Home Wist je dat Ruim helft van alle vrouwen masturbeert op het werk
Ruim helft van alle vrouwen masturbeert op het werk

Meer dan de helft van de vrouwen en ruim zestig procent van de mannelijke werknemers masturbeert wel eens tijdens de werkuren. Vooral wanneer de verveling toeslaat of de stress het grootst is, gaan ze even stoom aflaten in de beslotenheid van een toilet, blijkt uit een poll van de Deense krant Ekstra Bladet.

Niet alleen Denen gunnen zichzelf een pleziertje tijdens de werkuren. Ook hun Zweedse buren zijn niet vies van wat handwerk tijdens de kantooruren. Ongeveer de helft van de mannelijke en vrouwelijke lezers van de Zweedse krant Expressen geeft toe dat ze regelmatig tussen 9 en 5 op zoek gaan naar het hoogtepunt van lichamelijk genot.

"Geen probleem"
Uit de poll van Ekstra Bladet blijkt dat zes op tien Deense mannen masturbeert op het werk. 21 procent geeft zelfs toe dat ze het regelmatig doen. Ook 57 procent van de vrouwen zit wel eens met de handen tussen de dijen op het werk. Van dat aantal geeft 1 op 3 toe dat ze regelmatig op zoek gaan naar een orgasme op kosten van de baas. Maar wat denken de bazen er zelf van? De werknemers van de krant Ekstra Bladet kunnen alvast hun gang gaan. "Sommige werknemers roken en andere kiezen ervoor om te masturberen. Zolang ze rekening houden met hun collega's en hun omgeving heb ik daar geen probleem mee", zegt hoofdredacteur Jan Nielsen. Zo denkt ook zijn collega en nieuwschef Erling Larsen er over. 

"Beter even stoom aflaten"
Seksuoloog Rikke Thuesen is verrast door de hoge cijfers maar ze begrijpt ook de drang. "Er wordt vaak heel wat geflirt op de werkvloer of werknemers krijgen opwindende berichtjes van hun partners. Het is dan vaak beter om even stoom af te laten dan de rest van de dag ongeconcentreerd achter het bureau te blijven zitten", besluit Thuesen.

 

Reacties  

 
#2 2009-12-11 16:05
Puur om te wijzen op het onrecht hé hanske. In artikel spreken ze over 60% van de mannen en helft van de vrouwen en wie zetten ze in titel... juist ja.. de vrouwen
Quoting
 
 
#1 hans 2009-12-10 11:30
Moet er wel even bij vermelden dat Greet wou dat dit artikel erop kwam
Quoting
 

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen