Home
Veteranen Gerdingen
KWB BOSEIND - VET ST. GERDINGEN PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Walter Den Hond   
maandag 13 juni 2011 13:31

Uitslag 4 - 2. Een wedstrijd waarvan in het begin kon gezegd worden dat het er geen zou worden. De tegenstander stond met negen en uiteindelijk met tien. Om er toch nog iets van te maken zijn we sportief geweest en hebben er 11 tegen 11 van gemaakt. Ik moet zeggen op gebied van sportiviteit was het een zeer aangename wedstrijd, van beide kanten trouwens. Over de uitslag kunnen we natuurlijk niet tevredeb zijn, met alle respect voor de tegenstander maar deze match mag je niet verliezen. deze speel je nog 10 keer en dan win je er 9 van. Maar we pakken te makkelijk domme doelpunten en scoren blijft moeilijk..........concentratie?????? of misschien toch kwaliteit????? Voor de rest een aangename namiddag.

Walter

Man van de match: de sportiviteit van de twee ploegen, super

Lul van de match: joker

 
VET. BOXBERGHEIDE - VET. ST. GERDINGEN PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Walter Den Hond   
maandag 06 juni 2011 12:23

Uitslag 5 - 1. Valt weinig over te vertellen, bloedheet, slecht terrein, zeer jonge tegenstander en dan krijg je van deze resultaten. De inzet was er, de wil ook wel maar op het laatste ging bij velen het licht uit. Het voetbal was niet echt goed, de wil was er wel maar het liep niet. De uitslag op zich was ook wat overdreven vind ik, 2 vermijdbare doelpunten, zelf een bal op de paal en ook één keer alleen voor de doelman....ze waren sterker, maar een 2 - 1 ofzo was al anders. Ik wil nu geen excuses zoeken, maar als je ziet wat er de laatste weken bij ons weer langs de lijn staat, dan kan het alleen maar betergaan wanneer die terugkomen. 

Walter

Lul van de match: onsportiviteit van de tegenstander

man van de match: joker 

 
VET. ST. GERDINGEN - VET. WIJCHMAAL PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Walter Den Hond   
zondag 22 mei 2011 09:37

Uitslag 0 - 0. Valt eigenlijk weining over te vertellen, gelijkopgaande partij die ook geen winnaar verdiende omwille van het matige voetbal van beide ploegen. De eerste helft van onze zijde was nog redelijk maar de tweede helft was echt niet goed. Het weer, de conditie, de inzet, de kwaliteit......???? Een feit wat zeker is, is dat iedereen snakt naar een break, ook ik. Eventjes weg van dit, alles eens vanop een afstand bekijken en dan weer met volle moed er tegenaan. Het positieve aan deze groep is wel dat er na de wedstrijd, de zogenaamde derde helft, toch samengezeten wordt en nagebabbeld wordt over de wedstrijd. Die momenten maken het natuurlijk mooi en is ook goed voor de teamspirit, dus het komt wel goed. Als iedereen weer terug is, en iedereen is weer fit dan moet het weer lukken. En iedereen heeft zijn mindere kwaliteiten en momenten, maar dan is het aan de rest om dat recht te zetten en te corrigeren indien nodig. Dat is wat een team een team maakt en uiteindelijk sterker maakt.

Walter

Man van de match: Joker

Lul van de match: Joker, maar wat ik vorige week aangehaald heb was vorr sommigen nog niet duidelijk of is nog niet gelezen. Dat natrappen moet echt stoppen. Dat is nergens voor nodig, in een duel kan veel maar eens voorbij is weg en dan moet je het nalaten van nog te trappen. Nefast voor het hele wedstrijd verloop.

 
VET. ST GERDINGEN - VET OPOETEREN PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Walter Den Hond   
zondag 29 mei 2011 11:11

Uitslag 2 - 1. Oververdiende zeer deugddoende overwinning. Er valt eigenlijk weinig over te vertellen, vanaf minuut één zaten we goed in de match. Goede balcirculatie, coaching onderling was prima, inzet was er, het lopen voor elkaar klopte 100 %, kortom het was leuk voetballen. Zoals gezegd onmiddellijk goed gestart en met enkele kansen die we niet konden omzetten in doelpunten, dit was eigenlijk het enige minpunt deze hele wedstrijd. Zij komen dan ook even voor de rust "onverdiend" op voorsprong, en dan komt weer datzelfde altijd terug, wie de kansen niet afmaakt.....Gelukkig hebben we dat in de tweede helft rechtgezet, zijn blijven voetballen, blijven kansen afdwingen en uiteindelijk ook meer dan verdiend kunnen verzilveren. Met een terechte overwinning als gevolg. Chapeau aan heel de ploeg.

Walter

Lul van de match: joker

Man van de match: het team, zeer sterke collectieve prestatie van doelman, verdediging, middenveld en de spitsen.

 
VET. ST. GERDINGEN - VET. HERKOL PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Walter Den Hond   
maandag 16 mei 2011 09:25

Uitslag 2 - 5. De eerste 20 minuten ging het vrij aardig, de communicatie onderling was goed, de inzet was ok, het overnemen van posities ging vlot, kort samengevat goed begonnen. Na de 0 - 1, die zeker te vermijden was komen we terug tot 1 - 1, maar vanaf dan pakken we weer domme doelpunten die eigenlijk niet mogen vallen. De rest is weer zoals de vorige weken. Wat is het probleem? Hunkeren we allemaal naar een break, hebben wat vele geblesseerden op hetzelfde moment, kwaliteit te kort???? 

Walter

Man van de match: joker

Lul van de match: jeugdigheid van de tegenstander. Even een woordje hierover. De tegenstander gaat er zeker niet ouder op worden hoor, wij als veteranenploeg gaan er ons bij moeten neerleggen dat sommigen ploegen alsmaar jonger worden of in deze tijd van het jaar jongeren laten spelen omwille van het einde van de competitie. Ofwel aanvaarden we dat en spelen we onze eigen wedstrijd en zwijgen we daarover ofwel stop je ermee. Het is inderdaad niet leuk, en inderdaad zulke tegenstanders maken het veteranenvoetbal minder aangenaam, maar het is niet anders. aan ons om er mee om te gaan. Als andere ploegen zo willen winnen en spelen tegen veteranen moeten zij dat voor hun uit maken, en als zij beter zijn is dat zo. Maar elke week een strafschop tegen krijgen(er is een verschil tussen een te late tackle of neertrappen binnen de 16), natrappen omdat ze sneller zijn of om een andere reden, slaande bewegingen maken kunnen wij niet tolereren.           

 
« BeginVorige71727374757677787980VolgendeEinde »

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL