Home
Veteranen Gerdingen
KWB KAUILILLE - VET. ST. GERDINGEN PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Walter Den Hond   
maandag 19 september 2011 08:36

Uitslag 3 - 0. De scheidsrechter zei na de wedtrijd tegen mij, de beste voetballende ploeg heeft niet gewonnen. Dat is inderdaad in het kort samengevat wat ik wou schrijven. De eerste helft was goed, tot zeer goed, met goed en verzorgd voetbal....maar die kansen...positieve blijft wel dat we ze creeeren. zolang we dat blijven doen moeten ze er vroeg of laat ingaan. Tweede helft was minder, een gevolg van de vele wissels (daarover straks meer) waarschijnlijk. Dat is nefast voor elke ploeg dus ook voor de onze. Plus de inzet bij sommigen of enkelen kan toch beter of anders vind ik, bij sommigen fases. Ofwel ga je er volledig voor, ofwel.....Die enkele foutjes die betaal je dan onmiddellijk cash. Iedereen maakt fouten en verwijten horen hier niet op zijn plaats, maar ga daar anders mee om. De spitsen scoren moeilijk, de verdediging maakt domme fouten....ga daar niet individualistisch mee om maar als team en dan, moet het draaien. Met 11, of 17 aan een touw trekken.

Wat die wissels betreft. Vele ploegen kampen met spelers tekort, de ouderen haken af en de jongeren komen mondjes matig bij of haken ook vlug af om één of andere reden. Bij ons is dat op dit moment niet het geval, wij zijn momenteel met 22, waarvan 2 doelmannen. Dus we gaan vooruit als ploegje, dat is positief, heel goed zelfs maar ik hoop dat dat vroeg of laat niet tegen ons gaat keren. Deze keer hebben zich 3 mensen niet omgekleed en we waren nog met 15, heel goed, maar dat wil zeggen dat je nog 8 mensen moet wisselen, en dat is niet goed als ploeg op een plein.Wat gaan we daar aan doen????? Het is niet de bedoeling dat er mensen gaan afhaken...dat zou ik jammer vinden. Ik breek me daar al het hele weekend het hoofd over. Zouden we eens een meeting organiseren zodat iedereen zijn gedacht hierover eens kan zeggen?

Walter

Man van de match: het wordt ééntonig, Bart en Gert alleen omwille van hun werkkracht en inzet gedurende de hele partij zonder afbreuk te doen aan de rest.

Lul van de match: Joker        

 
VET. ST. GERDINGEN - VET. LINDELHOEVEN PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Walter Den Hond   
maandag 12 september 2011 10:56

Uitslag 0 - 7.

Man van de match: Bart en Gert blijven er 50 minuten voor gaan ondanks alles, kan niet van iedereen gezegd worden.

Lul van de mach: Vul maar in.

 
BBQ 2011 PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Walter Den Hond   
maandag 29 augustus 2011 10:35

Weer een geslaagde editie dit jaar. Met dit jaar 35 inschrijvingen was bijna iedereen paraat. Er waren nog enkele afwezigen en nog enkele nieuwelingen niet van de partij, maar hopelijk kunnen we volgend jaar de kaap van de 40 personen halen. Het weer wou dit jaar niet echt mee, ik denk dat dit wel de eerste keer is sinds het ontstaan van de bbq. Gelukkig konden we dit jaar beschikken over een degelijke tent (niet dat die anderen niet goed waren, maar niet echt regen bestendig) en een goed vuurtje zodat het toch nog aangenaam was.

Een speciale vermelding voor de dames die de avond een beetje meer kleur hebben gegeven d.m.v. hun opvoering. Waarvoor onze oprechte dank, ik denk dat ik hier mag spreken in naam van al de veteranen. Dit mag voor mijn part een vast ritueel worden dames. Dus begin al maar te improviseren.

Nog een speciale vermelding voor de dames van de tafeldecoratie, merciekes.

Bedankt Gert voor de attenties tijdens de bbq, je hebt dat prima geregeld. Vond het ook goed dat je onze scheidsrechter niet vergeten was, die mag inderdaad ook wel eens in de bloemetjes gezet worden.

Bedankt Filip en Marleen voor het gebruik van julllie accomodatie.

Bedankt Bart voor het helpen bakken van het vlees, heb niets dan positieve reacties gehoord over het vlees. Dus ik vrees Bart dat we de volgende jaren er niet meer onderuit gaan komen...

Om af te sluten, lijkt mij het laatste "gebod" wel mooi. Laat de jaarlijkse bbq altijd bestaan.

Op naar de editie 2012    

 

 
VET. BREUGEL - VET ST. GERDINGEN PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Walter Den Hond   
maandag 05 september 2011 11:17

Uitslag 6 - 2. Goed begonnen aan de wedstrijd met het betere voetbal. Ook enkele kansen, maar de afwerking hé. Na een kwartier komen zij éénmaal aan ons doel en we staan op achtervolgen. Gelukkig laten we het kopje niet hangen en blijven er in geloven. Op een paar minuten zetten we deze scheve situatie recht na een paar mooie acties, 1 - 2. Wat er dan gebeurd tart weer alle verbeelding. We blijven de beter voetballende ploeg maar scoren lukt niet, zij daarintegen, zes counters en zes doelpunten!!!!! Ondanks het goede spel was er geen positief resultaat. Jammer, want dit was een tegenstander van ons formaat. Normaal gezien moet je hier winnen, maar blijkbaar willen we dat niet. Hoe komt dat???

Man van de match: Jos, Jef die hun plaats afstonden aan de jongeren aangezien we met 17 waren. 

Lul van de match: Mezelf, ondanks de foutjes van de scheids blijven zwijgen en geen rood pakken. Frustratie zeker. 

 

 
BROEKDUIVELS - VET. ST. GERDINGEN PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Walter Den Hond   
maandag 29 augustus 2011 08:49

Uitslag 10 - 0. Wat gaan we daar over vertellen. Niks ging, niets lukte, alles zat tegen, maar de wil bij sommigen om er echt iets van te maken was er ook niet.Waarom???

Akkoord de tegenstander was beter, maar je zo laten afslachten. Jammer voor degene die er dan toch voor willen gaan. Er zijn er toch die eens voor de spiegel moeten gaan staan, een foute pass kan, slechte controle ook, minder spelinzicht kan ook nog maar je niet inzetten om welke reden dan ook kan echt niet meer. Zeker als de tegenstander jonger en jonger worden. We zullen elke week op onze tippen van onze tenen moeten spelen om iet of wat resultaat te halen. En vanaf volgend weekend gaan we bijna voltallig zijn, dus wisselmogelijkheden genoeg. 

Lul van de match: die voor de spiegel moeten gaan staan...vul zelf maar in.

Man van de match: Erwin, Bart en Gert....inzet blijft.

Walter   

 
« BeginVorige71727374757677787980VolgendeEinde »

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL