Home Wedstrijdverslagen B-RESERVEN KGS BREE-BEEK - VET.ST.GERDINGEN
B-RESERVEN KGS BREE-BEEK - VET.ST.GERDINGEN PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Walter Den Hond   
donderdag 27 augustus 2020 07:05

Uitslag: 3 - 1

8 (Acht) maart 2020 was onze laatste wedstrijd van onze kalender. Om de gekende reden werden we gedwongen er even mee te stoppen. Op 4/7 hebben nog eens een tornooitje gespeeld, omdat het mocht, maar voor de rest was het over. Vanaf 15/8 hadden we weer de toestemming om er voor te gaan. Ter voorbereiding van onze nieuwe start gingen we een oefenpartijtje spelen tegen de B-reserven van KGS Bree - Beek, die zich in het tussenseizoen gevoelig versterkt hadden. Donderdag 20/8/2020 om 19h30 was de afspraak op een hete, zwoele avond. Bij het eerste fluitsignaal wees de thermometer nog 30°C.

Wij zonder enige voorbereiding, zij blijkbaar een paar keer getraind, begonnen we met een klein hartje aan deze partij. In het begin was het wat aftasten langs beide kanten. Het balletje ging rustig rond. Er waren hier en daar wat kleine kansjes, maar niet gevaarlijk, langs beide zijden trouwens. Na een twintig tal minuten komen wij op voorsprong, na een mooi uitgespeelde aanval. Verdiend? Misschien, zij waren in snelheid van uitvoering misschien iets beter, maar voetballend moesten wij zeker niet onderdoen. Dit doelpunt gaf ons blijkbaar vleugeltjes. We gingen en vochten voor elke bal. Dit bracht hun wat uit hun evenwicht. Zij hebben even moeten zoeken om terug gelijke tred te kunnen houden. In de tweede helft (2 X 40 ipv onze gebruikelijke 2 X 35) gingen we op ons elan door. Zij kregen wat kansen, maar wij ook. Zelfs tot tweemaal toe alleen op de doelman af om er een 0 - 2 van te maken. Naarmate de wedstrijd vorderde kwamen de eerste tekenen van vermoeidheid, lichte blessures naar boven. Mede onder het motto, bij ons speelt iedereen, waren wij noodgedwongen 2 zestigers en 1 vijftiger in te brengen. Op zich nog geen probleem, maar die 10 minuten extra, de warmte, gebrek aan ritme bleek er voor sommigen toch teveel aan te zijn. Tien minuten voor affluiten komen zij op gelijke hoogte. Even later de voorsprong en net voor affluiten de doodsteek. De bordjes wezen een 3 - 1 eindstand.

Dit resultaat doet geen afbreuk aan onze prestatie, wij brachten een puike partij op de mat. Iedereen heeft er echt alles aan gedaan om dit tot een goed einde te brengen, met bravoure. Een prestatie om trots op te zijn.

Man van de match: Kevin, puike gekeept. Achmed en Gert C, centraal in de verdediging, subliem.

Lul van de match: de hitte.

W

 

 

 

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen