Home Wedstrijdverslagen VET. ST. GERDINGEN - BROEKDUIVELS
VET. ST. GERDINGEN - BROEKDUIVELS PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Walter Den Hond   
maandag 18 april 2011 08:28

Uitslag 1 - 5.Ik ga in herhaling vallen maar dit was een copie van de vorige weken. We speelden inderdaad met een noodploeg omdat er veel geblesseerden zijn op dit moment, maar we waren daardoor niet minder dan zij, De tegenstander is normaal een zeer degelijke ploeg. In plaats van 1 - 0, waren in het begin de betere, wordt het in de tegenaanval 0 - 1. En even later een onnodige strafschop, en dan gaan de kopjes weer naar beneden. Dat ontbrak zaterdag duidelijk, het karakter om terug te willen vechten, want het kon nog hoor. Maar als je dan weer onmiddellijk in de tweede helft op zo'n domme manier de 0 - 3 pakt wordt het heel moeiliijk. De rest is voor de geschiedenis. Er zijn er toch een paar die eens voor de spiegel moeten gaan staan en zich afvragen als ze zich echt 100% gegeven hebben om er iets van te maken. Hopelijk volgende week beter bij een Breese derby.

Walter

Man van de match: Gert, Bart en Jos bleven er echt voor gaan.

Lul van de match: vul maar in......  

 

Reacties  

 
#5 Weltjens Davy 2011-04-22 17:28
Vandaag bij dokter Welters geweest (dat is dus blijkbaar die lange linksbuiten van FC de eikels), 16u40 moest ik er zijn en 16u47 was ik al thuis.
Moet 14 mei mri-scan laten doen en op 3 juni pas de uitslag.
Ga morgen nog niet spelen maar dan gewoon weer wel, kan het toch alleen maar erger maken en dan komt er misschien wat schot in de zaak. hmmhmm
Quoting
 
 
#4 Weltjens Davy 2011-04-19 18:26
Zullen zien he, maar heb weinig goeie hoop, knie wil niet mee en erger vind ik is dat er op een week weinig beterschap te voelen is.
Quoting
 
 
#3 Walter Den Hond 2011-04-19 10:59
Allé Dave, deze Breese derby mag je toch niet missen hé......ga ook in herhaling vallen......voor mij is het ook nog onzeker.
Quoting
 
 
#2 Weltjens Davy 2011-04-18 19:55
Ik moet ook in herhaling vallen.... :) :(... Voor zaterdag ben ik ook twijfelachtig, moet vrijdag om 16u40 naar Dr. Weltens in Bree op onderzoek met de knie... dan weet ik meer...
Quoting
 
 
#1 2011-04-18 09:01
Denk niet dat het aan inzet ontbrak de zaterdag, had toch het gevoel dat we er voor bleven gaan, maar tegen een ploeg waar er maar 2 30+ waren is het fysiek zeker niet makkelijk, daar kwamen we te kort. Met beetje geluk komen we paar keren direct na de tegengoal terug in de match, maar dat tikkeltje geluk ontbreekt momenteel. Vond het al bij al een fijne match, ook de sfeer na de wedstrijd was dik in orde, en dan zijn er nog enkelen naar Xavier geweest!!!
Quoting
 

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen