Home
Veteranen Gerdingen
KWB EKSEL - VET.ST.GERDINGEN PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Walter Den Hond   
woensdag 15 februari 2017 09:42

Uitslag 1 - 3. 's Morgens wakker geworden met een laagje sneeuw. Net voor aanvang van de match besliste we om toch maar te spelen. Was niet zo evident vermits de sneeuw plakte aan de bal. Maar deze moeilijkheid was er voor beide ploegen. Het begin was wat gelijk opgaand, zij waren in het begin iets feller in de duels. Maar snel kregen we in de gaten dat we een tandje moesten bijsturen en dat deden we dan ook. Er was vanaf dan ook maar één ploeg die aanspraak maakte voor een voorsprong. Zo geschiedde, van 0 - 1 naar een 0 - 2. Even later konden zij milderen door een misverstand in onze verdediging. Gelukkig bleven we ons spel spelen en konden we de veilige voorsprong van twee doelpunten weer bewerkstelligen. Na de rust en wat wissels kregen we het even moeilijk en dankzij een mooie reflex van gelegenheidsgoalie Gert-Jan bleven we in de match. Nadien kwamen we niet meer in gevaar en was het een gelopen partij. Chapeau.

Walter

Man van de match: Gert-Jan, supersave....

Lul van de match: sneeuw maakte mooi voetbal voor ons onmogelijk, maar strijdend winnen is ook mooi...en daar leer je van.

 
VET.ST.GERDINGEN - JEROMMEKES PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Walter Den Hond   
woensdag 08 februari 2017 07:53

Uitslag 1 - 3. Ja inderdaad onze eerste nederlaag van 2017. Onze tweede sinds augustus 2016, dus zeker niet panikeren. Ook wel geen schande, de Jerommekes zijn nu éénmaal gewoon een goeie ploeg. Soms kunnen we ze verslaan, soms niet. Dit mag geen excuus zijn maar we moesten toch weer wat schuiven op een paar plaatsen en dat zag je toch. We begonnen nog redelijk aan de partij, het was in het begin wat gelijk opgaand, maar na een afgeweken bal op een afstandsschot komen zij op voorsprong. Dan krijgen we het moeilijk, maar herpakken ons toch weer een beetje. Zij blijven toch iets beter voetballen en zijn sneller en steviger in de duels en dat zou de doorslag geven. Op de juiste momenten zijn we net niet top. Zowel bij het uitverdedigen, de scherpte van voor als bij de balcirculatie op het middenveld is het net niet. Jammer, volgende week beter.

Walter

Man van de match: joker

lul van de match: joker

 
NIEUWE KEMPEN - VET.ST.GERDINGEN PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Walter Den Hond   
dinsdag 31 januari 2017 11:29

Uitslag 2 - 4. De vrieskou was weg, voor het eerst op een normale ondergrond dit jaar. Spelen op het A-veld van de voormalige tweede provincialer, viel een beetje tegen, wegens gebrek aan onderhoud waarschijnlijk. De match kwam wat moeizaam opgang. Wat kleine irritaties, van hun kant, kwamen het spel van beide ploegen niet ten goede. Na een tijdje concentreerde we ons meer op wat belangrijk was, het voetbal, en vanaf toen liep het beter. Doelpunten bleven ook niet uit. We kwamen vrij vlot op een geruststellende 0 - 4. Maar wat dan gebeurde, en dat is vaker zo wanneer onze voorsprong "veilig" lijkt, zouden we eigenlijk beter onder controle moeten houden. Iedereen loopt wat uit positie, vooral naar voor, en vergeet eerst zijn taken te doen. Dat bracht hun ook wat terug in de match en zij kregen zelfs enkele grote kansen en konden op een paar minuten milderen tot 2 - 4. Gelukkig zaten we tegen het einde van de partij, en was hun tijd te beperkt om nog meer te halen. Een les die we moeten oppakken. Voor de rest, Chapeau.

Walter

Man van de match: joker

Lul van de match: speler van NK die bij zijn eerste match voor hun na 15 minuten het veld verlaat uit frustratie...ene binnenkomer...

 
VET.ST.GERDINGEN - 'T SCHUURKE LOMMEL PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Walter Den Hond   
dinsdag 24 januari 2017 15:37

Uitslag 4 - 1. Wat een thuiswedstrijd tegen Peer SV moest worden werd er één tegen 't Schuurke van Lommel. Op een ijskoude, harde en op sommige plaatsen gladde ondergrond vonden we toch dat voetballen kon. Blijkbaar was de motivatie ook top, na 10 minuten was het dan ook al 2 - 0 zonder dat de tegenstander er ook maar iets tegenover kon zetten. Maar daarna nivelleerde het spel, zij kregen voor de rust zelfs enkel grote kansen. Gelukkig konden we onze voorsprong behouden en zelfs vergroten. Bij een 3 - 0 konden zij eindelijk tegenscoren, eigenlijk meer dan verdiend. We kregen het dan ook even lastig, maar op een tegenaanval deden we de boeken dicht. Chapeau 4 - 1. Eerlijkheidshalve moeten we toegeven dat de uitslag niet het juiste beeld van deze wedstrijd was, zij wrongen redelijk wat kansen de nek om. Maar zulke wedstrijden krijg je en het feit dat je ze dan wint is positief. Op naar een volgende.

Walter

Man van de match: Philip, vrijdagavond om 20h30 de melding krijgen dat de tegenstander geen volk bij elkaar krijgt en dan tegen 21h30 toch nog een wedstrijd kan regelen voor ons zodat we toch nog kunnen spelen. Dat is verantwoordelijkheid opnemen. Topprestatie.

Lul van de match: Joker

 
VET.ST.GERDINGEN - ITM 2002 PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Walter Den Hond   
woensdag 18 januari 2017 13:40

Wat de eerste thuismatch van het jaar moest worden werd een uitwedstrijd wegens de vele afgelastingen. Dus ITM, merci voor de snelle interventie en dat we wedstrijd toch nog konden spelen.

Uitslag 1 - 6. Winst hé. Ondanks het slechte koude weer was het terrein van ITM goed bespeelbaar. We begonnen wat gelijk opgaand, een beetje aftasten na 4 weken geen matchritme, maar dan namen we het heft in handen. Het was duidelijk dat wij vandaag de betere waren, op elk vlak eigenlijk. Dat is tegen hun wel eens anders geweest. Jammer van de tegengoal samen met het rustsignaal want puike eerste helft: 1 - 4. De tweede helft lieten we de teugels wat losser maar toch bleven wij de beter voetballende ploeg. Het liep wat stroever, maar toch konden we nog twee keer scoren. En inderdaad de 100ste is nu al een feit. Sinds onze eerste wedstrijd in augustus tot nu HONDERD doelpunten, een record denk ik. Maarten laat de Champagne smaken. Dubbel en dik verdiende 1 - 6 overwinning. Chapeau.

Walter

Man van de match: Gert, sterk spelen.

lul van de match: ik zal deze eer op mij nemen, wegens gebrekkige organisatie en miscommunicatie , geen keeper.....wel ene.....en uiteindelijk twee????????

 
« BeginVorige11121314151617181920VolgendeEinde »

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL