Home Wedstrijdverslagen Vet. Elen - Vet. St. Gerdingen
Vet. Elen - Vet. St. Gerdingen PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Walter Den Hond   
zondag 12 september 2010 10:19

Uitslag 1 - 5. Een meer dan verdiende veel te ligt uitgevallen uitslag. Vanaf minuut één waren we bij de les, onmiddellijk duels gewonnen, onmiddellijk prachtige combinaties en levensgrote kansen. alleen dat doelpunt wou niet vallen. En dan zoals zo dikwijls in het voetbal, wanneer je de kansen niet afmaakt...enz....maar we bleven niet bij de pakken zitten, en voetbalde op ons elan gewoon verder. het kon gewoon niet uitblijven.Na de gelijkmaker liep alles vanzelf. Combineren, goede passing, duelkracht inzet, positivisme vooral naar elkaar toe.......1 - 5. Als ik dan toch iets negatiefs moet vermelden is dat we het ons zelf moeilijk maakte door in het begin niet te scoren, maar het positieve hieruit is dan weer dat onze keeper ons op de juiste momenten in de wedstrijd hield. Dus collectief een glansprestatie.

 

Walter

Man van de match: zonder iemand te willen vergeten moet ik toch Koen zeggen.

lul van de match: van ons eigenlijk niemand iedereen was bij de les. De scheids dan, die af en toe het noorden kwijt was zonder erg weliswaar.

 

Reacties  

 
#2 Walter Den Hond 2010-09-13 10:52
Amai dat wordt krap dan, ik ga er niet zijn wegens gouden bruiloft bij mijn schoonouders. Jos gaat er niet zijn, Pascal niet, Guido niet, Gert eventueel een halve wedstrijd...ga wat mensen moeten mobiliseren Jan???? Tom????
Quoting
 
 
#1 Weltjens Davy 2010-09-12 21:44
Proficiat met zo'n klinkend resultaat tegen vroeger toch wel een taaie tegenstander, meestal evenwichtige wedstrijden.

Voor mij ist volgende week nog niks, pfffff.
Quoting
 

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen