Home Wedstrijdverslagen Veteranen Gerdingen in Europa.
Veteranen Gerdingen in Europa. PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Walter Den Hond   
maandag 17 juni 2019 10:36

Op vrijdag 7/6 was het weer zover. Na Praag in 2017 en Berlijn 2018 was onze bestemming voor ons buitenlandse avontuur dit jaar Keulen. Om de reis met 25 personen in 3 mini-busjes deftig te kunnen aanvatten, werden we om 9h00 ontvangen in cafe "De Dolle Haring" onze thuishaven, voor een stevig ontbijt met spek en eieren. Om 10h30 vertrok de caravaan dan richting Keulen. Na een veilige rit, een snelle incheck in het hotel werden we opgewacht door onze Belgische gids. Deze zou ons in een paar uurtjes enkele mooie plekjes van Keulen laten zien. Om 16h30 stond er een boottochtje op de Rijn geprogrammeerd met aansluitend een etentje in het Keulens Hard-Rock café. Na de maaltijd werd er nog lang nagekaart in de binnenstad.

Zaterdag 8/6 eerste wedstrijddag op Rheintal Trophy 1. De eerste 3 wedstrijden tegen één Franse en 2 Nederlandse tegenstanders liepen zoals verhoopt. 7 op 9, maar we kwamen één doelpuntje tekort om te mogen strijden voor de ereplaatsen. Dankzij de grote spelersdelegatie konden we wat roteren en kon iedereen de nodige wedstrijdjes spelen. Uiteindelijk sloten we onze eerste tornooi dag af op een 8ste plaats van 16 deelnemers.

Na een snelle hap en de wedstrijd België - Kazachstan op groot scherm in de stad volgde voor vele een tweede feestnacht.

Zondag 9/6, met vele kleine oogjes en veel te vroeg aan het ontbijt, moesten we ons opmaken voor Rheintal Trophy 2. Wedstrijd één mochten we ons al meteen meten met de winnaar van de dag ervoor. Na een duidelijke strafschop die ons ontnomen werd moesten we ons gewonnen geven tegen deze sterke Franse tegenstander. Wedstrijd 2 en 3 werden respectievelijk gewonnen en gelijkgespeeld. Jammer dat we in de cruciale momenten net iets tekort kwamen. Zaten de afgelopen feestnachten ervoor iets tussen????? Na de voorrondes konden we weeral volop roteren, mede door enkele geblesseerden kon iedereen de nodige wedstrijdminuten maken. Afsluiten deden we met een 9de plaats. Na de afscheidsceremonie bij schitterend weer, wachtte ons een lekkere maaltijd met z'n allen in een Keulens steakhouse. Hierna nog één keer het nachtleven in.

Maandagmorgen, voor velen weer te vroeg, nog een laatste ontbijt in het hotel. Uitchecken en terug naar Bree. Na de busjes volgetankt, proper gemaakt en terug naar de bestemmeling te hebben gebracht werden we verwelkomd door onze dames en onze kinderen. Het weekend afsluiten deden we dankzij een overheerlijke bbq in onze thuishaven bij Xavier in café "De Dolle Haring" met een 43-tal mensen. Waarvoor nogmaals een dikke mercie.

De resultaten waren misschien niet zoals andere jaren, maar het plezier was er zeker niet minder om. Zonder veel kleerscheuren iedereen weer veilig en wel thuis.

Nog even een welgemeende dankjewel aan iedereen die meegewerkt heeft om van dit weekend weer een geslaagde editie te maken. Topweekend.

W

Foto's volgen.

 

Reacties  

 
#3 adjuxub 2020-12-15 00:34
secure ordering isotretinoin amex accepted low price Chidaaccit cheapest cialis online KayariWini Discount Aurochem
Quoting
 
 
#2 tecubufodoro 2019-10-10 13:12
http://mewkid.net/buy-xalanta/ - Amoxicillin 500mg Capsules Amoxil lso.tpnh.veteranengerdin gen.be.pdx.wa http://mewkid.net/buy-xalanta/
Quoting
 
 
#1 heyojebenutu 2019-10-10 13:04
http://mewkid.net/buy-xalanta/ - Amoxicillin 18 vxs.ckrn.veteranengerdin gen.be.rfq.yx http://mewkid.net/buy-xalanta/
Quoting
 

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen