Home
Vet. Eksel - Vet. St. Gerdingen PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Walter Den Hond   
zondag 04 april 2010 09:53

Uitslag 3 - 1. Een zeer sterke ploeg, die vanaf de eerste minuut ons eigenlijk pijn deed. Ze combineerden, lieten de bal rond gaan, het enige wat wij konden doen was achter de bal lopen. Hun eerste doelpunt bleef echter uit en langzamerhand kregen we af en toe wat vat op deze wedstrijd. We kregen de eerste helft zelfs enkel kleine kansjes. Maar vanaf de 1 - 0 was het voor de eerste helft over, 3 - 0. De tweede helft was van een heel ander kaliber, we gingen goed van start met onmiddellijk een grote kans op 1 - 3, ja zelfs 2 - 3. Jammer want we speelden redelijk voetbal. Eksel was eigenlijk even niet te zien. Uiteindelijk komt die 1 - 3 dan toch op strafschop, terecht trouwens. De rest van de tweede helft blijven we de betere ploeg, zij krijgen eigenlijk zo goed als geen kansen meer. Op basis van de tweede periode hadden we misschien toch wel een gelijk spel uit de brand kunnen slepen. 3 maal alleen voor de doelman, vrije trap op de paal, kop net naast,....en ga zo maar even door. Jammer, maar hieruit kunnen we veel leren, puike collectieve prestatie.

Walter

Lul van de match: de tegenstander, ondanks hun overwicht vond ik ze niet erg sportief

Man van de match: wijzelf, zonder een kwaad woord tegen elkaar een zeer sterke collectieve prestatie.

 

 

Reacties  

 
#4 2010-04-07 18:13
denk je dan, dat ik dan nog goed kan opletten. dan kijk ik meer naar, de ballonnen, dan op de bal.
Quoting
 
 
#3 Walter Den Hond 2010-04-07 14:55
Eigenlijk is het waar, we gaan proberen meer vrouwen warm te krijgen om te komen supporteren, ik ga alvast mijn best doen....is het niet dit weekend misschien het volgend. Kobe moet zaterdag bij de préminiemen meedoen en zondag bij zijn ploegje dus dit weekend zal voor mijn vrouwtje niet lukken.
Quoting
 
 
#2 2010-04-07 12:14
Benieuwd hoeveel echte supporters dat er zaterdag van overblijven
Quoting
 
 
#1 Weltjens Davy 2010-04-06 21:10
Als man van de match.... zou ik ook de grote supportersschar e willen benoemen... ze waren met zijn 5-en die tussen de regenbuien door ons toch een beetje zijn komen steunen... altijd leuk...
Quoting
 

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen