Home Wedstrijdverslagen VET. ST GERDINGEN - DE FRONTBOYS
VET. ST GERDINGEN - DE FRONTBOYS PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Walter Den Hond   
maandag 09 mei 2011 09:11

Uitslag 1 - 3. Een wedstrijd waar we ons op voorhand niet veel bij zouden gaan voorstellen. 8 fitte mensen en Jos die ziek was, ik maar half en Marc die na zijn voorvalletje het elftal toch compleet wou maken. Plus dan ook nog een niet te versmaden temperatuurtje en een tegenstander met een gemiddelde leeftijd van nog geen 25 jaar. Het begon gelijkopgaand met voor hun misschien iets meer overwicht. Maar gezien de omstandigheden viel het nog mee. Midden eerste helft komen zij op voorsprong en dit houden we dan tot de rust. Na de rust zijn we een kwartiertje de betere met enkele kansen waarvan één grote, maar kunnen niet verzilveren. Na een foutje bij ons komen ze op 0 - 2, dan wordt het moeilijk. Zonder echt onder te liggen tegen deze jeugdige tegenstander en met het materiaal wat op het terrein stond hebben we het al bij al nog redelijk gedaan. Maar het moet veranderen, de vele afwezigen, nu al enkelen weken begint ons parten te spelen. Zaterdag opnieuw thuis proberen er iets van te maken.

Walter

Man van de match: zonder twijfel Marc en Jos, die ondanks ziekte en risico toch zijn komen opdagen en het elftal compleet maakte.

Lul van de match: ga hier niets op zeggen want ik weet dat er mensen buiten de veteranen ook deze site lezen en wil geen polemiek starten.   

 

Reacties  

 
#4 Weltjens Davy 2011-05-09 19:56
Merci voor de steun. Ik ga er komende weken niet bij zijn. Begrafenis en weekendje duitsland... en dan afwachten wat DR. Welters zegt.
Quoting
 
 
#3 2011-05-09 17:33
gecondoleerd en veel strekte greet dave en de kids andy en andy
Quoting
 
 
#2 Op de Beeck Jan 2011-05-09 10:21
Gecondoleerd en veel sterkte Greet en Dave en de kinderen en de rest van de familie

Lotte en Jan
Quoting
 
 
#1 Walter Den Hond 2011-05-09 09:14
Een minder aangenaam nieuws: de moeder van Greet, Dave's vriendin, is gisteren overleden tijdens het communiefeest van de dochter. Bij deze Greet, Laura, Timothy en Dave veel sterkte in deze moeilijke dagen.
Quoting
 

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen