Home
Veteranen Gerdingen
VET. ST. GERDINGEN - GOOLDERHEIDE PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Walter Den Hond   
zondag 06 maart 2011 12:59

Uitslag 1 - 1. Goed begonnen aan de match, de meest dominante ploeg. De hele wedstrijd eigenlijk, met weeral vond ik aardig voetbal. Af en toe wat slordiger in vergelijking met vorige week maar ik vond het eigenlijk niet slecht. Alles was aanwezig om vlotjes te winnen. Alles behalve de afwerking, kansjes bij de vleet....zelfs niet te missen kansen werden niet verzilverd (zonder iemand iets te verwijten hé) maar dat zou zich wreken. Een ongeschreven wet in het voetbal...wie de kansen niet afmaakt....blablabla. Ik zag ze eigenlijk niet meer terugkomen, maar dan komt toch dat onvermijdelijke tegen mijn gevoel in. Jammer weer van het resultaat maar voor de rest zat het snor.....op naar volgende week....zelfde prestatie en het komt goed. Voor re rest weinig commentaar, ik vond het goed.

Walter

Lul van de match: de iet wat onsportieviteit bij de tegenstander.

Man van de match: joker 

 
VET. ST. GERDINGEN - DE BONGERD PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Walter Den Hond   
zondag 27 februari 2011 10:44

Uitslag 2 - 2. Wat op voorhand gezegd werd is uitgekomen, het was een zeer sterke tegenstander. Maar voor ons was dat zeker niet minder. Goed aan de partij begonnen, met veel strijd langs beide kanten. Naarmate de wedstrijd vorderde kregen wij het iets betere van het spel en daar kwam dan ook de verdiende 1 - 0 van. In de tweede helft begonnen we iets te aarzelend, toch weer die schrik, maar naderhand kwamen er enkele schitterende combinaties en enkele kansen. Het tweede doelpunt was daar een mooi voorbeeld van, letterlijk één uit het boekje. Vanaf dan controleren we de partij, zij drukken een beetje maar zonder veel erg. Door eigen toedoen laten we ze weer in de wedstrijd komen, altijd weer datzelfde verhaal, jammer. In plaats van de wedstrijd mooi uit te spelen krijg je het deksel op de neus. 2 - 2. Onmiddellijk na de wedstrijd was ik een beetje teleurgesteld omwille van de gemiste kans om van zo'n tegenstander "verdiend" te winnen. Maar de manier waarop we speelden vond ik schitterend, inzet, strijd, hard maar fair, combinaties, coaching kortom echt heel goed voetbal. Ik moet lang teruggaan om zo'n match nog eens terug te halen van ons. Echt waar chapeau. Als iedereen wil en er voor gaat kunnen we heel veel, dat hebben we gisteren duidelijk bewezen houden zo. 

Walter

Lul van de match: ik vind het jammer hier iemand te moeten nomineren daarom: joker

Man van de match: zeker en vast het collectief, en daarin bedoel ik ook de twee mannen die voor de partij zich opofferde en niet wilden spelen omwille van het vele wisselen aan de rust. Dus het COLLECTIEF  

 
VET. NIEUWE KEMPEN - VET ST GERDINGEN PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Walter Den Hond   
zaterdag 12 februari 2011 09:49

Uitslag 2 - 2. Wedstrijd verschoven naar vrijdagavond, nog eens een leuke ervaring 's avonds spelen. Zij gingen aan een hoog tempo van start, wij waren de eerste minuten een beetje overrompeld maar hielden stand op een rustige manier. Na een 15 tal minuten was het evenwicht hersteld maar echt kansen afdwingen konden we niet. Toch komen we op een gelukkige manier op voorsprong voor de rust. In de tweede helft wisten we dat het het eerste kwartier moeilijk zou worden, maar we hebben dat zeer goed opgevangen, waren zelfs de betere en kwamen dan ook op 0 - 2. Nu gewoon nog even de wedstrijd uitspelen. 5 minuten voor het einde komen zij op 1 - 2, dan wordt de druk zo groot dan is het alleen nog pompen of verzuipen......1 minuut voor tijd valt het verdikt met een vrije trap. Jammer, die overwinning had er ingezeten, het gaat nu echt niet lang meer uitblijven als we zo blijven spelen. We hebben gisteren weer echt als ploeg gespeeld vond ik, dat geeft hoop.

Walter

Lul van de match: Marc zijne gps

Man van de match: wou eerst Andy nomineren, alleen dat foutje op het einde, voor de rest sublieme partij. Dus joker.

 

 
VET. ST. GERDINGEN - SCHUTTERS ZONHOVEN PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Walter Den Hond   
zondag 20 februari 2011 12:31

Uitslag 3 - 1. Jaja eindelijk, het kon niet uitblijven. In het begin van de match moesten we nog wat zoeken had ik de indruk, zij speelden de bal goed rond en lieten ons lopen. Maar na een 10tal minuten kwamen we in de match, redelijk voetbal, maar geen echte kansen. Toch komen we op 1 - 0, dat bleek toch wel een bevrijding had ik de indruk. De 2 - 0 kwam dan ook vlug erna en eigenlijk hadden we het voor de rust helemaal kunnen besluiten. In het begin van de tweede helft laten we ze weer in de wedstrijd komen en dan sluipt er weer die paniek in de ploeg die ons niet meer toelaat rustig te voetballen. We komen onder druk, maar daardoor kregen we ook meer ruimte naar voor toe en ook wel enkele kansen waarvan we één verzilveren....3 - 1 boeken dicht. Het was misschien geen klinkende overwinning maar wel een broodnodige. Het deed nog eens deugd en het feestje achteraf bij onze 30 jarige was van hetzelfde kaliber. Een leuk, deugdoend feestje tot......in de vroege ochtend. Nog van dat.

Walter

Lul van de match: het terrein, begint er echt wel slecht bij te liggen hoor.

Man van de match: geen twijfel, Gert Jan, die zich opgeofferd heeft om ons uit de nood te helpen en de wedstrijd gefloten heeft. Chapeau daarvoor, dat wordt ten zeerste geappricieerd.    

 
VET. EKSEL - VET. ST. GERDINGEN PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Walter Den Hond   
maandag 07 februari 2011 09:33

Uitslag 1 - 0. Een uitgelezen kans om eindelijk eens te winnen van deze zeer sterke tegenstander. Zij waren maar met 9, maar omwille van de sportiviteit  hebben wij 2 van onze spelers afgegeven. Zodat het toch ook een wedstrijd zou zijn. Dat was het uiteindelijk ook, ook sportief, met uiteindelijk een winnaar die er niet had moeten zijn. Ik vond ons eigenlijk heel sterk spelen, inzet, balcirculatie, ja en ook kansen. Het enige was dan weer die kleine irritaties binnen de groep die weer opduiken, dat moet er weer uit. Voetbal is een teamsport, als je dat niet begrijpt moet je gaan tennissen. Voor het voetbal ben ik positief alleen die verdomde uitslag hé, en dan zo'n doelpunt weer. Vrijdagavond gaan we ervoor. Als het voetbal zo blijft gaat het er toch eens van moeten komen....

 

Walter

Man van de match: Gert-Jan en Tom, hebben zich voor de sportiviteit opgeofferd.

Lul van de match: Koen, weeral zo'n dom doelpunt. 

 
« BeginVorige71727374757677787980VolgendeEinde »

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL