Home
Wedstrijdverslag


ITM - VET. ST. GERDINGEN PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Walter Den Hond   
maandag 10 januari 2011 14:40

Uitslag 6 - 2. Evenwichtig wedstrijd begin, met geen grote kansen aan geen van beide zijden. Dan uit het niets maar zeker vanuit buitenspel maken zij de 1 - 0. De gelijkmaker even later bewijst het evenwicht in de partij. Een kleine onoplettendheid op het einde van de eerste helft brengt ons terug in het verlies. maar niet getreurd, de tweede helft beginnen we sterk, met druk en enkele kansen die hun keeper mooi pareerd. De gelijkmaker was zeker verdiend, maar dan door slecht uitverdedigen valt de 3 - 1, en even later een dom 4 - 1 waar niemand iets aan kon doen. Maar nog geven we niet op en komen vlug op 4 - 2, waaruit we nieuwe moed putten. maar weeral door een domme beslissing, al dan niet strafschop 5 - 2, de rest is geschiedenis. ik was op het einde ontgoocheld omdat er naar mijn gevoel meer ingezeten had, ons voetbal was niet top maar toch ook zeker niet slecht. Enkelingen gaan zich wel eens de vraag moeten stellen hoeveel ineresse er is om eens iets extra te doen wanneer het nodig is. Bij enkelen voelde ik weinig beleving. Jammer, weer een gemiste kans. Elke week komen we korter bij die broodnodige overwinning, want dat begint toch wel te leven, dat merk je ook aan de frustraties......

Walter

Lul van de match: Stef, zal wel weten waarom

Man van de match: Erwin vond ik wel sterk spelen     

 
REVANCHE BIS PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Walter Den Hond   
woensdag 05 januari 2011 14:23

Oudjes tegen de jongeren, uitslag 8 - 7. Ik ga hier nu niet teveel woorden aan vuil maken, het bewijs is geleverd en mijn vorige verslagen bewijzen ons gelijk. Je gunt ze nog een 4 - 0 voorsprong maar ook dat kan niet baten. In no time is deze omgebogen en rechtgezet. Om ze niet helemaal af te maken laten we ze terug in de wedstrijd komen, zelfs opnieuw een 5 - 7 voorsprong, maar ook dat blijkt niet genoeg. 8 - 7 en dan zijn we zeer braaf geweest.....

Walter

Man van de match: voor ons Dave....die weet wel waarom.

Lul van de match: voor hun Dave.......die weet wel waarom.

 

 
DE REVANCHE PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Walter Den Hond   
donderdag 30 december 2010 09:46

Jong tegen oud, uitslag 7 of 8 tegen 2. Wat maakt het uit' het belangrijkste is dat de jongeren weer vertrouwen krijgen. Dat was de hele opzet natuurlijk, je merkt toch dat ze het kunnen gebruiken...

De eerste helft blijft het heel lang 0 - 0 en dan merk je dat ze onzeker worden, wat denk je dan als ervaren rotten, laat ze even in de waan en laat ze wat scoren hé. Het wordt dan snel 4 - 0 en dan worden ze weer overmoedig....de ouderen gaan dan even tikken en ze weten weer niet waar ze het hebben.....trekken zij dan echt geen lessen??? 4-2 in no time en als je dan doorduwd ga je erop en erover. Je laat dan 2 terugspeelballen op de keeper doorgaan, één handsbal, een zware fout van de keeper, elke bal van ons recht op de keeper om ook hem wat vertrouwen te geven enz.....weeral om ze terug in de match te laten komen want die kopjes hingen weer...jongens trek hier nu eens lessen uit, wij gaan dat niet blijven tolereren.

Bewijs het dinsdag maar eens.

Walter

Man van de match: de oudjes, dat zij zoveel teamspirit hebben om de jongeren hun vertrouwen terug op willen te krikken

Lul van de match: de jongeren, zij lijken dit niet te begrijpen.......jeugdigheid???????

 
Post Leu Maaseik - Vet. St. Gerdingen PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Walter Den Hond   
zondag 19 december 2010 09:33

AFGELAST. Wegens de weersomstandigheden was het niet mogelijk om te spelen. Geenerg, we maken van de nood een deugd en spelen een wedstrijdje in zaal.

De oudere generatie hebben de koppen eens bij elkaar gestoken omdat ze merkte dat er bij de "jongeren" ietwat frustratie en weinig zelfvertrouwen was. Omdit wat op te krikken hadden we besloten hen de indruk te geven dat ze ons vlot konden verslaan. De uitslag 8 - 5 in hun voordeel maakt alles onmiddellijk duidelijk. Wij hebben met de voet op het rempedaal gespeeld, bij vlagen was te zien dat we eigenlijk beter combineerden en veel mooiere doelpunten maakten maar wij hebben ons geamuseerd en zij hebben een "boost" gekregen. Dus "oudjes" jullie zijn geslaagd in jullie opzet.

Misschien één revanchke tijdens de Kerst.

Man van de match: de oudjes

Lul van de match: Jan, was degene die deze boost het meest nodig had, maar hij begreep het echt niet.  Had het beloofd hé.

 
KWB 76 Hechtel - Vet. St. Gerdingen PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Walter Den Hond   
maandag 13 december 2010 11:55

Uitslag 6 - 0. Heel goed van start gegaan, zelfs de betere ploeg in het begin vond ik, maar in de afwerking hadden we geen geluk. Bij hun was het net het omgekeerde, elke bal ging binnen. Domme doelpunten eigenlijk, en veel te simpel, maar het was nog recht te trekken vond ik. Aan de rust stonden we 3 - 0 in het krijt maar het gevoel dat het nog kon was er nog maar zoals zo vaak wou het niet lukken....geluk moet je ook afdwingen zeker. Dan valt die domme 4 - 0 en dan was het over, zij komen dan met 9 te staan en vanaf dan is het helemaal hopeloos. Zonder iemand met de vinger te wijzen, maar wij hebben blijkbaar moeite om tegen een elftal te spelen die met één of twee personen minder zijn. In plaats van dat iedereen in positie blijft, het spel breed maakt en rustig beginnen combineren, wachtend op die mogelijkheid is het totale chaos. Laat het een volgende les zijn. Volgende week opnieuw....als de sneeuw geen roet in het eten gooit.

 

Walter

Man van de match: joker

Lul van de match: het collectief

 

 
« BeginVorige81828384858687888990VolgendeEinde »

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL