Home
Veteranen Gerdingen
VET. ST GERDINGEN - DE FRONTBOYS PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Walter Den Hond   
maandag 09 mei 2011 09:11

Uitslag 1 - 3. Een wedstrijd waar we ons op voorhand niet veel bij zouden gaan voorstellen. 8 fitte mensen en Jos die ziek was, ik maar half en Marc die na zijn voorvalletje het elftal toch compleet wou maken. Plus dan ook nog een niet te versmaden temperatuurtje en een tegenstander met een gemiddelde leeftijd van nog geen 25 jaar. Het begon gelijkopgaand met voor hun misschien iets meer overwicht. Maar gezien de omstandigheden viel het nog mee. Midden eerste helft komen zij op voorsprong en dit houden we dan tot de rust. Na de rust zijn we een kwartiertje de betere met enkele kansen waarvan één grote, maar kunnen niet verzilveren. Na een foutje bij ons komen ze op 0 - 2, dan wordt het moeilijk. Zonder echt onder te liggen tegen deze jeugdige tegenstander en met het materiaal wat op het terrein stond hebben we het al bij al nog redelijk gedaan. Maar het moet veranderen, de vele afwezigen, nu al enkelen weken begint ons parten te spelen. Zaterdag opnieuw thuis proberen er iets van te maken.

Walter

Man van de match: zonder twijfel Marc en Jos, die ondanks ziekte en risico toch zijn komen opdagen en het elftal compleet maakte.

Lul van de match: ga hier niets op zeggen want ik weet dat er mensen buiten de veteranen ook deze site lezen en wil geen polemiek starten.   

 
DE BONGERD - VET. ST. GERDINGEN PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Walter Den Hond   
zondag 01 mei 2011 15:48

Uitslag 1 - 0. Wie maakt een verslagje, ik kan nu niet oordelen want ik was er niet.

 
VET. ST. GERDINGEN - BROEKDUIVELS PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Walter Den Hond   
maandag 18 april 2011 08:28

Uitslag 1 - 5.Ik ga in herhaling vallen maar dit was een copie van de vorige weken. We speelden inderdaad met een noodploeg omdat er veel geblesseerden zijn op dit moment, maar we waren daardoor niet minder dan zij, De tegenstander is normaal een zeer degelijke ploeg. In plaats van 1 - 0, waren in het begin de betere, wordt het in de tegenaanval 0 - 1. En even later een onnodige strafschop, en dan gaan de kopjes weer naar beneden. Dat ontbrak zaterdag duidelijk, het karakter om terug te willen vechten, want het kon nog hoor. Maar als je dan weer onmiddellijk in de tweede helft op zo'n domme manier de 0 - 3 pakt wordt het heel moeiliijk. De rest is voor de geschiedenis. Er zijn er toch een paar die eens voor de spiegel moeten gaan staan en zich afvragen als ze zich echt 100% gegeven hebben om er iets van te maken. Hopelijk volgende week beter bij een Breese derby.

Walter

Man van de match: Gert, Bart en Jos bleven er echt voor gaan.

Lul van de match: vul maar in......  

 
FC GERKENBOYS - VET. ST. GERDINGEN PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Walter Den Hond   
zondag 24 april 2011 08:48

Uitslag 8 - 3.

Walter

 
FC EIKELS - VET. ST. GERDINGEN PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Walter Den Hond   
maandag 11 april 2011 09:38

Uitslag 6 - 1. Onbegrijpelijk weeral, wie de uitslag ziet zal niet geloven dat je dze partij zeker kan, moet winnen. Komen op een verdiende 1 - 0 voorsprong na redelijk voetbal op een zeer moeilijk te bespelen veld. Net even voor de rust prikken ze even terug, maar wij zijn duidelijk de betere, 1 - 1. Geen erg de tweede helft klaren we de klus. Kansen in het begin van de tweede helft om 1 - 5 voor te staan, alleen voor de keeper, 3 tegen één situaties, open kansen....maar daar wringt het allang hé. En dan weer die ongeschreven wet...wie de kansen niet afm....krijgt inderdaad het deksel op de neus. Op 10 min van 1 - 1 naar 6 - 1. Ongelooflijk. Ik wil niemand met de vingers wijzen maar voetbal is een teamsport, en als je elkaar onder de wedstrijd begint te verwijten en af te breken ben je geen ploeg meer en is dit voor een stuk het gevolg....iedereen voor zijn eigen deur keren...hebben we al werk genoeg denk ik. Laten we nu nog eens allemaal het hoofd leegmaken en er volgende match iedereen voor zichzelf je 100% geven voor het team en dan moet dat lukken.

Walter

Lul van de match: teamspirit bij sommigen?????????

Man van de match: Guido omwille van het aantreden bij de tegenpartij en Andy ondanks zijn 6 tegen doelpunten, feilloos gekeept vond ik. Was kansloos bij elk doelpunt en stond er dikwijls alleen voor.    

 
« BeginVorige71727374757677787980VolgendeEinde »

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL