Home Wedstrijdverslagen VET. ST. GERDINGEN - VET. WIJCHMAAL
VET. ST. GERDINGEN - VET. WIJCHMAAL PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Walter Den Hond   
zondag 22 mei 2011 09:37

Uitslag 0 - 0. Valt eigenlijk weining over te vertellen, gelijkopgaande partij die ook geen winnaar verdiende omwille van het matige voetbal van beide ploegen. De eerste helft van onze zijde was nog redelijk maar de tweede helft was echt niet goed. Het weer, de conditie, de inzet, de kwaliteit......???? Een feit wat zeker is, is dat iedereen snakt naar een break, ook ik. Eventjes weg van dit, alles eens vanop een afstand bekijken en dan weer met volle moed er tegenaan. Het positieve aan deze groep is wel dat er na de wedstrijd, de zogenaamde derde helft, toch samengezeten wordt en nagebabbeld wordt over de wedstrijd. Die momenten maken het natuurlijk mooi en is ook goed voor de teamspirit, dus het komt wel goed. Als iedereen weer terug is, en iedereen is weer fit dan moet het weer lukken. En iedereen heeft zijn mindere kwaliteiten en momenten, maar dan is het aan de rest om dat recht te zetten en te corrigeren indien nodig. Dat is wat een team een team maakt en uiteindelijk sterker maakt.

Walter

Man van de match: Joker

Lul van de match: Joker, maar wat ik vorige week aangehaald heb was vorr sommigen nog niet duidelijk of is nog niet gelezen. Dat natrappen moet echt stoppen. Dat is nergens voor nodig, in een duel kan veel maar eens voorbij is weg en dan moet je het nalaten van nog te trappen. Nefast voor het hele wedstrijd verloop.

 

Reacties  

 
#5 StellaJuicy 2018-08-06 20:20
Hello. I see that you don't update your site too often. I know that writing content is boring and time consuming.

But did you know that there is a tool that allows you
to create new articles using existing content (from article directories or other websites from your niche)?
And it does it very well. The new posts are unique and pass
the copyscape test. You should try miftolo's tools
Quoting
 
 
#4 2011-05-26 08:47
wie gaat er mee??

http://www.fcph.be/
zie affiche link!!
Quoting
 
 
#3 Weltjens Davy 2011-05-24 19:46
"Intern reglement" opstellen.... wie het ook is, of het nu Pietje, Pierke of Polleke is.... natrappen, slaan, spuwen, een sanctie opzetten vanuit de groep zelf... bv. 2 weken niet meedoen ofzo ???
Of is dit in deze moeilijke tijden van "personeels-tekort" niet haalbaar??
Quoting
 
 
#2 2011-05-24 08:07
Uitslag van den tombola?
Quoting
 
 
#1 Walter Den Hond 2011-05-22 09:40
Bij deze nog even melden, de beruchte jaarlijkse bbq gaat door op zaterdag 27 augustus en dit na de wedstrijd tegen en in Stramroy. De praktische info krijgen jullie nog maar hou deze datum nu vrij in jullie agenda en ook in die van jullie partner zodat de opkomst weer is zoals vorige jaren. Iedereen paraat dus voor een leuk feestje.
Quoting
 

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen