinsdag 31 januari 2017 11:29

Uitslag 2 - 4. De vrieskou was weg, voor het eerst op een normale ondergrond dit jaar. Spelen op het A-veld van de voormalige tweede provincialer, viel een beetje tegen, wegens gebrek aan onderhoud waarschijnlijk. De match kwam wat moeizaam opgang. Wat kleine irritaties, van hun kant, kwamen het spel van beide ploegen niet ten goede. Na een tijdje concentreerde we ons meer op wat belangrijk was, het voetbal, en vanaf toen liep het beter. Doelpunten bleven ook niet uit. We kwamen vrij vlot op een geruststellende 0 - 4. Maar wat dan gebeurde, en dat is vaker zo wanneer onze voorsprong "veilig" lijkt, zouden we eigenlijk beter onder controle moeten houden. Iedereen loopt wat uit positie, vooral naar voor, en vergeet eerst zijn taken te doen. Dat bracht hun ook wat terug in de match en zij kregen zelfs enkele grote kansen en konden op een paar minuten milderen tot 2 - 4. Gelukkig zaten we tegen het einde van de partij, en was hun tijd te beperkt om nog meer te halen. Een les die we moeten oppakken. Voor de rest, Chapeau.

Walter

Man van de match: joker

Lul van de match: speler van NK die bij zijn eerste match voor hun na 15 minuten het veld verlaat uit frustratie...ene binnenkomer...

 
VET.ST.GERDINGEN - 'T SCHUURKE LOMMEL PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Walter Den Hond   
dinsdag 24 januari 2017 15:37

Uitslag 4 - 1. Wat een thuiswedstrijd tegen Peer SV moest worden werd er één tegen 't Schuurke van Lommel. Op een ijskoude, harde en op sommige plaatsen gladde ondergrond vonden we toch dat voetballen kon. Blijkbaar was de motivatie ook top, na 10 minuten was het dan ook al 2 - 0 zonder dat de tegenstander er ook maar iets tegenover kon zetten. Maar daarna nivelleerde het spel, zij kregen voor de rust zelfs enkel grote kansen. Gelukkig konden we onze voorsprong behouden en zelfs vergroten. Bij een 3 - 0 konden zij eindelijk tegenscoren, eigenlijk meer dan verdiend. We kregen het dan ook even lastig, maar op een tegenaanval deden we de boeken dicht. Chapeau 4 - 1. Eerlijkheidshalve moeten we toegeven dat de uitslag niet het juiste beeld van deze wedstrijd was, zij wrongen redelijk wat kansen de nek om. Maar zulke wedstrijden krijg je en het feit dat je ze dan wint is positief. Op naar een volgende.

Walter

Man van de match: Philip, vrijdagavond om 20h30 de melding krijgen dat de tegenstander geen volk bij elkaar krijgt en dan tegen 21h30 toch nog een wedstrijd kan regelen voor ons zodat we toch nog kunnen spelen. Dat is verantwoordelijkheid opnemen. Topprestatie.

Lul van de match: Joker

 
VET.ST.GERDINGEN - ITM 2002 PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Walter Den Hond   
woensdag 18 januari 2017 13:40

Wat de eerste thuismatch van het jaar moest worden werd een uitwedstrijd wegens de vele afgelastingen. Dus ITM, merci voor de snelle interventie en dat we wedstrijd toch nog konden spelen.

Uitslag 1 - 6. Winst hé. Ondanks het slechte koude weer was het terrein van ITM goed bespeelbaar. We begonnen wat gelijk opgaand, een beetje aftasten na 4 weken geen matchritme, maar dan namen we het heft in handen. Het was duidelijk dat wij vandaag de betere waren, op elk vlak eigenlijk. Dat is tegen hun wel eens anders geweest. Jammer van de tegengoal samen met het rustsignaal want puike eerste helft: 1 - 4. De tweede helft lieten we de teugels wat losser maar toch bleven wij de beter voetballende ploeg. Het liep wat stroever, maar toch konden we nog twee keer scoren. En inderdaad de 100ste is nu al een feit. Sinds onze eerste wedstrijd in augustus tot nu HONDERD doelpunten, een record denk ik. Maarten laat de Champagne smaken. Dubbel en dik verdiende 1 - 6 overwinning. Chapeau.

Walter

Man van de match: Gert, sterk spelen.

lul van de match: ik zal deze eer op mij nemen, wegens gebrekkige organisatie en miscommunicatie , geen keeper.....wel ene.....en uiteindelijk twee????????

 
VV STARS OVERPELT - VET.ST.GERDINGEN PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Walter Den Hond   
woensdag 18 januari 2017 12:49

Afgelast wegens de sneeuw.

Toch maar een Xavierke gedaan, om het jaar in te zetten......

 
VET.ST.GERDINGEN - FORTUNA ROTEM PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Walter Den Hond   
dinsdag 20 december 2016 13:12

Uitslag 3 - 2. Onze laatste wedstrijd van 2016, was er eigenlijk ook aan te zien, typische einde seizoenswedstrijd. Het was ook één van onze mindere vond ik. Op zich geen probleem, je kan niet elke week top zijn, maar het was toch opvallend. Ook wel vele last-minute afwezigen en anderen die er wel waren, was dat misschien de reden?? We voetbalde moeizaam, kregen ook weinig tot geen kansen. We gaven er ook wel geen weg. Toch komen we op 1 - 0, en toen dachten we dat de trein weer vertrokken was. Niets was minder waar, het bleef langs beide zijde slordig voetbal. Van 1 - 0 naar 1 - 1, 2 - 1 tot 2 - 2. In de allerlaatste seconde maken we 3 - 2. Was het terecht, verdiend?? Doet er niet toe, laatste match winnend afgesloten. Het was niet mooi, was niet goed....maar deze matchen mag je ook wel eens winnen. Chapeau. Op naar een sportief 2017.

Walter

Man van de match: Ondanks " zijn amateurisme", ondanks "zijn onkunde", ondanks "zijn geen gele en rode kaarten" was hij de beste van allemaal, merci Guido. En hij was beter dan ene van 37 euro!!!!!!

Lul van de match: Hele avonden op zwier, dikke pinten drinken tot kot in de nacht en dan om 14h00 afbellen.........sorry maar dat is een regelrecht sollicitatie hé Erwin.

 
« BeginVorige11121314151617181920VolgendeEinde »

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL