Home
Veteranen Gerdingen
VET. ST. GERDINGEN - FRONTBOYS PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Walter Den Hond   
zondag 06 mei 2012 08:33

Uitslag 2 - 4. Wedstrijd begon weeral in mineur, 5 minuten voor de wedstrijd sta je daar weer zonder doelman. Lossen dat op, maar dat kostte ons wel een vlug tegendoelpunt, zonder iemand hier met de vinger te wijzen, want Marc heeft het voor de rest prima gedaan. Chapeau daarvoor, ik zou het niet kunnen. Die vlugge goal heeft ons even doen wankelen maar we zetten dat vlug recht en maken verdiend gelijk. Op het einde van de eerste helft komen we wat onder druk omwille van enkele positionele fouten, gelukkig houden we de 1 - 1 tot aan de rust. De tweede helft is eigenlijk een opstapeling van missers, strafschop niet gekregen, een uitglijder waardoor zij op 1 - 2 komen, de scheids die rare dingen begint te fluiten, een beetje theater wat zeker niet nodig was van hunne kant want er is gedurende de hele wedstrijd niets gebeurd (de rivaliteit zeker) en dan moet je 1 en 1 optellen en dan krijg je zo'n resultaat. Zij kregen gedurende de hele match misschien de betere kansen maar een gelijkspel was voor mij toch juister. Voetballend waren wij niet minder als de reserven en eerste ploeg van Beek, Opitter of Bree plus enkele Fronters.

Walter

Lul van de match: onze twee doelmannen laten ons weeral in de steek, het team blijft dat niet pikken hé. Iedereen kijkt er elke zaterdag naar uit om een wedstrijd te spelen met een zo degelijk mogelijk elftal tussen de lijnen, dus ook een echte doelman.......hoe gaan we dit oplossen???? Want zo gaat dat niet.

Man van de match: Offer je maar op hé om in de goal te staan, merci Marc.  

 
LANAKEN SK - VET. ST. GERDINGEN PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Walter Den Hond   
woensdag 02 mei 2012 06:33

Wie maakt er een verslagje, ik was er niet dus dat is moeilijk?

W

 
ITM - VET ST GERDINGEN PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Walter Den Hond   
zondag 15 april 2012 08:43

Uitslag 3 - 4. Oververdiend. Al bleek het moeilijk te zijn. Vanaf minuut één de betere, met verzorgd voetbal op een zeer moeilijk terrein. Maar de eerste beste aanval van hun gaat binnen, een domper, neen helemaal niet. We blijven rustig en maken onmiddellijk gelijk, terwijl we al makkelijk op 0 - 3 hadden kunnen staan. De volgende tegenaanval is het weer prijs, zij komen twee keer voor doel en tweemaal is het raak. Hetzelfde scenario als bij het eerste doelpunt, geen man overboord, we spelen gewoon ons eigen spel en de rest komt vanzelf. Dat is dan ook weer maar eens gebleken. En ook een van onze sterke punten de laatste maanden. Van 2 - 1 gaan we dan ook naar 2 - 4, de laatste tegentreffer maakt het dan nog een beetje spannend, en de hectiek die daar meestal bij komt kijken is normaal, maar dit was verdiend. De arbitrage ten spijt en de iets te makkelijke tegendoelpunten houden ons niet tegen voor de moment, houden zo.

Walter

Man van de match: Rudy, knap dat je je opofferd voor de ploeg om de overwinning veilig te stellen. Het is dikwijls nefast om veel te wisselen voor een goed draaiende ploeg, jij hebt dat goed begrepen maar af en toe moeten we daar ook eens rekening mee houden en dat als team eens waarderen dat we met 19 zijn en niet met 11. Hans ook heel knap, dat je na dat "incidentje" je verantwoordelijkheid en sportiviteit opneemt tov het team en tegenstander. Kunnen vele nog iets van leren. Chapeau

Lul van de match: Joker  

 
DAMSHEIDE - VET. ST. GERDINGEN PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Walter Den Hond   
zondag 22 april 2012 14:15

Uitslag 2 - 3. Een wedstrijd die er van het begin geen kon zijn. De tegenstander met 8, wij met 14. Elke voetballer die dan wilt spelen lost dat op, om er toch een wedstrijd van te maken. Daarom dankjewel Marc en Pieter, leuk gebaar. Dus met 10 tegen 11, makkie denken sommigen. Weeral is het bewijs maar geleverd als sommigen er niet 100% voor gaan je zeker de boot in kan gaan. Iedere bal van hun yussen de palen was binnen, en bij ons telkens net niet. Zo'n typische wedstrijd waar dat het niet mag zijn al ben je beter. Geluk ontbrak ook een beetje, maar dat moet je ook afdwingen, en niet met 7 of 8, maar met 11 en dat was zeker niet het geval vond ik en dat stoorde mij de hele wedstrijd. Jong of oud, rechts of links, goed of minder goed, iedereen gaat ervoor, voor het team. Gelukkig en oververdiend is het nog net goedgekomen dankzij enkelen die dat echt voor ogen hebben. Dus degene die in de toekomst iets minder goesting hebben zeg het op tijd er zijn er soms die wel willen spelen.

Walter

Man van de match: Die 7 of 8 die er echt voor gingen, ze zullen het wel weten. Speciale vermelding voor Dave, de wissel was juist en dat heeft geloond, ook dankzij hem. Ook nog even Marc en Pieter aanhalen. Chapeau

Lul van de match: die andere 3 of 4  

 
VET. ST. GERDINGEN - KWB KAUILILLE PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Walter Den Hond   
maandag 09 april 2012 11:02

Uitslag 4 - 4. Onze wedstrijd begon een beetje in mineur, iedereen staat klaar om aan de wedstrijd te beginnen, maar er ontbreekt een doelman. Chapeau voor Johan die ons uit de nood wil helpen, hij heeft dat prima gedaan. We begonnen daarom ook wat aarzelend vond ik, met wat holder de bolder voetbal langs beide kanten. Na een kwartier kwamen we wat beter in ons spel zonder echt de betere te zijn. We komen dan toch knap op 1 - 0, en vanaf dan loopt het weer zoals het zou moeten, en in no time staat het dan 3 - 0. We hebben de pech dat zij onmiddellijk 3 - 1, en 3 - 2 maken. Misschien zelfs niet onverdiend. Maar we herpakken ons vlug, gaan verder met ons eigen spel en maken de verlossende 4 - 2. Boeken dicht denk je dan, niets is minder waar. Zij vechten knap terug tot  4 - 4, en de wedstrijd mocht voor ons precies niet lang meer duren want ik had het gevoel dat het nog helemaal zou fout lopen en dat was zeker niet terecht. Dus al bij al een juiste uitslag en een mooie uitslag. Volgende week weer een goede tegenstander, ITM,  maar met deze inzet moet het lukken.

Walter

Man van de match: Johan, merci voor ons uit de nood te helpen.

Lul van de match: Lijkt mij duidelijk. Ga daar ook niet teveel woorden meer aan vuil maken. Ik kan begrijpen dat niet iedereen op dezelfde wijze bezig is met zijn hobby, maar respect tegenover het team moet er ALTIJD zijn. Zoniet loopt dat fout, en dat is nu weeral gebleken. Laat het een les zijn.  

 
« BeginVorige71727374757677787980VolgendeEinde »

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL