Home
Wedstrijdverslag


KWB 76 Hechtel - Vet. St. Gerdingen PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Walter Den Hond   
zondag 13 december 2009 09:08

Uitslag 2 - 1. De eerste minuten dacht ik we gaan hier tegen een nederlaag aanlopen zoals we er lang geen meer gezien hebben. Maar niets was minder waar. We herstelden vrij vlug het evenwicht en waren aan elkaar gewaagd. Het enige wat ons uit ons evenwicht bracht waren de tumultueuze situaties gedurende de hele wedstrijd. Akkoord de scheids was niet echt fair en eerlijk maar laten we ons eigen spel spelen. Zij komen op 1 - 0, verdiend misschien, maar wij zetten dat vlug recht met een mooi doelpunt. Vanaf dan zijn we zeker de evenknie van hun, gelijkopgaande wedstrijd totdat de scheids 2 spelers niet buitenspel ziet en laat scoren. Einde verhaal denk je dan, krijgen dan nog enkele kansen, waarvan één zeker doelpunt op de paal beland. Jammer, verdiende meer, al was het maar om hun onsportieve gedrag. Maar laten we daar vanaf volgende keer boven staan en ons eigen voetbal tonen.

 

Walter

 

Man van de match: joker (of missckien Jan, die alsnog verstand begint te gebruiken haha)

Lul van de match: sorry Nico, maar concentreer je op je voetbal, je hebt dat niet nodig.  

Laatste aanpassing op zondag 13 december 2009 09:28
 
Vet. St Elen - Vet. St Gerdingen PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Walter Den Hond   
zondag 06 december 2009 14:54

Uitslag 2 - 3. Moeilijke start, na 15 seconden stonden we al 1 - 0 in het krijt. Maar deze vroege achterstand heeft ons niet echt van de wijs gebracht, we hebben onmiddellijk het heft in handen genomen. Het was wel op een zeer slordige manier met veel slechte passes, en holder de bolder voetbal. Het voetbal was in het begin een beetje op het randje, waren er frustraties???? De scheids heeft het op een correcte manier aangepakt en we zijn beter beginnen spelen met heel wat kansen aan onze zijde. De gelijkmaker kon dan ook niet uiitblijven. Rusten met 1 - 1. Na de rust kregen we een resem kansen om het af te maken maar dat verzuimde we, en de regel in het voetbal zegt dan.....inderdaad 2 - 1. Gelukkig herstelde we ons en maakte de 2 - 2 en heel op het laatste toch de verdiende 2 - 3. In de slotseconden kwamen we nog even onder druk maar hielden stand. Verdiende overwinning op een onorthodoxe manier.

 

Walter

 

Man van de match: neenee niet ik alweer, maar Koen op een cruciale fase een sublieme redding.

Lul van de match: moet ik toch aan Nico geven, na een paar goeie weken één mindere. Herpak je, je hebt dit niet nodig.      

Laatste aanpassing op vrijdag 18 december 2009 12:27
 
Doelschutters jaar 2017-2018 PDF Afdrukken E-mail

 

 

Abbou Ahmed

Beijnsberger Bart

Baerts Peter

Baeten Kevin

Bleyen Pee

Cardinaels Jaak

 

Den Hond Walter

Henkens Mark

 

Indekeu Andy

Jennen Filip

 

Kerkhofs Gert-Jan

Lemmens Gert

 

Lemmens Tom

Leynen Free

Leynen Kobe

Leynen Stijn

Loos Dennis

 

Maes Hans

Meijssen Bart

 

Peeters Michiel

Ringoet Erwin

Smeets Maarten

Corstjens Gert

Van Hoef Guido

Own-goals

Den Hond Kobe

 

 
Vet. Wijchmaal - St Gerdingen PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Administrator   
woensdag 02 december 2009 10:22

Uitslag 2 - 2. Een gemiste kans om 2 weken na mekaar winnend af te sluiten. Waren nochtans goed begonnen vond ik. De combinaties waren van redelijk en kregen ook wel wat kansen. Vanachter gaven we niets weg, de voorsprong zat eraan te komen eigenlijk. En dat gebeurde dan ook, met 2 werelddoelpunten komen we op een comfortabele 0 - 2. Maar vanop dat moment zijn we ook gestopt met voetballen. Zij maken dan net voor de rust de aansluitingstreffer op een duidelijke buitenspel, maar daaruit trekken we geen lessen. De tweede helft is het eigenlijk wachten totdat zij gelijk maken. We voetballen niet meer, geen of weinig inzet, duels worden verloren......en dan gebeurd 2 minuten voor het einde het onvermijdelijke hé....jammer. Alhoewel we de tweede helft toch nog 3, 4 kansen krijgen om het af te maken hoor. Maar daar wrong het schoentje.Jammer.

Walter

Man van de match: lijkt me duidelijk, 2 wereldgoals en dan gewisseld aan de rust......Walter(Gert bijtellen hé)
Lul van de match: wijzelf vooral de tweede helft.

Laatste aanpassing op vrijdag 18 december 2009 12:27
 
Sportvrienden Hechtel - St Gerdingen PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Administrator   
woensdag 02 december 2009 09:50

Uitslag 1 - 4. We zijn goed van start gegaan, met redelijk voetbal, tegen een ook wel niet al te sterke tegenstander. Komen vlug en verdiend op 0 - 1, en blijven kansen creeeren. Maar daar wrong het blijkbaar vandaag. Na wat slordiger voetbal komen we dan toch op 0 - 2, maar door een klein foutje laten we hen toch terug in de wedstrijd komen 1 - 2. We zijn even van ons melk en vergeten te voetballen. Halverwege de tweede helft , die we slecht begonnen, missen wij een terechte strafschop en krijgen zij een onterechte strafschop. Dat is de beslissende fase in de match. De keeper stopt die strafschop en wij gaan beter draaien en in no time stellen we orde op zaken. 1 - 4, met een doelpunt uit het boekje al moet ik het zelf zeggen. Goed gespeeld met als minpuntje onze onbenutte kansen anders maak je deze ploeg makkelijk af. Toch positief om hiermee verder te gaan.


Walter

Man van de match: Andy die na een klein foutje de strafschop stopt en zich ontpopt tot matchsaver.
Lul van de match: Joker


Zijn er nog mensen die zich wensen in te schrijven voor volgende zaterdag, aarzel niet contacteer alsnog Dave zo snel mogelijk. Het zou mooi zijn om nog eens met zoveel mogelijk aanwezig te zijn. 

Laatste aanpassing op woensdag 02 december 2009 13:07
 
« BeginVorige8182838485VolgendeEinde »

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL