Home Wedstrijdverslagen Damsheide - Vet St Gerdingen
Damsheide - Vet St Gerdingen PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Walter Den Hond   
maandag 23 augustus 2010 08:18

Uitslag 2 - 1. Juist 11 man, 30 graden en de Vostertfeesten in de benen dat voorspelde niet veel goeds. Maar niets was minder waar, goed gestart en eigenlijk de hele wedstrijd door op deze wijze blijven acteren. Zij het op een laag tempo maar dat was bij hun ook en bij hun was de gemiddelde leeftijd beduidend lager. Er waren kansen aan beide zijde, na enkele uitstekende reddingen van onze keeper komen zij toch op voorsprong. Kopjes hangen denk je dan maar ook dat was niet zo, we bleven verder voetballen. Na een schitterende combinatie op links maken we een prachtige gelijkmaker en verdiend want we hadden ook al enkele grote kansen gehad. De wedstrijd verliep dan weer op en neer, gelijkspel leek juist maar in de allerlaatste minuut konden zij nog scoren. jammer van het resultaat, maar de manier waarop we speelden chapeau. Velen waren nog onder hun niveau, maar op karakter kan ook veel, dat was zaterdag duidelijk. En als het hele team karakter toont kunnen we veel. Van hieruit kunnen we zeker verder bouwen. Ik vond het een aangename wedstrijd, met veel samenhorigheid, werken voor elkaar, opbouwend, geen irritaties, kortom een sterke collectieve prestatie.

Walter

Man van de match: Nico, sterke wedstrijd, inzet, strijd, rustig en een mooi doelpunt

Lul van de match: De persoon die de winnende goal scoorde, irritant, arrogant kereltje.   

 

Reacties  

 
#3 Walter Den Hond 2010-08-25 10:34
Ja inderdaad garcon spelen, de drukste momenten zouden zijn: onder de rust en even na de wedstrijd. Kunnen dan ook wel naar de match kijken. Eerste thuiswedstrijd in 1ste provinciale tegen Koersel.
Quoting
 
 
#2 Weltjens Davy 2010-08-24 19:29
ik kan normaal gezien dan wel helpen.... is "gewoon" ronddragen, garcon spelen zeker.... genk speelt dat weekend toch niet
Quoting
 
 
#1 Walter Den Hond 2010-08-23 08:22
Puntje 1: wil onze sponsor van vrijdagavond even bedanken, velen zijn vergeten dat we de kaarten van de Vosterfeesten aan een democratische prijs kregen en heel wat drank gratis toegestopt kregen. Merci Hans.
Puntje 2: op zaterdag 4/9 moeten we de eerste thuiswedstrijd van GS Beek verzoregn. Dus degen die zich geroepen voelt. Minstens 4 man liefst 5 of 6. Dan zijn we er ook vanaf voor een hele tijd.
Quoting
 

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen