Home
Veteranen Gerdingen
VET. ST GERDINGEN - KWB BOCHOLT PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Walter Den Hond   
zondag 26 juni 2011 10:01

AFGELAST.

 
KWB BOSEIND - VET ST. GERDINGEN PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Walter Den Hond   
maandag 13 juni 2011 13:31

Uitslag 4 - 2. Een wedstrijd waarvan in het begin kon gezegd worden dat het er geen zou worden. De tegenstander stond met negen en uiteindelijk met tien. Om er toch nog iets van te maken zijn we sportief geweest en hebben er 11 tegen 11 van gemaakt. Ik moet zeggen op gebied van sportiviteit was het een zeer aangename wedstrijd, van beide kanten trouwens. Over de uitslag kunnen we natuurlijk niet tevredeb zijn, met alle respect voor de tegenstander maar deze match mag je niet verliezen. deze speel je nog 10 keer en dan win je er 9 van. Maar we pakken te makkelijk domme doelpunten en scoren blijft moeilijk..........concentratie?????? of misschien toch kwaliteit????? Voor de rest een aangename namiddag.

Walter

Man van de match: de sportiviteit van de twee ploegen, super

Lul van de match: joker

 
VET. ST GERDINGEN - VET OPOETEREN PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Walter Den Hond   
zondag 29 mei 2011 11:11

Uitslag 2 - 1. Oververdiende zeer deugddoende overwinning. Er valt eigenlijk weinig over te vertellen, vanaf minuut één zaten we goed in de match. Goede balcirculatie, coaching onderling was prima, inzet was er, het lopen voor elkaar klopte 100 %, kortom het was leuk voetballen. Zoals gezegd onmiddellijk goed gestart en met enkele kansen die we niet konden omzetten in doelpunten, dit was eigenlijk het enige minpunt deze hele wedstrijd. Zij komen dan ook even voor de rust "onverdiend" op voorsprong, en dan komt weer datzelfde altijd terug, wie de kansen niet afmaakt.....Gelukkig hebben we dat in de tweede helft rechtgezet, zijn blijven voetballen, blijven kansen afdwingen en uiteindelijk ook meer dan verdiend kunnen verzilveren. Met een terechte overwinning als gevolg. Chapeau aan heel de ploeg.

Walter

Lul van de match: joker

Man van de match: het team, zeer sterke collectieve prestatie van doelman, verdediging, middenveld en de spitsen.

 
VET. BOXBERGHEIDE - VET. ST. GERDINGEN PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Walter Den Hond   
maandag 06 juni 2011 12:23

Uitslag 5 - 1. Valt weinig over te vertellen, bloedheet, slecht terrein, zeer jonge tegenstander en dan krijg je van deze resultaten. De inzet was er, de wil ook wel maar op het laatste ging bij velen het licht uit. Het voetbal was niet echt goed, de wil was er wel maar het liep niet. De uitslag op zich was ook wat overdreven vind ik, 2 vermijdbare doelpunten, zelf een bal op de paal en ook één keer alleen voor de doelman....ze waren sterker, maar een 2 - 1 ofzo was al anders. Ik wil nu geen excuses zoeken, maar als je ziet wat er de laatste weken bij ons weer langs de lijn staat, dan kan het alleen maar betergaan wanneer die terugkomen. 

Walter

Lul van de match: onsportiviteit van de tegenstander

man van de match: joker 

 
VET. ST. GERDINGEN - VET. WIJCHMAAL PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Walter Den Hond   
zondag 22 mei 2011 09:37

Uitslag 0 - 0. Valt eigenlijk weining over te vertellen, gelijkopgaande partij die ook geen winnaar verdiende omwille van het matige voetbal van beide ploegen. De eerste helft van onze zijde was nog redelijk maar de tweede helft was echt niet goed. Het weer, de conditie, de inzet, de kwaliteit......???? Een feit wat zeker is, is dat iedereen snakt naar een break, ook ik. Eventjes weg van dit, alles eens vanop een afstand bekijken en dan weer met volle moed er tegenaan. Het positieve aan deze groep is wel dat er na de wedstrijd, de zogenaamde derde helft, toch samengezeten wordt en nagebabbeld wordt over de wedstrijd. Die momenten maken het natuurlijk mooi en is ook goed voor de teamspirit, dus het komt wel goed. Als iedereen weer terug is, en iedereen is weer fit dan moet het weer lukken. En iedereen heeft zijn mindere kwaliteiten en momenten, maar dan is het aan de rest om dat recht te zetten en te corrigeren indien nodig. Dat is wat een team een team maakt en uiteindelijk sterker maakt.

Walter

Man van de match: Joker

Lul van de match: Joker, maar wat ik vorige week aangehaald heb was vorr sommigen nog niet duidelijk of is nog niet gelezen. Dat natrappen moet echt stoppen. Dat is nergens voor nodig, in een duel kan veel maar eens voorbij is weg en dan moet je het nalaten van nog te trappen. Nefast voor het hele wedstrijd verloop.

 
« BeginVorige71727374757677787980VolgendeEinde »

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL