Home
Veteranen Gerdingen
KWB BOCHOLT - VET.ST.GERDINGEN PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Walter Den Hond   
zondag 30 december 2018 13:19
Uitslag 1-5
In een rommelige eerste helft zonder goed voetbal kregen we toch nog een aantal uitstekende kansen om te scoren. Maar telkens liep het spaak in de afwerking. Slecht afgewerkt, goed keeperswerk, een combinatie van de twee! Het enige doelpunt in de eerste helft was van de thuisploeg. Rusten met een 1-0 achterstand dus.
De tweede helft begint opnieuw met een grote kans voor ons die op de paal belandt, het wordt een wedstrijd van net niet denken we dan. Maar vanaf de gelijkmaker was de trein vertrokken. De aanvallen volgden elkaar in sneltempo op en ook het scoren lukte vlotter en vlotter. Uiteindelijk een niet eens overdreven 1-5 eindstand.
Man van de match: Collectief sterke prestatie, ondanks de achterstand en het uitblijven van een doelpunt 100% blijven werken. Resultaat zegt alles. Top.
Lul van de match: toestand van het terrein.
 
KWB OVERPELT - VET.ST.GERDINGEN PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Walter Den Hond   
zondag 30 december 2018 13:15
Uitslag 0-3
Op een zeer moeilijk bespeelbaar veld, wat een verschil met vorige week, moesten we aan de bak.
Vlotte combinaties zaten er dus niet in. Lange ballen dan maar en dat werkte ook. Na een klein kwartiertje 0-1 voor en niet veel later ook al 0-2. Voor rust krijgen we nog een resem kansen maar scoren lukt niet meer.
In de tweede helft nemen we wat gas terug en konden we nog een keer scoren vanop hoekschop.
Man van de match: Guido, op het laatste moment moeten invallen als doelman en dan op een schitterende manier zijn netten schoon houden. Knap. Kers op de taart net gemist.
Lul van de match: Scheidsrechter eiste op een arrogante manier de hoofdrol op.....not done.
Laatste aanpassing op zondag 30 december 2018 13:15
 
VET.ST.GERDINGEN - KWB BOSEIND PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Walter Den Hond   
dinsdag 18 december 2018 07:19
Uitslag 4-0
De eerste wedstrijd op ons splinternieuwe kunstgrasveld. En we schoten als een speer uit de startblokken. De eerste kans was meteen raak. Ook de dubbele voorsprong liet niet lang op zich wachten. We combineren naar hartelust verder en net voor rust kunnen we ook een derde goaltje scoren.
De tweede helft overbodig dus en dat was er ook wel wat aan te merken. We probeerden nog wel de combinatie te zoeken maar het werd allemaal veel slordiger, op uitzondering van ons vierde doelpunt.
Terug een overwinning na twee nederlagen, doet altijd deugd!
Man van de match: Kobe, voelde zich thuis op dit veld. Bart M, rots in de branding.
Lul van de match: Joker
 
'T SCHUURKE - VET.ST.GERDINGEN PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Walter Den Hond   
dinsdag 11 december 2018 08:04
Uitslag 2-1
In niet al te beste omstandigheden, veel wind en slecht terrein moesten we eraan beginnen. Geen excuses voor de nederlaag want deze omstandigheden waren hetzelfde voor beide ploegen. Al leken zij er beter mee om te gaan. Al vroeg kunnen ze scoren en waren we op achtervolgen aangewezen. We nemen dan ook de match in handen, op karakter en niet met mooi voetbal. De leverde nog enkele kansen op voor rust maar het bleef 1-0.
In de tweede helft nog meer druk naar voren van ons al werden zij dan gevaarlijk op de counter. Vijf minuten voor affluiten scoorden ze dan ook de 2-0 op de tegenaanval. In de slotseconden konden we nog tegenprikken maar die goal viel te laat om het nog spannend te maken.
Lul van de match: Staat van het veld en de niet al te onpartijdige leiding
Man van de match:  Pé
 
VET.ST.GERDINGEN - SV BREUGEL B3 PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Walter Den Hond   
maandag 03 december 2018 14:31
Uitslag 3-5
Twee ploegen die van in het begin ten aanval trokken, met succes. De eerste kans voor ons leverde meteen een goal op. Helaas was dat ook het geval voor hun 3 eerste kansen. Zo stond het na een klein kwartier al 1-3. Voor rust kunnen we nog terugkomen tot 2-3.
Het begin van de tweede helft was volledig voor ons waardoor we ook de gelijkmaker kunnen scoren. Erop en erover denk je dan, maar het was de tegenstander die met twee pareltjes de eindstand op 3-5 bracht.
Nog eens een verliesmatch dus, geleden van eind september.
Man van de match:  ?
Lul van de match:  ?
 
« BeginVorige11121314151617181920VolgendeEinde »

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL