Home Wedstrijdverslagen VET.ST.GERDINGEN - ITM 2002
VET.ST.GERDINGEN - ITM 2002 PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Walter Den Hond   
woensdag 18 januari 2017 13:40

Wat de eerste thuismatch van het jaar moest worden werd een uitwedstrijd wegens de vele afgelastingen. Dus ITM, merci voor de snelle interventie en dat we wedstrijd toch nog konden spelen.

Uitslag 1 - 6. Winst hé. Ondanks het slechte koude weer was het terrein van ITM goed bespeelbaar. We begonnen wat gelijk opgaand, een beetje aftasten na 4 weken geen matchritme, maar dan namen we het heft in handen. Het was duidelijk dat wij vandaag de betere waren, op elk vlak eigenlijk. Dat is tegen hun wel eens anders geweest. Jammer van de tegengoal samen met het rustsignaal want puike eerste helft: 1 - 4. De tweede helft lieten we de teugels wat losser maar toch bleven wij de beter voetballende ploeg. Het liep wat stroever, maar toch konden we nog twee keer scoren. En inderdaad de 100ste is nu al een feit. Sinds onze eerste wedstrijd in augustus tot nu HONDERD doelpunten, een record denk ik. Maarten laat de Champagne smaken. Dubbel en dik verdiende 1 - 6 overwinning. Chapeau.

Walter

Man van de match: Gert, sterk spelen.

lul van de match: ik zal deze eer op mij nemen, wegens gebrekkige organisatie en miscommunicatie , geen keeper.....wel ene.....en uiteindelijk twee????????

 

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen