Home Wedstrijdverslagen SPORTVRIENDEN HECHTEL - VET.ST.GERDINGEN
SPORTVRIENDEN HECHTEL - VET.ST.GERDINGEN PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Walter Den Hond   
maandag 02 september 2019 13:08

Uitslag 3 -6.

Eerste wedstrijd na het zomerreces en onmiddellijk een uitmatch. Tegenstanders van dienst waren de Sportvrienden. De honger (en dorst zoals achteraf gebleken) was groot maar dit vertaalde zich niet onmiddellijk in ons spel. Veel slordigheden en slechte passes, de vrije man werd onvoldoende/niet gevonden.  Lag dit aan een gebrekkige voorbereiding, de staat van het veld of speelde het warme weer ons te veel parten? In ieder geval gingen we toch rusten met een 3-2 voorsprong na wat heen-en-weerspel, 2 vermijdbare tegendoelpunten en evenwel goede tussenkomsten van gelegenheidskeeper Mark.  
Na de rust werd een tactische ingreep doorgevoerd: onze laatste man Ahmed (schitterende wedstrijd trouwens)  ging een rijtje hoger spelen, hield daar de spelmaker van tegenpartij uit de match en verdeelde tegelijkertijd ons spel. De vrije man werd meer en meer gevonden, er volgden enkele mooie combinaties en doelpunten waarna ook bij tegenpartij de veer brak.  Tijd voor onze captain Erwin om gedehydrateerd het veld te verlaten en plaats te maken voor speler-trainer Walter. De wedstrijd werd op een rustig tempo uitgespeeld en daarmee was de eerste overwinning van het nieuwe seizoen een feit. Sportieve tegenstander. 
Volgende week de eerste grote test van het nieuwe seizoen met een thuismatch tegen KWB Kaulille, traditioneel een zware tegenstander. 
Man van de match: Mark Henkens, geblesseerd maar als gelegenheidsdoelman het team toch op cruciale momenten rechtgehouden.
Lul van de match: joker
(noot: wegens de overvolle agenda van uw vaste verslaggever KB, werd bovenstaand artikel eenmalig opgemaakt door stand-in BM)

 

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen