Home
Veteranen Gerdingen
FRONTBOYS - VET. ST. GERDINGEN PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Walter Den Hond   
maandag 16 januari 2012 12:32

Uitslag 0 - 2. Vanaf minuut één was het duidelijk dat de zenuwen langs beide kanten gespannen waren. Waarom? Toch een beetje die rivaliteit? Gelukkig is het allemaal binnen de perken gebleven, dat hoort nu éénmaal bij een "derby". Vanaf het begin was ook duidelijk dat we de betere ploeg waren, het voetbal was weliswaar niet zo goed als de afgelopen weken, maar de omstandigheden zaten er wel voor iets tussen zeker. De grootste fout die we eigenlijk gemaakt hebben, en het ons eigen moeilijk gemaakt, was dat we niet genoeg onze kansen benutte. Daardaar bleef de wedstrijd tot op het laatste spannend, wat ook z'n charmes heeft natuurlijjk....als je uiteindelijk wint. Dus eigenlijk met één zin kan je deze wedstrijd samenvatten, een oververdiende overwinning in een felbevochten "derby".

Walter

Man van de match: het collectief, samen met z'n achtienen(ook degene die zich onthielden van te spelen) aan dezelfde koord getrokken om tot dit resultaat te komen. Van keeper(nul gehouden op de juiste momenten), verdediging (niets weggegeven), middenveld (bikkelend) tot aanval waren top. 

Lul van de match: Tommeke, Tommeke....wat doet ge? Voor een leeg doel, niemand in de weg op de lat trappen.......dat moet je kunnen.

  

 
BROEKDUIVELS/ITM - VET.ST.GERDINGEN PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Walter Den Hond   
maandag 09 januari 2012 12:25

Uitslag 1 - 1 en 1 - 0. Door een foutje bij de tegenstander en de spitsvondigheid bij sommige anderen speelden we met z'n drietjes elk een helft tegen elkaar, dus ieder een ganse partij.

Deel 1: Het nieuwe jaar niet goed gestart, vooral de eerste 10 minuten, maar dat zetten we vlug recht. Redelijk voetbal op een zeer slecht veld, om niet te zeggen weide, maar dat geld voor beide teams. Na de achterstand draaien we de  knop om en zijn we de betere ploeg. het resultaat na een 30 minuten is dan ook terecht.

Deel 2: Hetzelfde verhaal, niet zo goed gestart, teveel wissels? Maar ook dat zetten we redelijk vlug recht met gigantische kansen, die we vakkundig de nek om wringen. en wat is de ongeschreven wet in het voetbal. Degene die niet z'n kansen niet.......vul zelf maar aan. Jammer want al bij al ging het goed voor de eerste wedstrijd na de "winterstop". Dat geeft hoop voor volgende week, een "derby" die we willen winnen.

Walter

Man van de match: joker

Lul van de match: unaniem op aanvraag...sorry Stijn, de wedstrijdje in de zaal heeft niet geholpen.     

 
VET ST. GERDINGEN - VET. SCHULEN PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Walter Den Hond   
maandag 12 december 2011 11:46

Uitslag 5 - 0. Valt eigenlijk weinig over te vertellen. Vanaf minuut één hadden we het heft in handen en hebben het gedurende de rest van de wedstrijd niet meer afgegeven. Op geen enkel moment zijn we in moeilijkheden gekomen. Dat was uiteraard onze eigen verdienste, dus...en puike prestatie. Als er dan toch één minpuntje moet zijn was op sommige momenten de passing, maar daar mogen we zeker de toestand van het veld inroepen want dat was echt erbarmelijjk. Maar dat is voor beide teams zo. Dus een leuke partij (sportief langs beide zijden) op een schitterende manier afgewerkt. Volgende week opnieuw. By the way zaterdag na onze laatste thuiswedstrijd van 2011, zoals de jaarlijkse traditie voorschrijft, worstenbroodjes voor spelers en supporters.

Walter

Man van de match: hij vraagd er al zolang naar...manman....Kevin omdat hij de 0 gehouden heeft. Zo goed Kevin?????

Jan en Stijn omwille van hun trefzekerheid.

Lul van de match: daar kunnen we niet langskijken hé. Even voor het begin van de tweede helft nog even naar het toilet, vandaar rechtstreeks het terrein oplopen, nadat de wedstrijd terug opgang gefolten is. De bal opeisen, en krijgen als.......twaalfde man. Dat zijn weinige gegeven. 

 
VET. ST. GERDINGEN - SPORTVRIENDEN HECHTEL PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Walter Den Hond   
maandag 19 december 2011 10:17

Uitslag 6 - 3. Laten we hier even duidelijk zijn, het was eigenlijk een onbespeelbaar veld, maar de goestind was er blijkbaar niet minder om. Vanaf minuut één waren we de betere ploeg met constant veldoverwicht. Op een zwaar veld waar combineren redelijk moeilijk leek ging de bal toch nog vlotjes rond, geheel onzer verdienste. Het overwicht zette zich dan ook vlotjes om in doelpunten voor en na de rust. Het enige minpuntje was eigenlijk dat we niet meer doelpunten gemaakt hebben en zij iets te makkelijk 3 doelpunten konden scoren....maar wie gaat daar nu over klagen.Zolang als er plezier op het vleld is en je maakt er ééntje meer als de tegenstander kan het niet meer stuk. Dus we hebben het jaar op een mooie manier afgesloten. Ook daarna, de worstenbroodjes en de Jagermeister(waarvoor dank Marc) gingen er vlotjes in. Dus voor iedereen een fijne Kerst en een mooi einde jaar. Waarschijnlijk komt er nog een zaalvoetbalonderonsje(kwestie van de traditie niet te verbreken) tussen de feestdagen maar dat horen jullie nog.

Walter

Man van de match: Johan , die zich opofferde en het doel verdedigde omwille van de afwezigheid van 3 keepers. 

Lul van de match: echt wel de staat van het terrein, het was echt erbarmelijk. 1ste provincialer onwaardig.  

 
DAMSHEIDE - VET. ST. GERDINGEN PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Walter Den Hond   
zondag 04 december 2011 09:49

Uitslag 1 - 3. Goed gestart, in het begin was het nog wat gelijjkopgaand, maar na een 10-tal minuten waren we zeker de betere met redelijk verzorgd voetbal. We creeerden ook enkele kansen maar konden ze op dat moment niet verzilveren. Even voor de rust konden we toch tweemaal prikken en konden we 0 - 2, verdiend de rust in gaan. In de tweede helft was het ietsje minder, het kondigde zich al de laatste 5 minuten van de eerste helft aan, ons goed spel verwaterde een beetje en kregen het even moeiliijk zonder echt onder te liggen. Tien minuten voor het einde herpakten we ons, maar net op dat moment kregen we de 1 - 2. Dan denk je nu gaat het nog moeilijk worden, maar niets was minder waar. We maken dan toch nog de verlossende 1 - 3. Als we rustiger blijven op het einde maken we het ons zelf minder moeilijk, ook voor doel. Maar dit was een dik verdiende overwinning. Proficiat.

Walter

Man van de match: Gert, weeral hard werken. Benny, altijd rustig blijven en simpel voetballen. Je kan op elk moment met een gerust hart de bal toespelen.

Lul van de match: joker 

 
« BeginVorige71727374757677787980VolgendeEinde »

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL