Home Wedstrijdverslagen ZUMA - VET. ST. GERDINGEN
ZUMA - VET. ST. GERDINGEN PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Walter Den Hond   
zaterdag 26 maart 2011 19:27

Uitslag 3 - 0. Weet niet goed wat hier van schrijven. Had de indruk dat er bij sommigen geen bezieling was, de wil om er echt voor te gaan was er niet echt. We zijn redelijk begonnen, op een zeer slecht veld was het moeilijk combineren, maar we probeerden dat wel. Het ging dan ook wat gelijkopgaand, maar er was geen geloof in eigen kunnen bij sommigen. Die laksheid op sommigen momenten dat betaal je cash. Bij de minste onoplettendheid krijg je de rekening gepresenteerd. Dat je moet wachten op de bal tot die komt, of geen duels aangaan, of geen vrije aanspeelbare positie kiezen, die tijd is allang voorbij. Elke ploeg, van doelman tot spits moet werken voor het team. Doen we dat dan zijn we tot veel in staat maar blijft dat achterwege dan krijg je een droge 3 - 0. Terwijl als je er echt in geloofd was er meer mogelijk vandaag, en dat is dan jammer voor iedereen. Pas op, ons voetbal was rekeninghoudend met de staat van het veld bij momenten aanvaardbaar maar die wil om....die bal te hebben, dat duel aan te gaan en te winnen, die drang om te winnen....ook al sta je 1 of 2 - 0 die was er niet. Want in het begin van de tweede helft waren zij zelfs de mindere vond ik tot de 3 - 0 natuurlijk dan is het boeken dicht. Jammer, weeral een gemiste kans maar volgende week opnieuw.

Walter

Man van de match: Stef, vond ik sterk bezig, als hij zich op de bal concentreerd verliest hij weinig duels.

Lul van de match: de drive bij enkelen

 

Reacties  

 
#5 Weltjens Davy 2011-03-31 17:30
Zaterdag 23 graden, eerste "hitte", gaat wat worden dus... maar 's avonds is er stoet dus kan het vocht dat verloren is in de namiddag ruimschoots bijgetankt worden :)
Quoting
 
 
#4 2011-03-29 14:45
"als het resultaat positief is " hahaha dus zet je mij beter default al erin als man van de match... moet je bijna nooit aanpassen dan :lol:
Quoting
 
 
#3 Walter Den Hond 2011-03-29 10:42
Hopelijk weer niet op de zetel geslapen hé.....moeten in het vervolg het item "de man van de match" misschien herzien.Als het resultaat positief is, is er geen probleem anders is GREET sowieso "man van de match". Want als Dave dan thuiskomt krijgt zij de volle "laag"......whatever that may be...grapje hé Dave.
Quoting
 
 
#2 2011-03-28 09:15
Hopelijk toch gepo-ept
Quoting
 
 
#1 Weltjens Davy 2011-03-27 21:39
200km en 2u30 gereden, dan zo'n kutmatch waarin we niet "aanwezig" zijn... en dan ene douche waar zo goed als geen water uit komt.... tja... had mijn zaterdagnamidda g anders voorgesteld :)
Quoting
 

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen