Home Wedstrijdverslagen Vet. St. Gerdingen - Lanaken SK
Vet. St. Gerdingen - Lanaken SK PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Walter Den Hond   
maandag 27 september 2010 10:54

Uitslag 1 - 1. Maar wie durft er deze week een verslagje te maken, ik heb maar een paar minuten bewust meegemaakt. Na een zaterdag en zondag op de spoedgevallen hoop ik volgende week weer de oude te zijn.

Walter

 

Reacties  

 
#2 Weltjens Davy 2010-09-29 17:48
Eerste helft klein overwicht voor de heren van lanaken, ook vanwege het feit dat hun de wind vanachter hadden en wij maar met 10 speelde gedurende tientallen minuten. Wij daardoor ook weinig (of geen) kansen gekregen, hun eigenlijk ook geen hele grote (dacht ik).
Tweede helft vallen we dan meteen met 10 (opnieuw) ditmaal door een spierletsel bij Bakkie en even later moeten we opnieuw herschikken, guido wordt mee middenvelder, Filip neemt de fluit en Walter naar spoed. We scoren dan nog na een stilstaande fase, maar daarna was het eigenlijk alle hens aan dek, hun gingen bij momenten met 4 man voorin spelen. We hielden het nog even vol maar toen toch eentje er door geglipt, 1-1.
Misschien beetje "gelukkige" uitslag. Als er een ploeg moest winnen waren zij het vond ik.
Man van de match : Jef , moest tweede helft "op de man" gaan spelen omdat ze met zoveel van voren speelde
Lul van de match : dat klein wit menneke, nr. 14, vriendje van Mark, TE hevig.
Quoting
 
 
#1 2010-09-28 22:41
Moet ik het weer doen?
'k Heb echter meer moeten rondhuppelen dan de match effectief te kunnen volgen. Vandaar dat mijn eventueel verslag niet echt correct kan zijn.
Wie durft ??????????
Quoting
 

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen