Home Wedstrijdverslagen VET. ST. GERDINGEN - OLYMPIA CREYEL
VET. ST. GERDINGEN - OLYMPIA CREYEL PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Walter Den Hond   
maandag 04 april 2011 11:21

Uitslag 0 - 3. Hetzelfde scenario van vorige week vond ik, alleen was deze tegenstander zeker niet sterker of beter dan ons. Zij komen na een gelijkopgaande partij op voorsprong voor de rust, geen probleem eigenlijk want we hadden al enkelen kansen gehad om op voorsprong te komen. Maar daar wrong opnieuw het schoentje. In de tweede helft gaan we met frisse moed terug het terrein op met een gevoel we gaan ze pakken, maar we komen op een ongelukkige manier op 0 - 2. Boeken toe denk je dan, maar we krijgen nog de betere kansen op 1 - 2 en zelfs de gelijkmaker, maar als je niet afwerkt.......jaja altijd hetzelfde verhaaltje. Zonder een verwijt aan de spitsen die enkele kansen onbenut lieten, vanuit de tweede lijn en vanuit de verdediging werden de kansen ook niet verzliverd. De rest is voor de statistieken. Was het de eerste warmte (25 gr) die ons loom maakte, bij mij was dat toch zo vond ik, tegen volgende week met frisse moed naar Maaseik. Daar hebben we nog iets recht te zetten.

Walter

Man van de match: het mooie weer misshien

Lul van de match: in samenspraak kwamen we unaniem op één persoon uit. Sorry Dave, je ploegje zo in de steek laten.....volgens sommigen heeft de Brantano er iets mee te maken....grapje hé.   

 

Reacties  

 
#4 Weltjens Davy 2011-04-06 18:23
Mijn reactie is ook niet kwaad bedoeld hoor, want Greet zei het meteen : ze zijn jou op stang aant jagen op site veteranen, niet reageren. Maar doe ik dan toch he...

Maar is niks erg hoor.... Zit er helemaal niet mee :)
Quoting
 
 
#3 Walter Den Hond 2011-04-06 10:01
Amai, Dave was maar een grapje hé. Na de wedstrijd tussen pot en pint hebben enkelen voorgesteld om je even op stang te jagen....bij deze is dat blijkbaar gelukt. Maar de analyse met je 3 punten zijn 100 % correct. Dat is inderdaad waar.
En over die ouderwetse mandekking zullen we het zaterdag voor de wedstrijd even over hebben zodat wat in de vorige match tegen hun gebeurd is niet meer opnieuw zal gebeuren.
Quoting
 
 
#2 Weltjens Davy 2011-04-04 19:22
Ten eerste was ik afwezig na een beetje sms-verkeer tussen mij en de voorzitter.... waarbij de voorzitter mij de toestemming gaf om "mijn vrouwtje blij te maken" (hij zou dat 's avonds bij de zijne ook doen), dan toch gebombardeerd worden tot Lul, tja.
Ten tweede, hoor ik "verslagen" van de wedstrijd dat jullie kansen gehad hebben om 2 matchen te winnen, zie dan toch NUL - drie staan, toch ook nominatie waard voor lul vind ik dan, kan niet blijven duren dat sommige heren hun nomintatie(s) blijven ontlopen.
Ten derde hoor ik dat de tweede goal een weggever is van onze verdediger(s), te kort balletje of te stil of... maakt niet uit, ene van hun alleen op keeper af.... Ook dat vind ik nominatie waard, zijn er al voor minder "lul" geweest.
Conclusie : offer me wel op om lul te zijn om andere(n) uit de wind te houden, geen moeite mee.
Zaterdag, de eikels, laat mij hele match niks anders doen dan "derenet", te schaduwen, ouderwetse "mandekkerij"
Quoting
 
 
#1 2011-04-04 12:22
Volgende week gaat dave dat goed maken heeft hij mij beloofd
Quoting
 

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen