Home
Veteranen Gerdingen
VET. ST. GERDINGEN - DE JAGERS PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Walter Den Hond   
maandag 02 april 2012 09:12

Uitslag 3 - 0. Hier valt echt weinig over te vertellen, de eerste minuten werden we een beetje overrompeld door hun "felle" spel en snel druk zetten, maar na een 10-tal minuten hadden we ons eigen spel gevonden en was er weinig wat echt verkeerd liep. Dit was nu eens een wedstrijd waarbij alles bijna klopte, bij alle 11 hé. De wedstrijd was stevig, zeer stevig met momenten, maar fair. Er was inzet, coaching, passing ,de afwerking klopte, de verdediging verliep vlotjes kortom chapeau....doe zo verder. Je ziet, iedereen sprak over de sterkte van de tegenstander, ook tegen Zutendaal, maar als we zo blijven verderdoen moeten we van weinig ploegen schrik hebben. Mooi om zien.

Walter

Man van de match: het collectief, en Rudy, die onder de rust spontaan naar me toe kwam en zei van  niet te wisselen omdat dat nu misschien beter zou zijn. Ik deelde zijn mening, maar chapeau dat je dan niet uitgaat van je eigenbelang. Teamspirit.

Lul van de match: joker   

 
PIERKE PANNINGEN - VET. ST. GERDINGEN PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Walter Den Hond   
maandag 26 maart 2012 08:53

Uitslag 0 - 3. Nog eens een wedstrijdje op Nederlandse bodem. En we hebben ze een "poepje laten ruiken" zoals ze dat ginder zeggen. Een oververdiende overwinning. Het voetbal in het begin was wat holder de bolder; duidelijk niet ons spel van de laatste weken. Dat lag natuurlijk ook wel aan de tegenstander die ook wel niet veel fraais op de mat legde. Het ging een beetje op en neer met een licht overwicht aan onze kant. Maar vanaf minuut één in de tweede helft speelde er maar één ploeg en dat waren wij. We kwamen heel vlug op 0 - 1 in een mooi uitgespeelde en even mooi afgewerkt doelpunt. Uit het boekje zeggen ze. Het tweede doelpunt was eigenlijk nog mooier, als je dat allemaal kan....Maar de kers op de taart was het doelpunt van Stef "Messi" Op de Beeck, alleen op de doelman afgaan en dan gewoon even stiften in de haak....alsjeblief. Was dat bewust....doet er niet toe het was proper gedaan.

Walter

Man van de match: Benny, subliem op alle fronten, inzet, passing, duelkracht, inzicht....enz en dan zoals elke keer de laatste weken Erwin hé.

lul van de match: de vele "mooie interventies" van onze tegenstander. Een mooie tackle kan maar erover is erover hé.  

 
VET. ZUTENDAAL - VET. ST. GERDINGEN PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Walter Den Hond   
maandag 19 maart 2012 11:47

Uitslag 4 - 2. Voor de wedstrijd was er blijkbaar een beetje "angst" voor de kwaliteit van de tegenstander. Maar van bij de aanvang was dit niet nodig, we namen onmiddellijk de wedstrijd in handen en dwongen enkele goed mogelijkheden af. De eerste maal dat zij iets  konden terugdoen was het wel raak. Maar we zijn dus op mentaal gebied blijkbaar ook op vooruit gegaan en zijn rustig gebleven en hebben onmiddellijk terug ons spelletje gespeeld. Wat resulteerde in de verdiende gelijkmaker. De  1 - 2 net voor de rust op een onbegrijpelijke rede afgekeurd. Net na de rust gaan we gewoon verder en maken dan toch de 1 - 2. Maar wat er dan gebeurd blijft nog een raadsel, zij maken nog 3 doelpunten en wij maken onze kansen niet meer af. Zij krijgen 5 ballen tussen de palen en er gaan er 4 van binnen. De best voetballende ploeg heeft niet gekregen wat het verdiende. Maar ook hier weer een les uittrekken, de manier waarop we tegen zo'n tegenstander speelde is alleen maar positief te noemen. Als we op dit niveau blijven presteren moeten we van niet veel tegenstanders meer schrik hebben. Jammer dat het resultaat tegenviel maar voor de rest chapeau. Ik ga niemand met de vinger wijzen, maar ik denk als je een echte scheidsrechter hebt dat het resultaat anders is. Zonder de sportiviteit van de tegenstander aan te tasten, want daar valt niets van te zeggen. 

Walter

Man van de match: Erwin, weeral onberispelijk. Bart ook, altijd hard werken.

Lul van de match: slechte staat van het veld.

 
Verslag op site Zutendaal PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Administrator   
zondag 25 maart 2012 19:51

Met bloed, zweet en tranen (iets wat ze bij KRC genk precies kwijt zijn) werd er afgelopen zaterdag gewonnen van Gerdingen. Niemand had zich verwacht aan deze sterke tegenstander. De eerste helft was het dan ook regelmatig pompen of verzuipen. Voor sommigen meer verzuipen dan pompen, maar uiteindelijk wisten we dankzij de hulp van de keeper van Gerdingen op 1-0 (Marc) te komen. Maar de druk van de tegenstander bleef aanhouden en resulteerde in een voor hun meer dan verdiende 1-1 bij de halve.
De tweede helft kon niet slechter starten. Al snel kwamen we 1-2 achter. Maar gelukkig kunnen we in moeilijke tijden rekenen op een onoplettendheid van onze arbiter. Hij zag een buitenspelfase niet waardoor we de 2-2 (Bart) konden maken. Maar dat is volgens onze arbiter perfect te verklaren. Zijn conditie begint er immers op achteruit te gaan vermits hij altijd moet fluiten en niet kan voetballen. Maar Pieter, geen probleem, ik stel voor dat ge zaterdag na de match ne kilometer of 5 gaat lopen om de conditie terug op peil te brengen.
Uiteindelijk gingen we toch beter voetballen en konden we met de nodige moeite het verschil maken met een penalty van Alain (3-2) en nog een goal van Marc (4-2). Gerdingen, bedankt voor de fijne match!

 
VET. ST. GERDINGEN - WERKPLAATSEN LOMMEL PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Walter Den Hond   
zondag 11 maart 2012 09:40

Uitslag 1 - 1. Wat een wedstrijd was dat? Vanaf minuut één tot het eindsignaal de betere ploeg op alle gebied. Inzet, communicatie, voetbalintellect, combinaties, voetballendvermogen....maar toch zo'n resultaat. De einduitslag had makkelijk 6 a 7 - 0 mogen, neen moeten zijn. En de bekende wet hé....wie zijn kansen niet benut krijgt het deksel op de neus. Maar we gaan hier niemand met de vinger wijzen, iedereen mist kansen, geeft een foute pass, mist of maakt een onnodige strafschop, verliest de bal op een stomme manier.....hier moeten we alleen maar van leren. En uiteindelijk wordt je daar als groep beter van. Dus al 4 weken niet meer verloren, 3 overwinningen en één gelijkspel dat is hetgene wat telt en wat we moeten onthouden. Trouwens volgen de week veteranen Zutendaal.....niet gewoon hé.

Walter

Man van de match: Erwin, motor van de ploeg, inzet, doorzettingsvermogen kortom positief.

Lul van de match: Tom, afbellen is voor iedereen. Vergeten, niet meer aan gedacht....sorry dit, sorry dat allemaal dikke zever ofwel wil je voetballen ofwel......een ploeg of een groep zijn 17,18...21 man en die laat je niet in de steek. 

De onnodige onsportieve reactie bij de tegenstander zomaar uit het niets de laatste 10 minuten na een hele sportieve partij zei ook wel veel over hun vond ik. Het was net alsof er een vonkje in een kruidvat gestoken was.  

 
« BeginVorige71727374757677787980VolgendeEinde »

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL