Home
Veteranen Gerdingen
BROEKDUIVELS - VET.ST.GERDINGEN PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Walter Den Hond   
maandag 11 december 2017 14:09
Uitslag 6-1
Wat er al weken zat aan te komen werd afgelopen zaterdag werkelijkheid, een nederlaag. En wat voor één! Al is de uitslag helemaal niet in verhouding met het wedstrijdbeeld. Het begin was nog gelijkopgaand maar zij kunnen uit hun eerste snelle counter al meteen scoren. Geen erg, al was het niet veel later opnieuw zover. Wij gingen aandringen en zij counterden razendsnel en dus 2-0. Daarna krijgen wij enkele mooie kansen op de aansluitingstreffer. Helaas viel het doelpunt opnieuw aan de overkant. En als dan nog voor de rust onze spits moedwillig van het veld wordt getrapt ziet het er niet goed uit.
Na de rust (met een speler van hen in onze rangen omdat er bij ons twee waren uitgevallen)  liep het wat beter en kunnen we nog op 3-1 komen en zo was er terug hoop op meer. Maar het mocht niet zijn, met de nodige pech krijgen we er op t einde nog drie binnen met als gevolg een overdreven score bij een terechte nederlaag.
Na 7 overwinningen op rij nu dus een verliesmatch. Volgende week dan maar aan een nieuwe reeks beginnen!!
Man van de match: Palmke, ons uit de nood komen helpen en dan nog scoren! Pé, puike match.
Lul van de match: de 11! Afwezigen..
 
VET.ST.GERDINGEN - PUNDERSHOEK EKSEL PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Walter Den Hond   
maandag 04 december 2017 13:34
Uitslag 2-1
Al vrij snel in de wedstrijd werd duidelijk dat wij de bovenhand zouden nemen, maar de goede kansen bleven echter uit. Halfweg de eerste helft was het dan toch raak en enkele minuten later maakten we ook al de 2-0. De trein is vertrokken zou je dan denken, maar dat was duidelijk niet het geval. We probeerden wel nog maar de goede wil alleen was niet genoeg om de score te verhogen.
Rusten bij 2-0
In de tweede helft ging het zelfs van kwaad naar erger en kregen we niets meer klaar. Enkele minuten voor tijd kon Pundershoek nog tegenscoren. De aansluitingstreffer kwam gelukkig, voor ons, te laat.
Volgende week berer!
Man van de match: ???
Lul van de match: ???
 
ITM - VET.ST.GERDINGEN PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Walter Den Hond   
maandag 27 november 2017 08:01
Uitslag 0-2
Een zeer slap wedstrijdbegin bracht ons aanvankelijk wel in de problemen. We kregen geen combinaties bij elkaar gespeeld (op een slecht terrein). En bijgevolg moesten we dus het initiatief en het doelgevaar bij de thuisploeg gaan zoeken. Gaandeweg kwamen we nog wel iets beter in de match, maar echt goede kansen volgden hier niet uit. Rusten bij 0-0 na een zeer matige eerste helft.
De tweede helft starten we dan iets beter en krijgen we wel wat kansjes. Op hoekschop kunnen we zelfs op voorsprong komen. ITM ging daarna volop op zoek naar de gelijkmaker wat voor meer ruimte in ons aanvallend gedeelte zorgde. Hierdoor kunnen we onze voorsprong verdubbelen. Dankzij weer een sterke prestatie van onze doelman en ook het nodige geluk kunnen we de nul houden en de wedstrijd met een 0-2 overwinning afsluiten.
Man van de match: de ref, als het goed is vermelden we het ook!
Lul van de match: de erbarmelijke staat van de wei waarop we moesten draven.
 
VET.ST.PEER - VET.ST.GERDINGEN PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Walter Den Hond   
maandag 20 november 2017 14:23
Uitslag 1-2
Traditioneel hebben we het niet gemakkelijk op het veld van Peer, en dat was deze week niet anders. In de eerste helft hadden wij het balbezit en de combinaties, maar het was toch de thuisploeg die iets betere kansen kreeg via de lange bal. Toch kunnen we vlak voor rust op een 0-1 voorsprong komen. Tevens ook de ruststand.
Na de pauze namen we meer en meer de overhand en kregen we ook nog enkele goede kansen, maar ditmaal was het de thuisploeg die kon scoren. Beide ploegen kregen in de tweede helft nog een strafschop maar ook aan beide kanten ging die er niet in. Het slotakkoord was uiteindelijk voor ons, zo konden we na een knap uitgespeelde tegenaanval nog de 1-2 eindscore vastleggen!
Man van de match: Andy, 2 minuten voor tijd een penalty stoppen en daarmee de aanval opzetten waaruit de winning goal valt! Dat hebben we graag
Lul van de match:???
 
VET.ST.GERDINGEN - POST LEU PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Walter Den Hond   
maandag 13 november 2017 14:24
Uitslag 12-4
Vanaf de eerste minuut namen we de wedstrijd in handen en werd het duidelijk dat het één-richtingsvoetbal zou worden. We krijgen zo ongeveer kans na kans, maar opnieuw duurde het even vooralleer we ons eerste doelpunt scoren. En vanaf dan liep het losjes. Mede omdat onze tegenstander ons niet veel in de weg legde. Zij kwamen er in de eerste helft slechts 1 keer gevaarlijk uit. 3-0 aan de rust was dus niet eens zo overdreven.
Na de koffie ging de efficiëntie bij ons in stijgende lijn. We konden dus nog 9x de netten laten trillen. Helaas gaven we door onze laksheid en misschien de gemakzucht ook weer 4 tegengoals in cadeauverpakking weg.
12-4 dus na 70 minuten, niet eens overdreven volgens mij!
Man van de match: Stijn, opnieuw 5 goals! Ahmed, een hele match gespeeld! Knap jonge
Lul van de match: Gert-Jan, lekkere goal jong! Jammer genoeg aan de verkeerde kant van het veld...
 
« BeginVorige11121314151617181920VolgendeEinde »

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL