Home Wedstrijdverslagen VET. ST. GERDINGEN - VET. HERKOL
VET. ST. GERDINGEN - VET. HERKOL PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Walter Den Hond   
maandag 16 mei 2011 09:25

Uitslag 2 - 5. De eerste 20 minuten ging het vrij aardig, de communicatie onderling was goed, de inzet was ok, het overnemen van posities ging vlot, kort samengevat goed begonnen. Na de 0 - 1, die zeker te vermijden was komen we terug tot 1 - 1, maar vanaf dan pakken we weer domme doelpunten die eigenlijk niet mogen vallen. De rest is weer zoals de vorige weken. Wat is het probleem? Hunkeren we allemaal naar een break, hebben wat vele geblesseerden op hetzelfde moment, kwaliteit te kort???? 

Walter

Man van de match: joker

Lul van de match: jeugdigheid van de tegenstander. Even een woordje hierover. De tegenstander gaat er zeker niet ouder op worden hoor, wij als veteranenploeg gaan er ons bij moeten neerleggen dat sommigen ploegen alsmaar jonger worden of in deze tijd van het jaar jongeren laten spelen omwille van het einde van de competitie. Ofwel aanvaarden we dat en spelen we onze eigen wedstrijd en zwijgen we daarover ofwel stop je ermee. Het is inderdaad niet leuk, en inderdaad zulke tegenstanders maken het veteranenvoetbal minder aangenaam, maar het is niet anders. aan ons om er mee om te gaan. Als andere ploegen zo willen winnen en spelen tegen veteranen moeten zij dat voor hun uit maken, en als zij beter zijn is dat zo. Maar elke week een strafschop tegen krijgen(er is een verschil tussen een te late tackle of neertrappen binnen de 16), natrappen omdat ze sneller zijn of om een andere reden, slaande bewegingen maken kunnen wij niet tolereren.           

 

Reacties  

 
#2 Walter Den Hond 2011-05-17 10:57
Allé Jan ge moogd man van de match zijn....
Quoting
 
 
#1 Op de Beeck Jan 2011-05-16 15:59
ik ben de joker hahahahah 2 doelpunten geblesseerd en blijven gaan dank u jef voor het intapen maar het zal wellicht de laatste match van het seizoen zijn voor mij het is na de KLOTEN gvd .
Quoting
 

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen