Home Wedstrijdverslagen VET. ST. GERDINGEN - STRAMPROY DE HOOP
VET. ST. GERDINGEN - STRAMPROY DE HOOP PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Walter Den Hond   
maandag 21 maart 2011 12:58

Uitslag 1 - 2. Het verslagje zal onvolledig zijn vermits ik maar één speelhelft aanwezig was. Degene die wil mag het vervolledigen.

Eerst en vooral, de tegenstander is een zeer jonge enthousiaste ploeg, waar we het altijd moeilijk tegen hebben en regelmatig met grotere cijfers naar huis gaan. We werden de eerste minuten een beetje overrompeld door hun tempo, maar hielden toch makkelijk stand vond ik. We kwamen niet echt in de problemen, maar voetballend lagen we onder. Mede doordat de aansluitngen in de verschillende lijnen, vooral middenveld- aanval en andersom niet zo goed werkte vond ik. Onze kansen waren dan ook schaars. Zij komen wat ongelukkig op voorsprong, maar we waren gelukkig niet onder de indruk. Bij onze weinige aanvallen scoren we toch maar mooi tegen. Van dan af kwamen zij er niet echt meer uit, we waren niet echt sterk aan het spelen, maar zeker niet minder goed dan zij. Aan de rust een juiste 1-1 op tussen haakjes een zeer slecht veld. De rest mag iemand anders aanvullen.

Walter      

 

 

z

 

Reacties  

 
#1 Walter Den Hond 2011-03-21 13:01
Wil ook nog even toevoegen dat de veteranen zeer goed vertegenwoordig d waren op de eetdag, namelijk 30 man. Dat we zo talrijk aanwezig waren deed ons plezier en zo hebben we ons toch van onze goede kant laten kijken. Merci, laten we die lijn tov GS Beek ook doortrekken, nl zoals we bezig zijn trouwens. Iedereen tevreden.
Quoting
 

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen